Някой има ли наблюдения върху новия пистолет на Арсенал- Казанлък. Полимерни рами, полигонални цеви, това онова.....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новият пистолет на Арсенал
Свий
X
-
До: Новия пистолет на Арсенал
И аз бях решил да ударя едно рамо на българската оръжейна промишленост чрез покупката на универсалния 9мм( 9х18, 9х19, .38Spec, .357Mag) револвер на Аркус. Но ми казаха, че и той бил "таен" и на последното изложение не давали да се пипа
Вероятно още е на етап- макет
Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
-
Таен баууууПървоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеИ аз бях решил да ударя едно рамо на българската оръжейна промишленост чрез покупката на универсалния 9мм( 9х18, 9х19, .38Spec, .357Mag) револвер на Аркус. Но ми казаха, че и той бил "таен" и на последното изложение не давали да се пипа
Вероятно още е на етап- макет

докато тия се наиграят на секретност хората направиха пари от новите си разработки.
Дано арсеналския да е по-добър от онова дърво на Аркус

Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.
Коментар
-
Вярно е!И жигулито е кола ма нещо не ги караме вече.Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеАркуса си е много добър,само трябва да можеш да стреляш,със всичко.
Ние българите всичко можем и нищо на скопос нямаме.
Land rover discovery 300 Tdi
Коментар
-
Правилно колега ..." Няма калпав иструмент има калпав МАЙСТОР "Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеАркуса си е много добър,само трябва да можеш да стреляш,със всичко.
С две думи " КОЙТО МОЖЕ ГО МОЖЕ "
Коментар
-
Аз съм имал въжможноста да вляза в " АРСЕНАЛ" имат музей в завода там е изложено всичко което е правено в завода и като разработки и като производство ........няма оръжие по света което да не може да бъде произведено там ....имат уникална апаратура и съоръжения.....други са причините .......лицензи ...и номенклатура .........
Коментар
-
И тъпото ръководство.Но това е проблем за цяла България.Но и нали ние мишките си ги избираме..........ми ще си траемПървоначално публикуван от nindja Преглед на мнениеАз съм имал въжможноста да вляза в " АРСЕНАЛ" имат музей в завода там е изложено всичко което е правено в завода и като разработки и като производство ........няма оръжие по света което да не може да бъде произведено там ....имат уникална апаратура и съоръжения.....други са причините .......лицензи ...и номенклатура .........

нали сме си мишки
Land rover discovery 300 Tdi
Коментар
-
Новият пистолет вече влиза на въоръжение в някои държавни служби.Първите впечатления са негативни.Неможах да разбера какво не му харесват?В дизайна ли е проблема или просто всичко ново се приема с подозрение?Единствено разбрах, че се расглобявал трудно.
Надявам се скоро да мога да го видя на живо и да споделя лично мнение.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар