От: Моят нож

Честито  , със здраве да си ги ползваш и дълго да ти служат.
, със здраве да си ги ползваш и дълго да ти служат.

Чак уникални  , поне това което съм виждал от бай Ханкала си изглеждат съвсем еднакви. Сигурен съм че изработката може би е ако не перфектна, то най-близко до това състояние
, поне това което съм виждал от бай Ханкала си изглеждат съвсем еднакви. Сигурен съм че изработката може би е ако не перфектна, то най-близко до това състояние  .
.
То всъщност си е традиция как да изглежда едно томи, но все пак има такива дето не спазват съвсем каноните. В това число той е такъв майстор дето може да си го позволи. Всъщност прави и доста индивидуални неща при поръчката, било относно дръжката, канията и размера на острието.
 В това число той е такъв майстор дето може да си го позволи. Всъщност прави и доста индивидуални неща при поръчката, било относно дръжката, канията и размера на острието. 
Както и да е, още веднъж ЧЕСТОТО 

Първоначално публикуван от windwarrior

Преглед на мнение

Първоначално публикуван от huko

Преглед на мнение

, поне това което съм виждал от бай Ханкала си изглеждат съвсем еднакви. Сигурен съм че изработката може би е ако не перфектна, то най-близко до това състояние
, поне това което съм виждал от бай Ханкала си изглеждат съвсем еднакви. Сигурен съм че изработката може би е ако не перфектна, то най-близко до това състояние  .
.То всъщност си е традиция как да изглежда едно томи, но все пак има такива дето не спазват съвсем каноните.
 В това число той е такъв майстор дето може да си го позволи. Всъщност прави и доста индивидуални неща при поръчката, било относно дръжката, канията и размера на острието.
 В това число той е такъв майстор дето може да си го позволи. Всъщност прави и доста индивидуални неща при поръчката, било относно дръжката, канията и размера на острието. Както и да е, още веднъж ЧЕСТОТО

, ма да видим
, ма да видим

Коментар