Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виновен ли е Максим Ставийски за ПТП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Виновен ли е Максим Ставитски за ПТП

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Добре де. Свършиха отпуските. Разпитали го. Сега къв е срока делото да стигне до прокуратурата а тя да го обвини и да го прати в съда? Колкото може, белким се забрави? Щото по законите трябва за Нова Година да влезе на топло.
    Срок няма .До разкриването на обективната истина.
    Ама Албена танцува вече с друг.Нали пари трябва да се вадят?
    B+

Коментар

А за руските фактори в пързалянето тоя Ставийски вече е в минало време. Одеве случайно видях някво чалгапредаване на тая тема.
      Някакво наказание значи вече има.

Коментар

Aбе ако тоя или който и да е друг друг посерко с пари който си мисли че всичко се върти около портмонето му убие някой мой близък (недай боже ) просто ще си намеря един незаконен пистолет,ще го дебна една две седмици и ще си го гръмна за разтуха на душата от някое тъмно местенце.След това си тръгваш,хвърляш пищова в контейнера и ни лук ял ни лук мирисал.Вече е крайно време да се даде на някой хора да разберат че не могат да тормозят другите само защото имат повече нули в спестяванията си така поне мисля аз може пък да не съм прав.

Коментар

Първоначално публикуван от haflinger Преглед на мнение
          Какъвто и да е сегашния капитализъм, той ни дава право на избор: Да бъдеш Тук или "Там", да работим Това или Онова, да живеем където ни харесва (т). Благодаря за ред, който ми казва, че имам нужда от жителство, за да живея някъде. Благодаря за ред, който ми казва къде и какво жилище да си купя и кога. Това не е ред, това е УСТАВ. При такъв ред сегашния форум щеше да бъде химера поне по две причини: 1. Забрана съществуването на неформални организации
          2. Забрана притежаването на товарни, селскостопански и високопроходими машини.
          (Не, че и сега не се наблюдават подобни организации )

Абе само като се сетя за униженията пред "Паспортна" преди, и пред посолствата - след 90-та... Най-добрата функция на паметта е да забравя.
          Само да добавя към евентуалните причини този форум да е химера: Забрана за достъп до интернет!
          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от gonzo-georgi ivanov Преглед на мнение
            Aбе ако тоя или който и да е друг друг посерко с пари който си мисли че всичко се върти около портмонето му убие някой мой близък (недай боже ) просто ще си намеря един незаконен пистолет,ще го дебна една две седмици и ще си го гръмна за разтуха на душата от някое тъмно местенце.След това си тръгваш,хвърляш пищова в контейнера и ни лук ял ни лук мирисал.Вече е крайно време да се даде на някой хора да разберат че не могат да тормозят другите само защото имат повече нули в спестяванията си така поне мисля аз може пък да не съм прав.
            И най-вероятно ще се озовеш в пандиза. Полицията ни не е никак калпава. Само корумпирана. Не лови само който не трябва да лови...
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от gonzo-georgi ivanov Преглед на мнение
              А може и да си прав
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от haflinger Преглед на мнение
                Какъвто и да е сегашния капитализъм, той ни дава право на избор: Да бъдеш Тук или "Там", да работим Това или Онова, да живеем където ни харесва (т). Благодаря за ред, който ми казва, че имам нужда от жителство, за да живея някъде. Благодаря за ред, който ми казва къде и какво жилище да си купя и кога. Това не е ред, това е УСТАВ. При такъв ред сегашния форум щеше да бъде химера поне по две причини: 1. Забрана съществуването на неформални организации
                2. Забрана притежаването на товарни, селскостопански и високопроходими машини.
                (Не, че и сега не се наблюдават подобни организации )

Абе само като се сетя за униженията пред "Паспортна" преди, и пред посолствата - след 90-та... Най-добрата функция на паметта е да забравя.
                Колега,страхувам се че до няколко години ще си преоценим мнението за жителството.Не зная в кой град живееш,но със сигурност виждаш,че големите градове-София,Пловдив,Варна и др. постепенно се превръщат в мегаполиси(по нашите мерки разбира се).А градовете не могат да растат безкрайно.В момента всеки четвърти български (и не) гражданин живее в София.Това докога може да продължи,как мислиш?
                В момента сме стигнали до парадокс-наш колега от форума си търси къща в Побит камък,за да отглежда в човешки условия децата си.И е готов да пътува всеки ден до работата си,като кара и децата на училище.А е софиянец,доколкото разбрах.Това нормално ли е?
                Има над какво да се помисли..
                Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                  И най-вероятно ще се озовеш в пандиза. Полицията ни не е никак калпава. Само корумпирана. Не лови само който не трябва да лови...
                  Ни6то не става от на6ата полиция! Като се вьрна в БГ утре ше ви разправя интересни не6та на тази тема!

