Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Банков превод и от мен:
    Прикачени файлове
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

ВАЖНО
      Момчета, получавам плащанията по "Еконт", но става бавно докато ви вмъкна в списъка. Моля за търпение.
      досега получени пари:
      3,9,16,17,19,20,61,67,85,111,114,119,120,133,134,136.
      имам двама колеги писали се под ном.127, Пламен Петров-Силистра и Мартин Иванов-Плевен , моля двамата да се свържат с мен, за уточняване.
      при мен са и платежните на: Божидар Александров-София, Юри Бошнаков-Бургас, Илиян Гачевски-Плевен и Костадин Костадинов-Смолян,
      тях не мога да причисля все още понеже нямам никнеим. Моля свържете се с мен.
      Друго важнво нещо, понеже през деня работя и ми е трудно да следя съобщенията на лични, пощата се затрупва и достигам лимита. Извинявайте, но докато сравня СМС-те с платежните и става бавно, бъдете търпеливи.
      И последно днес в един от клоновене на "Сибанк" беше лудница, не можах да дочакам моят ред. Утре надявам се ще успея.
      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Предлагам да измислим и крайни срокове за записване и плащане. Давайте предложения.
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

10.10.2013 Инак ще стане рязко новогодишен подарък за жената

Коментар

От доста време се разисква и коментира , не виждам смисъл да се протака . Примерно 05.10.2013 - последна дата за преводи , така до 7 или 8 всичко ще е илязло . По дългия период означава и повече ангажименти за организаторите.

Коментар

+1
              , иначе наистина почваме да се бавим.
              Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
              От доста време се разисква и коментира , не виждам смисъл да се протака . Примерно 05.10.2013 - последна дата за преводи , така до 7 или 8 всичко ще е илязло . По дългия период означава и повече ангажименти за организаторите.
              0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Хайде да видим все пак снимки на вече изработената мостра и тогава да слагаме крайни срокове.Ако е готова до края на тази седмица, нека крайния срок е до следващия петък/11-ти/.
                Човек е ~70% вода. Ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Аз съм съгласен с теб,до някъде (нали видяхме как ще изглежда ножчето),но мен живо ме интересува друго.А именно - срокът за изработка на продукта след събирането на парите.Уточнете го в устна или друга,но мъжка уговорка.Ако се съгласите срока за изпълнение да е повече от три календарни седмици,аз ще се откажа от привилегията и удоволствието(казвам го без сарказъм) да притежавам сувенир с логото на Форума. Ако някой желае,любезно ще поясня причините.
                  Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                  Най-добрият ром е студеният ром!
                  Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Преведох сумата!
                    Зоро не мога да ти пусна лично, пълна ти е кутята!
                    Поздрави.
                    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

В понеделник съм изпратил 165 лева по Еконт, за един нож за номер 25-zzlatev и за два ножа за номер 58- Slik. Не виждам потвърждение да са получени, сигурно ще додйт днес парите. Зоро, ако обаче и днес не получиш СМс от еконт, пиши да ги търся къде са отишли.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

ЕКОНТ не изпращат SMS за превод на пари!

Също съм съгласен за краен срок за записване до 05. 10. 2013г.
                        Land Rover Discovery:
                        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
                          Предлагам да измислим и крайни срокове за записване и плащане. Давайте предложения.
                          10-10-13г
                          Диско 300TDI
                          Scott Purgatory
                          0889 84 6161

Коментар

Превод Е-конт № 71000002317841/2.10.2013/9:17

170 лв=>

21. edoors-2бр.
                            72. Алекс Маринов-1бр.

Колеги, нека който има възможност и не е превел още, да добавя по някоя стотинка към сумата, за да не тежим допълнително и финансово, освен организационно на Зоро, пък ако дай Боже остане неговия нож без пари, ще е добре, мисля..
                            Последно редактирано от edoors; 02-10-13, 10:45.
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Тази сутрин преведох 60 лв. по Еконт, 29 съм в списъка - успех в договарянето!
                              П.п. Подкрепям edoors - колегата наистина отделя много време и енергия, поне ножът му би могъл да е от нас!
                              "Make love, not war!"

Коментар

Zoro и аз пуснах парите по сметката - 48.rraadd00.

п.п. Евгени /edoors/ мислим еднакво по темата ... и каса бира му дължим на Зоро за зора
                                Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
                                BMW F650CS
                                Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X