Е това е главния проблем на такива курсове - да избереш какво да тъпчеш в главите на хората. Минимума който ще запомнят, ще помогне, и няма да объркат в критична ситуация или от умора. Щото във всяка книжарница можеш да си купиш 1 000 страници "Медицина на катастрофите", има отлични книги, които естествено са напълно безполезни за всеки който не е голям профи и без това. А малко ма навреме е най-трудно ...
има много такива курсове и програми които ти дават мнооого информация толкоз много че всъщтност се оказва че на практика нищто не знаеш

а нещтата не са повърхностни и прости
ПОНЯКОГА точно това че трябва да стоиш отстрани и да не пипаш човека докато дойде медицинската помощт е ТРУДНОТО
А щто се отнася до хората с папионки не знам точно кого визираш но има много и лекари и аптекари които НАИСТИНА са загрижени за хората
На мен самия една от основните причини да се захвана да уча тази трудна професия беше точно идеята да съм полезен с нещто

лошото е че нещтата така са направени че те ангажират с толкова странични нещта че ти накрая ставаш нещто като чиновник счетоводител и от тва на много хора им писва на моменти и забравят каква е била всъщтност идеята
за съжаление не мога да кажа че понякога и аз не съм част от тях

напоследък често ми се налага да ходя при лекари за да оправяме грешки в рецепти по здравната каса и др.
казвам ви превърнали са ги в писари

толкова нещта трябва да напишат и попълнят и с толкова капани за грешки че те повечето от времето си прекарват в оформяне на документи а не с преглед на болни
Коментар