До: TT-33 7.62x25
То реално не е осакатено с нищо просто има възможност да стреля и с двата калибъра .
Първоначално публикуван от vladi333
Преглед на мнение
).
П.П. Снощи гледах Бога на войната,агента от интерпол казва за калашника:,,това е оръжието за масово унищожение,бомбите за масово поразяване прашасват по хангарите а АК стреля мокър,пълен спясък.Всички искат оръжието на Руснаците,никой не им иска колите.'' Аз лично независимо за каква техника става въпрос съм само за Немското,но голямото НО е:че когато трябваше да купувам нямах достатъчно пари а бях си харесал Н&К за 1400лв.във Вип София.Та да обобщя исках Н&К,взех си ТТ иска ми се и Порше карам Опел не защото не мога да си купя а защото си казвам абе що да давам пари на някой ако нещо се развали,като и сам мога да си ги харча.И Н&К е пищов и ТТ е Пищов ама евтин във всяко едно отношение и да не забравяме че се е доказал във Войната на Войните. Поздрави на всички съфорумници,това е първия ми пост(така май се казваше) всичко казано по горе е мое мнение базирано на личен опит и доста четене, не искам никого да обременя или обидя с нещо, надявам се да съм бил полезен.
. Единствения проблем е, че все още нямам нужните години за разрешително за оръжие, но не ми остава много. Иначе на ТТ-то най-много се кефя на калибъра - доста сила си е 7.62x25
. Сега си търся някъде да тренирам спортна стрелба докато завърша, а след това ще направя всичко възможно за разрешително и пистолет, живот и здраве
Коментар