Хи4 не мога да се оправиа с тази фонетика

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                    Колега,страхувам се че до няколко години ще си преоценим мнението за жителството.Не зная в кой град живееш,но със сигурност виждаш,че големите градове-София,Пловдив,Варна и др. постепенно се превръщат в мегаполиси(по нашите мерки разбира се).А градовете не могат да растат безкрайно.В момента всеки четвърти български (и не) гражданин живее в София.Това докога може да продължи,как мислиш?
                    В момента сме стигнали до парадокс-наш колега от форума си търси къща в Побит камък,за да отглежда в човешки условия децата си.И е готов да пътува всеки ден до работата си,като кара и децата на училище.А е софиянец,доколкото разбрах.Това нормално ли е?
                    Има над какво да се помисли..
                    И къде е тук предпоставката да си променим мнението за "жителството"? Колегата, който иска да живее в Побит Камък ще го направи и никой няма как да му попречи, други пък не искат да живеят в Побит Камък, откъде накъде на тях да им се пречи?!
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Полицията ни не е калпава. Тя е жалка. Мнението ми е от личен опит. Единствените ми по-добри впечатления са от охранителната полиция, която патрулира. Обаче в разследващите области е трагедия.

Коментар

Да. И аз имам чувството че историята със следствието е легенда от времето на Гешев. После криминални истории нямаше заради бруталната превенция, а сега няма следствие. И разкриваемост няма. Който се издъни сам, или хептен урбулешката. А иначе ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          А за руските фактори в пързалянето тоя Ставийски вече е в минало време. Одеве случайно видях някво чалгапредаване на тая тема.
                          Някакво наказание значи вече има.
                          Ама Стефане ти да не обичаш чалгата? Доколкото те познавам /от форума де/ не си такъв човек. Само за сведение-преди малко разбрах, че компютъра ми е осквернен. Случайно погледнах в монитора докато синчетого ползуваше и с изумление видях имена като "Гергана, Анелия" и други такива гнусотии. Не,че имената са лоши, де...
                          Вече са изтрити, но гадното чувство си остава.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

??? Чалгата на последно място е стил в музиката ...
                            А, ... Там има няква чалга, много шумен успех, вече втори сезон. Правят двойки от световно величие във фигурното пързаляне и известнет артист или певец, който никога не се е качвал на кънки. Разнополови там. После тренират и се състезават помежду си. Великосветска чалга, ма много популярна.

Коментар

Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки не е обвинен в убийство, а за причиняване на тежка телесна повреда.
                              Обвинението засега е работно, предаде БГНЕС. За тежка телесна повреда законът предвижда до 3 г. затвор. Преди да бъде повдигнато обвинение, адвокатите на Стависки искаха да се вземе предвид фактът, че той е оказал помощ на пострадалите, което е било уважено от прокуратурата. В Наказателния кодекс обаче няма точка, която да касае случай на причинена смърт, при условие че е оказана помощ. Единственият такъв текст включва причинена смърт на повече от едно лице, за което наказанието е до 10 г. След като бе обвинен, световният шампион беше пуснат под гаранция от 2000 лв. Тъй като няма забрана да напуска страната, Стависки трябва да уведомява разследващите преди всяко свое пътуване в чужбина. До момента той изпълнявал изискването и вече уведомил властите за пътуване до Южна Корея. По закон двумесечният срок на разследването изтича на 5 октомври.
                              "Имаме право да искаме удължаване на разследването до 4 месеца и ще искаме такова за 1 или 2 месеца", каза Костов пред в. Сега. По думите му това се налагало заради огромния обем работа, която трябва да се извърши. Дълго чаканата автотехническа експертиза пък трябва да бъде готова до няколко дни. Стависки предизвика жестоката катастрофа на пътя Приморско - Бургас след моста над река Ропотамо в началото на август. При изпреварване на десен завой той се вряза челно с "Хамър"-а си в лек автомобил. При тежкия сблъсък загина 23-годишният Петър Петров, а 19-годишната Мануела Горсова е в кома. Момичето бе преместено от бургаската болница във ВМА. Според директора на ВМА бригаден генерал Стоян Тонев Мануела е все в същото състояние, без никаква промяна. При катастрофата бяха ранени още четирима души.

Мисля, че коментара е излишен.
                              “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
                              Б.Франклин

Коментар

Тежка телесна повреда ,демек -смърт.
                                Мнооооооого тежка телесна повреда се оказа.
                                Този го съдят по някакъв друг Наказателен кодекс ,не българския.
                                Дори и в информацията е вметнато:В Наказателния кодекс обаче няма точка, която да касае случай на причинена смърт, при условие че е оказана помощ.

Сега с тази тежка телесна повреда ,ще е много интересно за мен самият ,когато убитият се яви пред съда като свидетел и заяви колко болка и страдание е изпитал ,следствие на тежкото нараняване.
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X