Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Я да ви питам-карали ли сте камион?
    ЗДвП:
    Чл. 22. ...(2) Водач на пътно превозно средство, което се движи с ниска скорост и поради това причинява създаването на колона от пътни превозни средства, трябва да ги пропусне при първа възможност.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Мотка по завоите и дава мръсна гаССССС на правите участъци, вкл. и като тръгнах да го изпреварвам.
      Какво значи мотка се по завоите, ами нормално е да намали. А на правото се дава газ, и аз карам камион. Това не е лека кола, и съм видял много нерваци на пътя. Карайте разумно!
      .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
      Киа спортаж2000тди 98г
      Ауди А3 1.9ТДИ
      Каравана Аdria 390Q

Коментар

А що не снимахте километраж па да видим колко се мотка.....

Там е супер трагичен тоя участък особено завоя левия преди 3;03 от видеото а и ако "крепиш" някой висок товар там се минава с 20км...............

ама с колата е лесно!!
        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
          ЗДвП:
          Чл. 22. ...(2) Водач на пътно превозно средство, което се движи с ниска скорост и поради това причинява създаването на колона от пътни превозни средства, трябва да ги пропусне при първа възможност.
          А виждал ли си такъв в БГ ? Аз съм виждал само себе си като карах "Жигулка" на газ едно време.
          Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
          Там е супер трагичен тоя участък особено завоя левия преди 3;03 от видеото а и ако "крепиш" някой висок товар там се минава с 20км...............
          Толкова, после на правото нарочно даде гаС като тръгнах да изпреварвам, с цел да мЪ убиЙ сигОрно Като оня гоУфър с мотористите. Ама не съм вече на възраст да се абим да ги трепем такива. Но те си намират майстора - достатъчно количество надрусана, че и въоръжена "бодра смяна" джитка по шосетата.
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

А виждал ли си такъв в БГ ? Аз съм виждал само себе си като карах "Жигулка" на газ едно време.

Толкова, после на правото нарочно даде гаС като тръгнах да изпреварвам, с цел да мЪ убиЙ сигОрно Като оня гоУфър с мотористите. Ама не съм вече на възраст да се абим да ги трепем такива. Но те си намират майстора - достатъчно количество надрусана, че и въоръжена "бодра смяна" джитка по шосетата.
            А, и ти си бая за тепане в случая.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
              А, и ти си бая за тепане в случая.
              Шо бря ? Аз кротичко си изпреварвам (щото ако бях сръчкал "Хемито" щях да продължа направо, а не наляво в завоя) а он ма не пущи ? Нещо забрана за изпреварване да сте видели в този участък ? Лоши ора, цъ-цъ-цъ...
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

А да те пита човек що праиш по тоз вилает... .
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                  А да те пита човек що праиш по тоз вилает... .
                  Аха, още малко и ще ми забраните ? Не спазват закона, щото, видиш ли некомфортно им било да положат неистовото усилие да пропускат колоната, много било трудно, свръхчовешки умения се искат да караш камион, пък и никой не трябва да се движи и да им пречи по тия пътища.

Коментар

Не, просто има 2-3 окръга в Бг., дето особено силно грачат ,,он че ми каже". Не че у наше село нема по- трезвен и прав.
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Шо бря ? Аз кротичко си изпреварвам (щото ако бях сръчкал "Хемито" щях да продължа направо, а не наляво в завоя) а он ма не пущи ? Нещо забрана за изпреварване да сте видели в този участък ? Лоши ора, цъ-цъ-цъ...
                      Да На 3:03 точно под един друг знак, на който пише 50
                      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                        Да На 3:03 точно под един друг знак, на който пише 50
                        Не. Виж пак.

Коментар

Ами пак си е там: Кръгъл знак с червена и черна количка.
                          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3405.jpg
Прегледи:1
Размер:57.9 КБ
ID:5662881

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3409.jpg
Прегледи:1
Размер:81.9 КБ
ID:5662882
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно...
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

За съжаление има една категория младежи,които плащат данък,на империлистичният начин на живот- цитат от филма маргарит и маргарита.Понеже ходих за сладолед до населеното място от където тръгнаха,знам че са особенна порода хората там,трудолюбиви и своенравни.За да не звуча виж колко съм света вода,по подобен начин ми е номера на мотора,с естествени оцветители обаче.
                                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                                https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X