Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Официален списък за сгъваем нож "Менли"!

Нещо което стана ясно и то е окончателно, независимо от дизайна. НАДПИСИ С ИМЕНА ИЛИ НИКОВЕ НЯМА ДА ИМА. ЦЕНАТА СЕ ВДИГА НЕИМОВЕРНО. Като компенсация, ще добавя - произведените бройки ще са под списък с краен брои, тоест 001/100, 002/100 и т.н. Всеки ще получи и сертификат за произход и качество. След получаване на чертеж и спесификация на изделието, ще се изработи една пробна бройка. Произведеният нож ще бъде надлежно сниман и публикуван.
    Последно редактирано от Peppy; 25-09-13, 12:53.
    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Има къде да се надписват ножове с лазер в София.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
        Има къде да се надписват ножове с лазер в София.
        Дай координати, ако мислиш че ще е непозволена реклама - на ЛС. Мойте бройки са основно за подаръци на приятели, и държа да им ги персонализирам. "039/150" не ме кефи като вариант, аз приятел дето да се казва "039" нямам.. Като ще е гарга - да е рошава.
        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Утре ще мина оттам и ще им взема координатите на тези пичове.

Коментар

Благодарско Питай ги и за ориентировъчни цени, ако е удобно.
            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

И аз имам едни, в Лозенец (а може и да са същите)...
              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
                Нещо което стана ясно и то е окончателно, независимо от дизайна. НАДПИСИ С ИМЕНА ИЛИ НИКОВЕ НЯМА ДА ИМА. ЦЕНАТА СЕ ВДИГА НЕИМОВЕРНО. Като компенсация, ще добавя - произведените бройки ще са под списък с краен брои, тоест 001/100, 002/100 и т.н. Всеки ще получи и сертификат за произход и качество. След получаване на чертеж и спесификация на изделието, ще се изработи една пробна бройка. Произведеният нож ще бъде надлежно сниман и публикуван.
                Няколко полезни въпроса:

Серията е лимитирана до точно 100 броя ли?
                В такъв случай какво става, при положение, че желаещите са повече:нож получават първите 100 платили изцяло ли и каква е ролята на списъка тогава?
                И кога започва работата по поръчката-когато се уточни дизайна, или когато се преведе капаро за всички (100бр.) ?

Ако ще има серия за подаръци е редно да има списък на желаещите да ги платят, а не да се разпределя върху всички записали се.

Коментар

Серията ще е лимитирана до броя на записалите се и потвърдили точната бройка ножове, които искат. Записването ще е до определен ден - да кажем 1 седмица след уточняване на дизайна и цената.
                  Работата ще започне, когато се съберат парите за ножовете. Иначе можем да си останем с лимитирана и произведена наполовина серия
                  "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                  Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                    Серията ще е лимитирана до броя на записалите се и потвърдили точната бройка ножове, които искат. Записването ще е до определен ден - да кажем 1 седмица след уточняване на дизайна и цената.
                    Работата ще започне, когато се съберат парите за ножовете. Иначе можем да си останем с лимитирана и произведена наполовина серия
                    Благодаря за информацията и за всичко направено по поръчката.

Коментар

Аз, понеже обичам да си пъхам таралежи из гащите, се поинтересувах при мои познати, какво би струвало надписването на никове... Трябва да се уточнят доста неща, но ако предположим че:
                      1. Ще се гравира върху острието;
                      2. Растерен надпис (сиреч плътни букви, а не контур);
                      3. Размер на надписа, 50 мм, с височина на буквите 5 мм;
                      4. Единични бройки (прави се файл за всяка бройка);
                      5. Сравнително изчистен шрифт, без много завъртулки и калиграфски изпълнения.
                      Цена в рамките на 10 лв. на бройка.
                      Дано съм ви бил полезен.

Ъ-ъ-ъ-ъ, да де, фирмата се намира в Пловдив.
                      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                        Аз, понеже обичам да си пъхам таралежи из гащите, се поинтересувах при мои познати, какво би струвало надписването на никове... Трябва да се уточнят доста неща, но ако предположим че:
                        1. Ще се гравира върху острието;
                        2. Растерен надпис (сиреч плътни букви, а не контур);
                        3. Размер на надписа, 50 мм, с височина на буквите 5 мм;
                        4. Единични бройки (прави се файл за всяка бройка);
                        5. Сравнително изчистен шрифт, без много завъртулки и калиграфски изпълнения.
                        Цена в рамките на 10 лв. на бройка.
                        Дано съм ви бил полезен.

Ъ-ъ-ъ-ъ, да де, фирмата се намира в Пловдив.

Можем спокойно да организираме, за който иска, допълнително надписване на ножетата. Аз май бих се възползвал...
                        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Аз със сигурност ще си го надпиша, но в удобен за мен момент и място.
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Сега за да не пускам неволно реклама, днеска отидох до пичове дето правят лазерно гравиране. Могат да си направят следното - всеки нож да се подпише с ник на собственика му от форума. Ще струва 1 ( едно) левче на нож. АКо някой ще поиска още нещо, цената по договаране ще се качи с още малко. Просто трябва да им донесем кашон с готови ножове и файл с имената, ще бъде готово след един ден.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                              Сега за да не пускам неволно реклама, днеска отидох до пичове дето правят лазерно гравиране. Могат да си направят следното - всеки нож да се подпише с ник на собственика му от форума. Ще струва 1 ( едно) левче на нож. АКо някой ще поиска още нещо, цената по договаране ще се качи с още малко. Просто трябва да им донесем кашон с готови ножове и файл с имената, ще бъде готово след един ден.
                              Може ли снимка как се получава?

Коментар

Ето така!
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X