Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До-лекарска помощ, аптечки, лечение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Eli
    Лекар съм.
    А в момента на работа ли си?

Коментар

Ми ти как мислиш?
      И ще се пукна от яд, че съм на две преки от Галичица, а няма да смогна за курса тази вечер.
      А какви хубави фрактури ми обещахте... Мъка, мъка...

Коментар

Схващащ вече и стила на някои корифеи в оффроудския чат!
        Успех и по-малко работа!

P.S. Аз съм новобранец и съм още така да се каже съм неочупен, можеш да ме ползваш за мостра при наместванията!

Коментар

Непременно.

Коментар

Знаех си, че говорителите му изяждат главата най-много и все те са виновни! Ели, поне кажи в каква област на Off road-a проявяваш интерес, че да не съм капо, пък аз в замяна ще ти покажа някой ден фрактурите си.
            ... така де, от професионална гледна точка!
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

ОФФ. Поверително, не чети! Само за Жоро!
              Бе нейния джип е като твоя, използвай това.
              Ма не съм ти го казал аз, да не се разчуе нещо ...

Коментар

Шш-т, да не чуе някой! Знаеш, че съм гроб. Много хитро го измисли, ще го използвам! А да продължавам ли да лъжа, че съм се хванал на бас ?
                А, и друго. Знаех че си истински приятел и винаги ще кажеш някоя добра дума за мен! Това за бялото и пухкавото от къде го измисли толкова хубаво?! Разбираш от жени ти.
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Аз такова, ... Бе, свенлив съм, ама едно време тренирах на жени..., нема кво да се лъжем. Сега повече чета лекции, упражненията ги водят асистентите, само в особени случаи, такова ... Кат простаците)) Повече с джиповете, и ауспуха се докарва на топлина и муцуната гледа благо и доверчиво, те са добри и питомни. Бе, железа, никога няма да те излъжат ако разбираш кво ти разказват. Като собствения ти джип)

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    джиповете, и ауспуха се докарва на топлина и муцуната гледа благо и доверчиво, те са добри и питомни. Бе, железа, никога няма да те излъжат ако разбираш кво ти разказват. Като собствения ти джип)
                    Моя гледа тъпо и лошо, арогантен, мръсен, смрадлив и е от мъжки пол!

Коментар

Ъхъ! И моя ми е просто тъп гаден приятел, приятелите винаги са гадни, грозни и смрадливи. Според жените)))

Коментар

Лошото е, че моята жена на всичко отгоре си пада по него и му връзва панделки, а най-лошото е че не ми дава да излизам извън очертанията на шосето с него, затова при всяка възможност му го връщам!

Коментар

Ъъъ ... такова ... Работи с жената, знам че е мъка, квото може - насреща сме! Там политическо убежище като подпалиш панделките, или като насъска кварталните пудели по тебе, ей го де е, ще се измъкваме, знам че е тежко ...
                          )))

Коментар

Намерих една малко по-читава аптечка - от Веста интертрафик - 02/275135...много е постна, но ако се изхвърлят глупостите и се доокомплектова, ще е по-добре от тези пакети Зрънчо, дето ги продават за автоаптечки!

Коментар

А кутията поне здрава и херметична ли е?
                              Значи, най-хубавите са от БТР, после от МТЛБ, ама нямам идея от къде може да се приватизират.

Коментар

Връщам си обратно всички приказки за тая аптечка..
                                Този път измамата беше перфектна, успя да ме заблуди за цял час!
                                Поредната чеки..йска разработка.
                                Стефане, дай да ограбим някой военен склад, че да вземем две истински аптечки, повече от три месеца ефективно няма да ни дадат, но ще си струва, да знаеш..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X