Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Винетка и приложението и

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Винетка и приложението и

Както виждаме, стана. Пуснаха го на 1, и какви са последствията? За данакоплатците е ясно.
    Откраднаха ни едни 168 милиона.
    Април като ме спре Ушев щото му излиза в системата,че нямам винетка, и касовия бон не се чете нищо, ко праим...и за чия сметка...

Коментар

По принцип, доста преди на Ушев да му дойде на акъла да ме спира, аз ще съм проверил дали имам валидна винетка. По същия начин, както например проверям за валидна ГО - с няколко клика...
      HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
        Да...например трябваше да започнат да сключват договори с дистрибуторите още в началния етап на тестване на системата и сега наистина щеше реално да може да се купи винетка във всяка сладкарница. И така стигаме до онова, което писах в началото-абсурдно е да си поставяш срокове за такова нещо в БГ, като се знае каква събрана от кОл и вЪже пасмина, вуйчовци, лели и осми братовчеди ще трябва да ги спазва тия срокове. Просто е нереално такова нещо да се планира изобщо на ниво държавна администрация. Работи се, пускаме го като е готово. Ама не от 01 януари като се знае предварително, че няма как да стане за тогава.
        Няма никакво значение какъв е срока. В България базовата функционалност се постига значително след него.
        Ако срока беше 15.1. - днешното положение щеше да е на 30-ти.

Коментар

Съобщиха, че няма да се конвертират хартиените винетки и ще се признават докато изтекат...
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Което напълно обезсмисля новата toll-полиция. До края на 2019 единствения начин за проверка остава спиране на пътя...

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
              По принцип, доста преди на Ушев да му дойде на акъла да ме спира, аз ще съм проверил дали имам валидна винетка. По същия начин, както например проверям за валидна ГО - с няколко клика...
              И така преди всяко излизане от града ...?
              Стига глупости.Тези чиновници кога ще започнат да не ме ангажират допълнително с тяхната некомпетентност? да си платя(как ще изкарам парите е МОЙ проблем), да я конвертирам успешно(съмнително) и после да споря с Ушев ще не вали сняг през лятото? Блага работа?
              С цялото съмнително качество което виждаме в администрацията, да не се окаже след време, че няма място в базата и информацията е "жива"/налична докато лела Пена не рестартира ръчно сървъра ...

Коментар

Ушев вече няма работа с винетките и никой никога не е карал някого да конвертира нещо. Това е като една ,,задължителна"" смяна на рег номера га тръгвахме към Европата- пак сами си направихме навалица в КАТ. Някой бил казал... .
                пп новите толполицаи какво ще измислят и как ще действат не е ясно, може и те да разследват и арестуват
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                  Ушев вече няма работа с винетките и никой никога не е карал някого да конвертира нещо. Това е като една ,,задължителна"" смяна на рег номера га тръгвахме към Европата- пак сами си направихме навалица в КАТ. Някой бил казал... .
                  пп новите толполицаи какво ще измислят и как ще действат не е ясно, може и те да разследват и арестуват
                  Тая смяна хич не беше "задължителна" в кавички, ами си беше задължителна съвсем буквално.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20190116_160445.jpg
Прегледи:1
Размер:269.5 КБ
ID:5806626
                    Тези ли?
                    Даника

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                      И така преди всяко излизане от града ...?
                      Стига глупости.Тези чиновници кога ще започнат да не ме ангажират допълнително с тяхната некомпетентност? да си платя(как ще изкарам парите е МОЙ проблем), да я конвертирам успешно(съмнително) и после да споря с Ушев ще не вали сняг през лятото? Блага работа?
                      С цялото съмнително качество което виждаме в администрацията, да не се окаже след време, че няма място в базата и информацията е "жива"/налична докато лела Пена не рестартира ръчно сървъра ...
                      Ами да, стига глупости. Винетката ще я проверя само веднъж, в момента на закупуването и. А ти ако искаш, си я проверявай през час...
                      HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                        Ами да, стига глупости. Винетката ще я проверя само веднъж, в момента на закупуването и. А ти ако искаш, си я проверявай през час...
                        По никакъв начин, не ти е гарантирано, че винаги тази твоя винетка е валидна. Може да е БИЛА валидна някога ... Обясних в предният пост защо ...

Коментар

Точно по тая точка- да "изчезне" някоя винетка, не вярвам. По-скоро някой ден може да изчезне временно или постоянно цялата база данни-както изчезна търговският регистър.
                          Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                            Тези ли?

Аз имам кола в движение с такъв номер. Не знам да има драма.

Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
                            Точно по тая точка- да "изчезне" някоя винетка, не вярвам. По-скоро някой ден може да изчезне временно или постоянно цялата база данни-както изчезна търговският регистър.
                            Чисто технически, базата данни с валидни винетки е на порядъци по-елементарна и малка от ТР. Но пък съществува риска, ако до нея имат достъп хора със заплата от 510 лева, да станат един друг род сакатлъци.

Коментар

Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение
                              Аз имам кола в движение с такъв номер. Не знам да има драма.
                              .
                              И аз, и със стар талон, няма проблеми, но и за тях се юрнаха и направиха опашки. Карай
                              Електронна следа кой и кога е купил винетката остава за мен мин на две места, за другите простотии ще го мисля като се появат
                              Последно редактирано от veskov; 16-01-19, 18:09.
                              Даника

Коментар

Къса памет имате. По едно време колко народ изрева от Кат, търсеха и стари неплатени глоби. От където черпеха инфо, пак бачка със база, пък светите като длъжник. Та трябваше да се вадят от банките справки и т.н
                                На пътя откъде ще намерите справка на Ушев?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X