Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Пазете моториста (в случая - шуменска регистрация) - той не винаги познава знаците
    Останах с впечатление, че дори бе ядосан, че му свирнах (чува се как изфорсира мотора като реакция), обаче клаксона не го подтикна да удари спирачка или поне да се извини - мина си като цар...

Явно днес ми върви на шуменски регистрации - малко преди това шуменски мерцедес Н3315ВМ успя да ме хвърли на задния си капак като пешеходец - както се движеше напред, изведнъж включи задна и с газ се върна обратно без да се огледа за пешеходци.... Успях да му скоча на капака и от там - на тротоара - за щастие без поражения
    А младежа вътре само гузно се ухили.... Мдаа става опасно
    Последно редактирано от slowtraveler; 19-04-15, 11:40.
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
      Пазете моториста (в случая - шуменска регистрация) - той не винаги познава знаците
      Останах с впечатление, че дори бе ядосан, че му свирнах (чува се как изфорсира мотора като реакция), обаче клаксона не го подтикна да удари спирачка или поне да се извини - мина си като цар...
      Ако го беше блъснал, щеше да има ку-клукс-клан призиви в стил (произволно копнато от коментарите тук)
      Този трябва да се спре, да се пребие от бой, да му се запали и изгори колата, и да се плати на трима цигани да му скъсат гъза, та като кихне да се насира, и цял живот да помни какво е направил.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Ако го беше блъснал, щеше да има ку-клукс-клан призиви в стил (произволно копнато от коментарите тук)

Боголюбе, имах по-високо мнение за теб.

В тая "медия", едно че може да си поръчаш квато си искаш статия, второ са със силно развинтена фантазия, и трето, под ни една статия няма да видиш коментари, много по-различни от тия. А те и да са реални (защото имам доволно подозрения че не са), показват що за "контингент" са читателите на "медията" и свързаните с нея.

Това ти го казвам като лично потърпевш точно от писания във въпросния кокошарник, нямащи и половин процент общо с действителността. Ама понеже и кокошарника, наречен "съдебна система" (пък и не само) е на същото дередже, такива човечета продължават да си живуркат безнаказано.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Боголюбе, имах по-високо мнение за теб.

В тая "медия"...
          А те и да са реални (защото имам доволно подозрения че не са), показват що за "контингент" са читателите на "медията" и свързаните с нея.
          Бря ? А в тази тук медия видя ли какви коментари имаше ? Ама Ясен бая се потруди, човекът...
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Хахах - сигурно.... Щеше да пише 'Мутра с черен джип преби моторист
            Щото щом се кара джип - си мутра и нарушаваш правилата (той и джипа изглежда черен само когато е мръсен, ама добре звучи - 'черен джип')...
            Такива подробности кой крив кой прав нямат значение (пък и аз малко не влизам в графата 'мутра' като ТТ данни )...

В защита на моториста мога да кажа, че наистина визуално кръстовището не е достатъчно добре обозначено (няма маркировка - ако нямаш навика да следиш знаците преди всяко кръстовище, можеш да пропуснеш завоя на 'главната улица с предимство'...
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Тази тук медия е форум. Онова претендира за журналистика. Мисъта ми беше че точно във въпросната не може да се разчита на нещо повече от поръчкови или изсмукани от пръстите писания нямащи нищо общо с действителността.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Тази тук медия е форум. Онова претендира за журналистика. Мисъта ми беше че точно във въпросната не може да се разчита на нещо повече от поръчкови или изсмукани от пръстите писания нямащи нищо общо с действителността.
                Ми да ти пусна линк от коментарите в офф-медия тогаз ? Но и сам можеш да погледнеш. Тук, според претенциЙ на голяма част от участниците, "обективирани" в техни писания, се е събрал каймакът на българската авто-мото общност. Коментарите горе-долу бяха същите.
                Или...
                Говорим за завист, инат, сприхавост, рязкост, отмъстителност, скритост, недоверчивост, простащина - все отрицателни черти, характерни за българина.
                цитатът е от днес попадналата ми статия от 1934 г. "Половата свитост на българина като основа на неговия характер"

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                  В защита на моториста мога да кажа, че наистина визуално кръстовището не е достатъчно добре обозначено (няма маркировка - ако нямаш навика да следиш знаците преди всяко кръстовище, можеш да пропуснеш завоя на 'главната улица с предимство'...
                  Дори от неговата страна да няма нито един знак (откраднати, паднали и т.н.) пак е за еб@не, щото май леко дясностоящ му се падаш.
                  Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Имаше някаква тема за представителната извадка и форума.
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Мотористите нали трябва да ги пазим. Те понеже не се пазят, та ни молят нас. И гледам се получава.

Коментар

Ми да ти пусна линк от коментарите в офф-медия тогаз ? Но и сам можеш да погледнеш. Тук, според претенциЙ на голяма част от участниците, "обективирани" в техни писания, се е събрал каймакът на българската авто-мото общност. Коментарите горе-долу бяха същите.
                        Разликата е в това "горе-долу". Позагледай се и сам ще разбереш за какво говоря. От там и съмненията ми за чиста тролщина, понеже и само с половин мозъчна гънка да разполагаш, ми е малко неестествено да си чешеш гневно клавиатурата под статия с очеизвадно прозиращи неистини, като в същото време комантарите, посочващи неточностите в същата никакви ги няма.

Както и да е - майната им на коментарите. Не в това беше същината на поста ми. Просто имай предвид че тая "медия" като четиво би могла да свърши някаква работа повече на някой психиатър пишещ дисертация, откокото да дава някаква обективна информация, на която да имаш доверие. И не е единствената такава, за съжаление.

Коментар

Имах предвид не конкретно този сайт, а "общественото мнение" а също и че мотористите, както и таксиджиите (ама беше то, нещо конкуренцията май им изяде "солидарността") си умрат да се правят на ККК. Пък и не само у нас (нещо клипчето е дало фира). Велоталибаните също демонстрират такива наклонности. Блъснеш ли такъв с кола първо винаги, ама винаги-винаги-винаги-на 110 % си виновен ти и второ, ако не дай си Боже човекът има една драскотина - следствието / дознанието / или както там сега му викат, не ти мърда.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                            Дори от неговата страна да няма нито един знак (откраднати, паднали и т.н.) пак е за еб@не, щото май леко дясностоящ му се падаш.
                            Има знаци... Имам видео и на подхода от другата страна...
                            Но там може да сработи автоматизма - движиш се по път с предимство (всички пресечки преди това са без предимство), а пред това кръстовище също има знак 'път с предимство', но заедно с допълнителна табела Т.13, като визуално напред пътя не се променя... А и табелата е на фона на дърво... Абе явно има кусури и инфраструктурата, защото често някои други 'бързаци' се срещат на това кръстовище... Моторджията не е единствената блейка...

Коментар

Вездесъщата ДС Навсякъде е:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:180420152458.jpg
Прегледи:1
Размер:145.6 КБ
ID:5654817

Първо реших, че бодро си кара без номер. После, като го понаближих, установих, че си е "обработил" табелата (напръскал с нещо). Слънцето обаче свети срещу телефона, така, че и камера да имах, резултатът щеше да бъде същият:

Име:200420152460.jpg
Размер:115.3 КБ
ID:5654818

Име:200420152461.jpg
Размер:111.7 КБ
ID:5654819

P.S. Ето още една:

Име:200420152462.jpg
Размер:133.9 КБ
ID:5654821
                              Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 21-04-15, 17:38.

Коментар

Самокомпромат Вторачил съм се наляво да гледам кога ще се отвори място да се включа в движението и не виждам лелката, бодро пресичаща където й скимне:

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X