Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой да е чувал за отменено наказателно постановление на КАТ,за говорене по GSM?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Някой да е чувал за отменено наказателно постановление на КАТ,за говорене по GSM?

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
    А да ти отговоря и на теб. Нямам ни едно отпаднало НП .
    благодаря за отговора ти, дай боже повече такива като теб и колегите ти, които да си вършат работата съвестно!
    Ама тук прочетох и за акт за не работеща крушка отзад, сетих се и за акция светлина... и се сетих за доста патрулни коли, които и до ден днешен не карат с пуснати къси светлини и за една партулка, на която от месеци и е изгоряла едната крушка на късите светлини...

Коментар

От: Някой да е чувал за отменено наказателно постановление на КАТ,за говорене по GSM?

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
      благодаря за отговора ти, дай боже повече такива като теб и колегите ти, които да си вършат работата съвестно!
      Ама тук прочетох и за акт за не работеща крушка отзад, сетих се и за акция светлина... и се сетих за доста патрулни коли, които и до ден днешен не карат с пуснати къси светлини и за една партулка, на която от месеци и е изгоряла едната крушка на късите светлини...
      Ехее... ако се впечатляваш от такива неща.... та те и по телефоните си говорят...престрояват се в насрещното по светофарите. Най-големите пътни хулигани са с пагони...

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
        А да ти отговоря и на теб. Нямам ни едно отпаднало НП .
        Надявам се да е заради добре вършената работа. Защото имах среща с един твой колега, заради който началникът му, иначе мой... да кажем - само познат, ми се разсърди, че съм започнал обжалване и видиш ли, той нямал нито едно отпаднало НП. Не е трябвало да се правим на мъже. Е, падна. При това по всички точки. Вярно, че възражението беше на три страници с куп цитати на неспазени точки от ЗДП и ЗАНН. В крайна сметка, онова, за което ме убеждаваха, че щело да се приеме като цирк, се оказа решаващо. Принципът ми е - ако съм прав, гоня до дупка, с всички налични законови средства.

Към автора на темата: слабата точка на този АКТ е субективният фактор. Там нападай. Можеш да го свалиш.

Коментар

Колега, или аз недовиждам(имам перфектно зрение), или тези полицаи имат имплантанти в очите... Заради темата се опитах да различа какво става в преминаващи коли от подобно разстояние, както и като карам склед тях.
          Заради ъгъла и скоростта, на практика, при странично наблюдение не се различават детайли. Т.е. не може да се види дали човекът говори или само се е подпрял. Някаква мода е това подпиране и всеки втори си държи главата с лявата ръка(главоболие от проблемите, вероятно). При каране отзад, пък(ако твърдят, че са те наблюдавали при настигането), задната и предната облегалка за главата, почти напълно затварят видимата част до водача вляво(в зависимост от колите - в различна степен, но винаги достатъчно, за да не може да се види телефон в ръката, освен ако не го държиш с два пръста). Ако това се поднесе по подходящ начин, във всички случаи остава впечатлението, че твърдението "говорил по телефона" не почива на реални факти, а на нагаждане или субективна грешка. Почти никакъв шанс няма да се види телефонът.

Коментар

На мен задното панорамно стъкло и страничните пък са ми затъмнени,така че няма как и от там да видят

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
              На мен задното панорамно стъкло и страничните пък са ми затъмнени,така че няма как и от там да видят
              Преди години пишеха актове и за затъмнени стъкла.Сега не знам как е
              Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
              Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнение
                За задно и странични задни? Никога не са писали! Виж за предно и предни странични да!
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Ето едно евтино решение.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7246-handsfree.jpg
Прегледи:1
Размер:14.0 КБ
ID:5501120

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнение
                    Ще-ще. Пак. http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/19164...ID_ZDVP_Kr.pdf
                    Проект за изменение на чл.105 ЗДвП. Ша трЕбе да се подменят всички фабрично затъмнени задни стъкла. Предвидливите да се нареждат на опашка пред "стъкларите" отсега, за да не чакат много.
                    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      Ще-ще. Пак. http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/19164...ID_ZDVP_Kr.pdf
                      Проект за изменение на чл.105 ЗДвП. Ша трЕбе да се подменят всички фабрично затъмнени задни стъкла. Предвидливите да се нареждат на опашка пред "стъкларите" отсега, за да не чакат много.
                      То там и други странности има. Примерно регистрацията на ползвател. Това пък каква дивотия е?

Иначе за тъмните стъкла има вратичка:
                      „(3) Намаляване прозрачността на стъклата по ал. 2 се допуска само в
                      границите на стойностите посочени в Правило 43/15.02.1988 г. на ООН/ИКЕ.”
                      Нещо ми говори, че тази вратичка е даже по-широка от досегашната. Ако и да не съм намерил Правило 43.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Иначе за тъмните стъкла има вратичка:

Нещо ми говори, че тази вратичка е даже по-широка от досегашната. Ако и да не съм намерил Правило 43.
                        "Правило 43", естествено, ще го знаят и имат пазено в дълбока тайна само фирми като "Технотест", където срещу 2-3 хил. лв. могат да ти издадат документ за прозрачността на задното стъкло, който да занесеш в КАТ и там да ти прерИгистрират колата със съответната отметка в талона

Коментар

http://www.unece.org/fileadmin/DAM/t...gs/R043r2e.pdf
                          Туй трябва да е.
                          Има ги на сайта на правителството,но кой знае защо линковете не работят.

Коментар

ми щорите ми в кой член са? ми хавлията, с която сенча щерката?
                            ми утре ако решат, че цвета на колата е забранен... ай сектир

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
                              ми щорите ми в кой член са? ми хавлията, с която сенча щерката?ми утре ако решат, че цвета на колата е забранен... ай сектир
                              Писали са ми акт за фабрична щора на "Фиат Крома" някъде 2000 година. Обжалвах го и го отмениха, ама на пОрцедурно основание, постановлението.

Коментар

За цвета - ми ще си пребоядисаш колата, такситата забрави ли как ги накараха ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X