Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моят нож
Свий
X
-
От: Моят нож
Ето и последното ми творение, завърших го вчера, а го започнах преди няколко години, няколко пъти му променях формата, докато се получи това:
Стоманата е "презряната" 4х13, твърдостта не знам колко е, но една от причините да го оставя за няколко години незавършен е, че го закалих преди да го полирам, а стана много твърд, ядосах се и го оставих да му "дойде акъла".
Сече 2.5 кв. мм мостов кабел с незабележим проблясък.
Дебелина 4 мм.
За дръжката - "неккъв гетинакс" / вероятно/
п.с. не е за продан
Коментар
-
Първоначално публикуван от Нешо 68 Преглед на мнениеЕто и последното ми творение, завърших го вчера, а го започнах преди няколко години, няколко пъти му променях формата, докато се получи това:[ATTACH=CONFIG]311603[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311609[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311605[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311607[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311604[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311608[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311606[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311602[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311610[/ATTACH]
Стоманата е "презряната" 4х13, твърдостта не знам колко е, но една от причините да го оставя за няколко години незавършен е, че го закалих преди да го полирам, а стана много твърд, ядосах се и го оставих да му "дойде акъла".
Сече 2.5 кв. мм мостов кабел с незабележим проблясък.
Дебелина 4 мм.
За дръжката - "неккъв гетинакс" / вероятно/
п.с. не е за продан0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Здравейте съфорумци. Благодарение на Були, се сдобих с този нож. Ножът го имам от няколко часа и не го пускам. Дръжката лепне в ръката, по-удобна дръжка не съм държал. Острието е зверски заточено и реже луканка без проблеми. Дяла добре дърво. Стоманата е 154 CM!
Благодаря на Були за ножа, много ме зарадва. Дано утре и той се зарадва
Малко снимки:
Последно редактирано от belfi4o96; 22-03-11, 19:38.
Коментар
-
Първоначално публикуван от belfi4o96 Преглед на мнениеЕхе, много хубав нож, само не го огъвай много
Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнениеЗъбите от долната страна са ако ти е засъхнала луканката или пък е някоя стара сушеница.Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
-
Преведено от Американския блейдфорум:
Малко батонинг върху един твърд клон. Острието се справи ОК, но от ударите се разцепи дръжката и помела излетя. :giggle:
СЪВЕТ: Оставете настрана ножа на Беър и си вземете LMF II на Gerber ако искате да имате Gerber Survival нож.
Коментар
-
В случая някой се е опитвал да унищожи дадения модел, да го тества до краен предел. Един нож винаги може да се съсипе в зависимост от сивото вещество на собственика му.
От много батонинг какво очакваш?
Модела LMF II не се различава кой знае колко от този.
или говориш за този:
Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар