Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимни гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зимни гуми

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
    Е така де, нали за това трябва да има там нормативен документ, който сега отсъства.
    Е така де ама няма да го направят така ми ще се напьнат да мислят вместо мен и ще нахакат от Ноември / е така да се застраховат / до Април зимни гуми / без да споменат всесезонни ако с такова и 2.5 тона задно и 330 коня да ходя на ски успешно АЗ / или глобата ще е 50 лева.Най-много да вкарат някакви глупави мм като грайфер.
    Познай дали и кой в тоя случай ще му дреме за закончето - ни застраховката ти страда,ни си виновен ако си с галоши при ПТП,ни ти взимат книжката,ни глобата е да те стресне или един вид ще ми накривят фара
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Атанасов Преглед на мнение
      ...Най важно в една кола са спирачки и гуми . ..
      Е, докато масовката мисли така, война не ни трябва....
      Най-важното в една кола е човекът, който я управлява.
      Както е и с всяка една друга машина.
      На някои хора обаче не им стига времето /земния път/ да го разберат това.
      Затова е и осеяно с каменни визитки покрай пътищата.

..Разликата между зимни и летни , наистина ли не знаеш . В повече е именно това , че каучука е по мек . ...
      Маркетинговите мантри не ме вЧепетляват много.
      Практиката /на мокро /показва друго. За сняг е друго, за лед пък въобще да не отваряме приказка.
      Последно редактирано от rumbata; 18-10-16, 17:38.

Коментар

Точно - и поздрави от Щата без технически прегледи,дупе да ми е яко обаче ако ударя някой и ми е кекава колата.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          ...
          Набий му не 80,а 500 кинта ако е с галош в снега и отнемане на книжка за 4 месеца / тькмо ще е пролет / и да видим кого не можеш да промениш..........ма ще обьрнем темата Стадото акьл има ли или му слагаш капаците защото то тьпо.

Сега ще скочи някой Ма как така,аз тия пари не мога да ги платя..........ми няма да караш галоши бре,за хвьрлен фас 1000 лева глоба искаш ли да видим дали не може да се вкара акьл на стадото / без питанка
          Проблемът в България не са точно глобите,по-скоро контролът върху тяхната събираемост.
          o888 37 63 69

Коментар

То и днешните мерилки за допустим минимален грайфер са смешни. 1,6мм са си сликове, независимо зимни или летни.
            Аз съм ЗА регламентиране, защото ми е омръзнало при първия сняг и коли дето не могат да мръднат, завъртяни насред платното и спиращи движението.
            Да вземем за пример като най-банален, отсечката Княжево-Черния кос-Владая-Мърчаево до превала.
            И всички запречили пътя, с летни гуми. И болшинството,"винкели".
            Кат нямаш пари за зимни гуми, автобуса или влака.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Yulianski Преглед на мнение
              Проблемът в България не са точно глобите,по-скоро контролът върху тяхната събираемост.
              И да и не - ма нямал какво да му вземе на собственик на Голф 2ка с галоши.Ми взимаш колата,пускаш я на тьрг за 300 лева и се надяваш друг по-умен да я купи и я кара без галоши.Наказателна организация ако трябва да се направи,да сьбира несьбираеми сьбирания,но се иска малко акьл и желание,но пьк вземат да потрьгнат нещата и мммммм не,тьп закон и ниськ контрол му е майката,е така да си вьрви кервана.

