Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масово бедствие и сценарии, оръжие и начини за оцеляване

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • До: Масово бедствие и сценарии, оръжие и начини за оцеляване

    Не забравяйте и некадърното строителство станало направо мода последните 20 години.. Както и далаверите, които не са само наш патент Има само финансови интереси, на никой не му пука за качество, хора и последици
    Помислете си защо фирмата за надзор на "Цанков Камък" масово се нарича "позора"!
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

    Коментар


    • До: Масово бедствие и сценарии, оръжие и начини за оцеляване

      Значи нема нищо на тоя свят, което хората не могат да счупят. Това с дълбочинните бомби е хитро, щото водата (присъдинената водна маса) ще натовари стената с многократно по-висока честота и амплитуда, отколкото земетресение от 9 степен примерно. Тия бомби ше помогнат за определен тип стени...за земно - насипни мекици .. трудна работа...за масивни бетонни също.

      Колежката Фани има некво лично отношение към 'Цанков камък' обаче незнам защо.........ситуацията е съвсем стандартна:

      - скапан продажен договор с австрийците, който използват умело и ни цакат жестоко....нищо ново за българската действителност!

      Коментар


      • До: Масово бедствие и сценарии, оръжие и начини за оцеляване

        Англичаните не могат да летят и не разбират от навигация. Официалното им оправдание за оная история е, че не били имали време да тренират с новия тип бомби. Мене ако питаш - дрън-дрън.
        По схемата е трябвало да атакуват в две групи с интервал между ударите в групата десетки секунди. Интерфериращите вълни от идващите една след друга бомби сигурно е трябвало да могат да счупят всякаква стена. Не съм проверявал сметките, приемаме че е така.
        Обаче бомбетата се върнали, загубили, разкъсали групите, в крайна сметка са направили няква комедия криво ляво над района, и даже 20 минути се били със зенитките на няколко стени. Палячовщина. Една все пак са скъсали, малка. Удавили сума селяни и бостани, в район в който никога не е имало никакви военни обекти или войски. Производството на ток не е било нарушено. Поредното варварство без всякакъв смисъл. Англо сакси ...
        Да бе, знам че Хитлер е бил изрод, буклук и каквото там още беше. Ама не съм чувал да трепе специално английски деца и бабички с ОМП.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X