Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полеви игри

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Полеви игри

Остана да решим какво и колко да носим, и на хотел ли ще я караме (на палатки имам предвид) или ще се спасяваме импровизирайки..?!!

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
      Точно затова, може да се махне прехода(при нужда), а като ти дадат карта(топографска, имам някакви руски-военни) Се изравняват силите..Дали ще гледам картата или я знам на изуст местноста, е г/д същото, даже картата е по подробна.....
      Лагерите не трябва да са близо един до друг, защото по този начин, може да се гледа от другия отбор и се обезсмисля надпредварата...
      Най-добрите условия са м/у две реки, така всеки участник ще знае, че стигне ли до река(но пък отпада водата от раницата), което ще му се налага често, излиза от границата...
      Не всеки може да намери радиостанция...
      По добре да взема да млъкна, че големи глупости приказвам....
      Лагера трябва да е общ по няколко причини:

1. Така при нужда всички ще се притекат на помощ веднага и няма да се търсим из пущинака.
      2. Така всеки тим ще може да контролира останалите, както и те него (ако само с гледане ставаше - кучето щеше да е най-големия касапин).
      3. Ако се наложи евакуация по някаква причина - така ще стане най-бързо и организирано.
      4. Една от основните идеи на начинанието е да се научим взаимно на нещо! Състезателния елемент е второстепенен.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        Една от основните идеи на начинанието е да се научим взаимно на нещо! Състезателния елемент е второстепенен.
        Ти току-що уби целият мачизъм, който лъхаше от темата...
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Лагера трябва да е общ по няколко причини:

1. Така при нужда всички ще се притекат на помощ веднага и няма да се търсим из пущинака.
          2. Така всеки тим ще може да контролира останалите, както и те него (ако само с гледане ставаше - кучето щеше да е най-големия касапин).
          3. Ако се наложи евакуация по някаква причина - така ще стане най-бързо и организирано.
          4. Една от основните идеи на начинанието е да се научим взаимно на нещо! Състезателния елемент е второстепенен.
          За четвъртото съм съгласен, но ако това е основната причина, за това събитие...То тогава всички се събират в един отбор, от там се почва, разпределя се багажа(според допустимият от Списъкът, изготвен преди това)Гласува се, кой, за какво ще се грижи, един за огъня, други за палатките, трети за водата...Примерно..Поне така винаги сме правели когато ходим на Езеро с приспиване..
          Другото което е....Лагерите няма да са на стотици километри един от друг....С помоща на радиостанцията(ако всички имат) може бързо да се отзовът колеги от другите лагери....
          Нали уж замисълът е, всеки да отселее, по свой(отборен) начин, изготвен преди/по време на лагеруването/бивакуването....След като се види, кой има тези способности, се събират другите и той разяснява методите на отселяване и отговаря на въпроси..
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Грижата за "товара" развива отборния дух.
            Но щом не Ви харесва, няма проблем.
            Не разбрах, че става въпрос за оцеляване, защото аз специално с един хляб и три консерви си изкарвам преспокойно три дни.
            И то без да бера гъби.

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
              Ти току-що уби целият мачизъм, който лъхаше от темата...
              За разлика от много хора аз много добре знам какво ще стане... Мисля, че мачовщината се изпари от темата още като стана ясно, че не е свързана с щракане по клавиатурата....

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                Грижата за "товара" развива отборния дух.
                Но щом не Ви харесва, няма проблем.
                Не разбрах, че става въпрос за оцеляване, защото аз специално с един хляб и три консерви си изкарвам преспокойно три дни.
                И то без да бера гъби.
                Току що намали дажбата си (а и на всички останали...)! Ако те бие някой от глад из храстите поне да знаеш за какво е..!!!

Коментар

Току що намали дажбата си (а и на всички останали...)! Ако те бие някой от глад из храстите поне да знаеш за какво е..!!!
                  ШЪ издържЪ...Виж плоската бутилка във вътрешният джоб НЕ ПИПАЙ!!!

Коментар

За разлика от много хора аз много добре знам какво ще стане... Мисля, че мачовщината се изпари от темата още като стана ясно, че не е свързана с щракане по клавиатурата....
                    Тъй е то, но от друга страна Mad Dog вероятно няма да даде назад и ще бъде интересно, дори и само като факт.
                    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                      Тъй е то, но от друга страна Mad Dog вероятно няма да даде назад и ще бъде интересно, дори и само като факт.
                      Това е предизвикателство и към мен самия на първо място! Такива щуротии не съм правил от далечната 91-ва! Тогава изкарах 20 дена, а сега се съмнявам, че ще изкарам и 2...!!! Просто прекалено много се пише, а писането не е толкова интересно като живота...

П.П. За допълнителен стимул предлагам мероприятието да завърши с една софра, на която добре би стояло едно печено агне!

Коментар

Чета и си мисля: хубаво начинание, но нещо ми убягва... Чета пак и си мисля и... ха, сетих се какво е! Липсва обществено-полезния елемент. Та... в тоя ред на мисли, като загрявка за мероприятието или като наказание за отпадналите, имам едни 40 дка царевица, които до тогава вероятно ще са за прекопаване...
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

За идеята на Марто съм за !
                          Бройте мен и още 2-ма като отбор !
                          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                            Чета и си мисля: хубаво начинание, но нещо ми убягва... Чета пак и си мисля и... ха, сетих се какво е! Липсва обществено-полезния елемент. Та... в тоя ред на мисли, като загрявка за мероприятието или като наказание за отпадналите, имам едни 40 дка царевица, които до тогава вероятно ще са за прекопаване...
                            Евгени недей да спамиш темата, ами започвай да влизаш във форма!

Коментар

А цигари ???
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                                До м.Октомври има време пък колегите с гумите за трактори ще ти помогнат за царевицата
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X