Проблема мен ми е ясен кьде е и да ти кажа щом мен до дадена степен за дадени неща успяват да ме вкарат в релси то ОГРОМНА част от нашите ще влязат в час и още как.Да ама не
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                То и днешните мерилки за допустим минимален грайфер са смешни. 1,6мм са си сликове, независимо зимни или летни.
                Аз съм ЗА регламентиране, защото ми е омръзнало при първия сняг и коли дето не могат да мръднат, завъртяни насред платното и спиращи движението.
                Да вземем за пример като най-банален, отсечката Княжево-Черния кос-Владая-Мърчаево до превала.
                И всички запречили пътя, с летни гуми. И болшинството,"винкели".
                Кат нямаш пари за зимни гуми, автобуса или влака.
                Полицая идва с рогата,бие ти няколко брони до изчистване от пьтя,трещи ти една дебела глоба и вика паяка,той пьк ти взима е така за здрасти 500 кинта поне.Колко и тьп да е човек пак сметката с гумите излиза............ма как така ще ми бльска колата...........ми те така...........и спирам че ако имаше смисьл да сьм го видял вече.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Е, а дано да го видя това в България, ама надали...
                  После ще ревнат, че полицейщина било.
                  Ама да губи времето на стотици, няма проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                    Е, докато масовката мисли така, война не ни трябва....
                    Най-важното в една кола е човекът, който я управлява.
                    Както е и с всяка една друга машина.
                    На някои хора обаче не им стига времето /земния път/ да го разберат това.
                    Затова е и осеяно с каменни визитки покрай пътищата.

Маркетинговите мантри не ме вЧепетляват много.
                    Практиката /на мокро /показва друго. За сняг е друго, за лед пък въобще да не отваряме приказка.
                    Една кола - означава точно това . Една машина , и за да е ок трябва да е технически изправна . Никой не коментира фактора човек , темата е зимни гуми . Ползваш ли такива , или разчиташ на професионализма си .

Коментар

Е, а дано да го видя това в България, ама надали...
                      После ще ревнат, че полицейщина било.
                      Ама да губи времето на стотици, няма проблеми.
                      Предлагате напълно неадекватни и неизпълними за КМБ решения. Ми нали точно тия с летните гуми на снега са електоратът и на Бойко, и на другите, бре? Кой ще е луд да въведе такива глоби и мерки, като тук и форумът ще ревне в общия хор? Малко ли теми има как да мина преглед без да си платя данъка и как да се скатая, че да не си платя фиша, да мине давността и т.н.? 80 % от участниците тук карат с изтърбушени катализатори и махнати DPF-филтри и утре познайте какъв вой ще има, ако излезе "директива" от Бащицата такива да се спират от движение (както е в "белите страни")?
                      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Политическият аспект не ме интересува. Нито кой и дали си е платил глобите.
                        Когато тръгна да се прибирам уморен от работа и заради някой бай..."професионалист" вися в колона с часове, тогава ме сърби г@за.

Коментар

Драснете някьде нещо - един пьт да сьм сьгласен с изказа на Гагич
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Политическият аспект не ме интересува. Нито кой и дали си е платил глобите.
                            Когато тръгна да се прибирам уморен от работа и заради някой бай..."професионалист" вися в колона с часове, тогава ме сърби г@за.
                            Тогава ще си висиш до второ пришествие. Освен ако не се бръкнеш и не учредиш с лични средства "Фонд зимни гуми за всеки", който да "огумИ" обезгумените собственици на возила в Клета майка. И пак, повечето ще продадат подарените им от твоя фонд гуми и пак при първия сняг ще си ги гледаш и ще мечтаеш за здрава ръка и големи санкции, докато чакаш в задръстването.
                            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Може да се прекрьстиш и на Меркелов,тя баба ти Меркел сьс сьщите идеи живурка
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

... темата е зимни гуми . Ползваш ли такива , или разчиташ на професионализма си .
                                Темата е за "задължителни ли са зимните гуми /каквото и да значи това/".
                                Никъде не съм писал, че зимата е по-добре с летни.
                                Боса го е написал. Формулата е изпитана - карай с каквито искаш гуми, но като стане беля - големия и четвъртит където трябва.
                                Така се възпитава "шофера" в днешно време, а не със забрани.
                                Колата се кара и оборудва спрямо условията и това също е част от шофьорлъка.
                                Пък и не е задължително и наложително за повечето "масовка" по пътищата,
                                точно в 3-5-7 дневната зима в България /говорим за истински зимни условия/, да излезе с бегачката и да се прави на мъж.
                                Аз бих въвел за голяма част от участниците в движението задължително ползване на градски транспорт през зимата.
                                Колко му е - малка промяна в закон.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X