Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Няма нужда да се теглят, направо с платежно към Менли и готово.
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Да почна да отговарям:
      -да, сметката е на мое име и я открих вчера само и единствено с тази цел.
      -до сега не съм ходил сам при "Менли" а с отбор юнаци, Андреи с номер 1 в списъка и Петър Петракиев, разбира се ще се обадя и на другият колега и ще отидем и с него
      -за договора -вчера колега се обади и каза че ще помогне, а иначе и от други места чувам че са коректни.
      -относно сметката мисля, че броят от вас няма да е толкова голям .... ама знае ли човек.
      -известие ще получавам всеки ден при движение по сметката, но още такова нямам, само някакъв код са ми дали. Честно казано мразя банките и техните продцедури и в момента в който приключим аз ще приключа и сметката.
      Поздрави на всички.
      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

За предпазване от тяхните предпазвания, тогава наистина пишете за закупуване на нож и готово.
        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Аз също не очаквам Менли да са некоректни, което не означава, че не трябва да има договор - той е просто писмена форма на това, което и без това сме се разбрали с тях. Човек забравя, като не си записва :-)
          "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Аз пратих пари чрез интернет банкиране ,като посочих за какво са + ника +номере. Обаче ....доколкото разбрах на колегата взимат такса за теглене /ако съм разбрал правилно../ значи е трябвало да пратя повече..Моя грешка...Съжалявам ако е така ..ще намеря начин си оправим сметката.
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
              http://www.offroad-bulgaria.com/show....php?p=2283434

35 страници няколко пъти... оплели са се очите явно :-)
              Ей благодаря , наистина трябва да има някакво сито
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

За превода,според мен е най-безболезнено по Еконт,вчера ми взеха 0,68лв.Банките са си обирджии,такса за превод,такса за теглене,при суми над 5000лв предварителна заявка и такса по колкото си искат...
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Вчера изпратих на Zoro-1 165 лева по Еконт, ще стигнат днес. Подателя съм аз, Злати Златев, парите са 100% цената на моя нож и двата ножа на Slik
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Изпратих по Еконт 55 лева за поръчка №.114 nmu. Благодаря на всички ангажирани със поръчката.

Коментар

И аз пуснах по банков път за два ножа + няколко лева отгоре за евентуални такси! Написал съм ника, бр. на ножовете и номера от списъка!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Ето от мен 120 лева, за два ножа + 10 лв за логистика:

01/10/2013 06:50 120.00 ИЗХОДЯЩ ПРЕВОД В ЛВ GEORGI IVANOV N6 BATGEORGEONE FT13274980101304 BUIBBGSF|BG29BUIB98881000976100|||||||||20131001| 01/10/2013
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Изпратени вчера по Еконт - plamen atanasov - jerome - по списък ном. 61

Коментар

Изпратих по Еконт, за 1бр-Джамбазов - 131 в "оня" списък

Малко уточнение. Офиса го разпознават там като офис Младост бл. 342. Не излиза при тях Младост-3 а само 1 и 2.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Изпратих по Еконт, за 1бр-Джамбазов - 131 в "оня" списък

Малко уточнение. Офиса го разпознават там като офис Младост бл. 342. Не излиза при тях Младост-3 а само 1 и 2.
                              Ми колегата си го писал - офиса в Младост 3 , а не Еконт, офис "Младост 3"
                              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Вчера изпратих по ЕКОНТ 165лв за 3 ножа(119 vesvas5),само дето оператора го писа ВЕС ВАС 5,но се преживява.Мисля,че поръчка на такава стойност никой няма да завърти без капаро или гаранции.Примерен договор при добър адвокат на ответника е по-скоро грешка отколкото застраховка.Оставете те да Ви предложат(а че ще предложат няма съмнение);дайте да го прочете доверен адвокат;подпишете при съгласие и преведете аванса,който сте договорили.Съжалявам,но това автоматично означава,че ще преведете остатъка при получаване.Т.е. Вие ще трябва да ги получите и експедирате,а ние да "почерпим" по уговорен предварително начин.И понеже останах с впечатлението,че zoro-1 доброволно се е съгласил да се занимава с организацията-той каквото каже-това ще е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X