Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До-лекарска помощ, аптечки, лечение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не искам да се правя на велика. Може би ще е интересно да го обсъдим с вашия доктор, така, професионално, де.
    Ми, например: вместо смекта - имодиум; хексоралетена е плацебо, има цяла гама локални обезболяващи и прочие... Не му е мястото тук.

Коментар

Първоначално публикуван от Eli
      Не искам да се правя на велика. Може би ще е интересно да го обсъдим с вашия доктор, така, професионално, де.
      Ми, например: вместо смекта - имодиум; хексоралетена е плацебо, има цяла гама локални обезболяващи и прочие... Не му е мястото тук.
      Ели, мога ли да те помоля за един съвет - най-необходимото за ЕНДУРОТО?! Знаеш, че дори и най-малката "чанта" при нас не е по силите ни Значи въпросът ми е: Освен кондоми какво друго най-необходимо да си носим

Коментар

Ммм, сложен въпрос, но с лесен отговор: един партиен секретар (пардон - чук). За наместване на чакрите.

Коментар

Ние с клечки и тиксо сме шинирали като се наложи, но понякога трябват и други "медикаменти"

Коментар

За какво са ви?
            Статистиката показва, че хората, които периодично изръсват адреналиновите си депа, само по изключение страдат от соматични (физически) проблеми. Освен това и прага на болка при тях е по-висок, т.е. обезболяващите не са им нужни или тревиалните средства не вършат работа.

Коментар

Общо взето си права Така е.
              Колко пъти сме се прибирали от планината със счупени кокали и чак след рентгена се разбира това.
              Благодаря ти за компетентното мнение все пак.
              Явно ще си я караме, както до сега.
              Само дето така и не разбрахме кой е любимият ти off road, ама тази вечер мисля да пия приспивателно.

Коментар

Моля. Харесвам 4х4, вече писах за това някъде.
                Около десетина години ежедневието ми бе свързано с това.
                От няколко години насам се установих в центъра, карам пенсионерска тарамбука и блея по състезанията ви.
                Но емоцията ми липсва и сега работя по въпроса.
                Навам се, че догодина ще се оборудвам и ще участвам.

Коментар

Ами заеми се сериозно де! Верчето умря от скука сама.

Коментар

Ако някой иска перфузори - знам къде има кажи го за без пари. И ЕКГ-та, обаче има и по-хубави работи, Биолаба за МКС-а например. Сега има и съвсем мъничък, колкото уокмен и мери кво ли не, не само ЕКГ-то. Момчетата дето ги правят ще ги дадат по себестойността
                    И лазери знам къде има, за истинскага голяма хирургия, работят от запалката на колата, обаче искат много зелени кинти. А иначе са наистина фантастични машини. Могат да трият и цикатрикси))

Коментар

Ми да включим и кугелче, ехограф и пластичен хирург тогава.
                      Аз кандидатствам за помощник на психоаналитика (да му нося втория или третия куфар). Къде да подам мотивационно писмо и CV?

Коментар

Не можем да го включим, щото те се крият като съсели по дупките.
                        Давай направо тука, който трябва ще го пъхне в делото.

Коментар

Давам.
                          Средна възраст с характерните за нея диагнози;
                          известен опит в някои екстремни спортове и спешната помощ;
                          с някои пороци (не пия, но пуша злокачествено);
                          ръбата, поочукана и без екстри за модела.

Коментар

Това разбира се е срамота да не кажа позор, обаче ти не унивай. С нас лесно ще се научиш да пиеш. Кат УАЗка на баир.

Коментар

Лошо, братче. Дефицит на някакъв тъп ензим. Доказано. Но се преживява, да знаеш.

Коментар

Алкохолдиестераза. Кофти е човек да има Б-група. Обаче пък излиза ефтинджос - за 20 стинки си мъртвец. В това време на другите нещастници не им стига цялата заплата да се намотат и един път в месеца като хората)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X