Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Официален списък за сгъваем нож "Менли"!

Аз гласувам знака на основния болт 65лв.

И въпрос, възможно ли е да се постави на всеки който иска ника?
    Последно редактирано от Peppy; 25-09-13, 12:54.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
      Аз гласувам знака на основния болт 65лв.

И въпрос, възможно ли е да се постави на всеки който иска ника?
      И аз също за знака на основния болт. За лазерното гравиране на ника см. пост #230

Коментар

• Ето и обещаното.
        Малко данни:
        - острие-стомана D2 60HRC
        - чирени G10 с шарка грайфер
        - форумен знак по наш модел гланциран
        - цена
        -- 55лв-знакът поставен на левия чирен
        -- 65лв-знакът поставен на основния болт

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:3
Размер:26.7 КБ
ID:5521411

Размер:28.8 КБ
ID:5521413

Име:3.jpg
Прегледи:2
Размер:68.2 КБ
ID:5521414

Име:4.jpg
Прегледи:1
Размер:52.3 КБ
ID:5521415

Име:5.jpg
Размер:32.7 КБ
ID:5521416

Име:6.jpg
Прегледи:1
Размер:28.7 КБ
ID:5521417

Име:7.jpg
Размер:60.6 КБ
ID:5521418
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-09-13, 21:32.
        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Ще дам и своето мнение за следващите ни стъпки:
          - одобряване на конкретното място на форумния знак.
          - уточняване от колегите с по няколко броя - колко броя точно искат
          - задаване на краен срок за записване в поръчката
          - заключване на темата.
          Важно нещо което трябва да конкретизираме е събирането на пари. Може да се сформират няколко групи от по-големите градове, те ще излъчат доверено лице измежду тях, което ще е касиер. След събирането на средствата, касиерите ще се свържат и предадат събраните средства на "Манли".
          Отворен съм и за вашите предложения.
          П.П. Ако има отказали се колеги, сега е момента. Не очакваме поръчани бройки да не се приемат от заявителя. Не би било коректно към всички нас.
          0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1
            Имах някакви проблеми и затова ще допълня снимките.
            Може някъде в темата да е дискутирано, извинявам се ако се повтаря, но да попитам.. Логото на форума ни от какво е направено? Лепенка ли е или нещо друго?

Коментар

Мястото на логото си е на болта и според мен Обявяването на отговорника по регион ще стане в тази тема ..предполагам????
              ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Логото е релефно лазерно изрязано в/у алуминиева основа и оцветено с нашите цветове. Представете си цветна значка , самият аз още не съм го виждал, но за това сме се уговорили. След дни ще очаквам и мострена бройка, наш колега ще я вземе и снима. Снимките ще бъдат публикувани. Разбира се преди това трябва да уточним мястото на логото. Тази "значка" ни струва около 2 лв, а чирените поради шарката и големият възможен брак около 3,5 лв. Това ми бе обяснено от собствениците на "Менли".
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                  Мястото на логото си е на болта и според мен Обявяването на отговорника по регион ще стане в тази тема ..предполагам????
                  +1
                  1. Моето предложение за събиране на парите е: по една обща банкова сметка като всеки в основанието за пращането да напише ника си и № в списъка. С оглед на изпратените пари ще е ясно колко ножа се поръчват. Плащането по една единствена банкова сметка ще спести обикалянето на 100-150 човека навсякъде из България за предаване на пари на хора, с които евентуално не се познават и последващия хаос от събирането на тези пари в София и т.н., т.н.
                  2. Ако един и същ човек поръча 2 или повече ножа, то всичките му ножове ли ще са с един и същ номер? Аз лично считам, че е редно да са с един и същ номер.
                  3. Не е ли редно първо да се съберат парите и тогава да се прави заявката за пред Манли и
                  4. Предлагам да не се дава краен срок за записване в поръчката, а да се даде краен срок за плащане/превеждане на парите. Така звучи по-сериозно. Обещаването не е като даването. По този начин горния списък ще е по-скоро ориентировъчен за брой желаещи и брой поръчвани ножове, а истинската номерация и поръчка да се случва при заплащането на бройките.
                  Поздрави! Моделът много ми харесва и цената е добра!

Коментар

За съжаление изборът на логото в/у болта има недостатъци:
                    - при техническо обслужване на ножа (разбирайте разглобяване за смазване и почистване), логото ще се пада отдолу на тезгяха. Тава неминуемо ще го нарани.
                    - логото е залепено с някаква смола, това че ще е в близост до палеца е предпоставка за постоянно триене и съответно БЪРЗО износване.
                    - ножа, когато го поставяте на маса, камък на полянка или работна маса ще е върху логото, защото от другата страна е клипса за колан. Поставен в/у болта логото ще изпъква повече, разбирайте след 1 месеч ще липсва.
                    - как за бога ще хвана контра за да стягам или разхлабвам острието. Не забравяйте че това острие иска дори и минимални но изисква грижи.
                    Е сега ще кажете, защо при условие че има толкава минуси ни го даваш като вариатн, ще отговоря НЕ ЗНАМ, предложиха ми го от "Менли", но не са го обмислили обстойно.
                    Моето мнение ( след описаното по-горе) е че трябва логото да е

Размер:28.8 КБ
ID:5521428 ТУК!!!!
                    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Нека и по-ножарите да кажат своето мнение, визирам П.П. , в край на краищата ще се съобразя с мнозинството.
                      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
                        Нека и по-ножарите да кажат своето мнение, визирам П.П. , в край на краищата ще се съобразя с мнозинството.
                        На чирена!
                        Land Rover Discovery:
                        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Сега вече става интересно!!! Като гледам сега е горе долу 50/50 за мястото на лого. Пак повтарям НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОБСЛУЖВАНЕТО. Върху болта е много голяма вероятноста да падне бързо. Залепването върху чирена ще е много по-стабилно и здраво.
                          0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

А защо не логото с ник-а на лазерно гравиране (предложението на колегата Sibirski)? 1 лв. е все пак и е вечно!
                            LR Disco II 99 - TD5
                            www.lre-bulgaria.org

Коментар

Защото, при всяко лого машината трябва да се програмира за отделният ник, тогава вече цената става друга ( и повярвайте ми нереално голяма ). Това го питах преди седмица по време на преговорите. Цените обявени от "Менли" нямат нищо общо с цените дадени ни от колегите по-горе.
                              0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
                                Сега вече става интересно!!! Като гледам сега е горе долу 50/50 за мястото на лого. Пак повтарям НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОБСЛУЖВАНЕТО. Върху болта е много голяма вероятноста да падне бързо. Залепването върху чирена ще е много по-стабилно и здраво.
                                Май "зоро-1" е прав...Може би по добре ще е на чирена...
                                ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X