Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моят нож
Свий
X
-
От: Моят нож
Ето и последното ми творение, завърших го вчера, а го започнах преди няколко години, няколко пъти му променях формата, докато се получи това:
Стоманата е "презряната" 4х13, твърдостта не знам колко е, но една от причините да го оставя за няколко години незавършен е, че го закалих преди да го полирам, а стана много твърд, ядосах се и го оставих да му "дойде акъла".
Сече 2.5 кв. мм мостов кабел с незабележим проблясък.
Дебелина 4 мм.
За дръжката - "неккъв гетинакс" / вероятно/
п.с. не е за продан
Коментар
-
Хубаво ножче!Поздравления за положения труд!Първоначално публикуван от Нешо 68 Преглед на мнениеЕто и последното ми творение, завърших го вчера, а го започнах преди няколко години, няколко пъти му променях формата, докато се получи това:[ATTACH=CONFIG]311603[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311609[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311605[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311607[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311604[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311608[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311606[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311602[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311610[/ATTACH]
Стоманата е "презряната" 4х13, твърдостта не знам колко е, но една от причините да го оставя за няколко години незавършен е, че го закалих преди да го полирам, а стана много твърд, ядосах се и го оставих да му "дойде акъла".
Сече 2.5 кв. мм мостов кабел с незабележим проблясък.
Дебелина 4 мм.
За дръжката - "неккъв гетинакс" / вероятно/
п.с. не е за продан0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Здравейте съфорумци. Благодарение на Були, се сдобих с този нож. Ножът го имам от няколко часа и не го пускам. Дръжката лепне в ръката, по-удобна дръжка не съм държал. Острието е зверски заточено и реже луканка без проблеми. Дяла добре дърво. Стоманата е 154 CM!
Благодаря на Були за ножа, много ме зарадва. Дано утре и той се зарадва
Малко снимки:

Последно редактирано от belfi4o96; 22-03-11, 20:38.
Коментар
-
Поне ще знам да не си купувам пак същия или от серията. Колкото издържи.Първоначално публикуван от belfi4o96 Преглед на мнениеЕхе, много хубав нож, само не го огъвай много
Може да го ползваш и ако са ти напукани петите.Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнениеЗъбите от долната страна са ако ти е засъхнала луканката или пък е някоя стара сушеница.Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
-
Преведено от Американския блейдфорум:
Малко батонинг върху един твърд клон. Острието се справи ОК, но от ударите се разцепи дръжката и помела излетя. :giggle:

СЪВЕТ: Оставете настрана ножа на Беър и си вземете LMF II на Gerber ако искате да имате Gerber Survival нож.
Коментар
-
В случая някой се е опитвал да унищожи дадения модел, да го тества до краен предел. Един нож винаги може да се съсипе в зависимост от сивото вещество на собственика му.
От много батонинг какво очакваш?
Модела LMF II не се различава кой знае колко от този.

или говориш за този:
Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар