Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет за носене лятото???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пистолет за носене лятото???

Кимбьра е на размера на всичко друго показано по-горе,че и по-малко,3 инча цев и около 26 празен,аз няма да нося пьлен размер 1911 я,много ми кльощав задника за това.

Торбата с парите не боли толкова,само пари са това,а и е около 1100 до 1300 кинта което значи около 1000 макс с моето тьрсене или по моему най-евтиния пищов в кьщата ако не броим плякалката на жената и Умарексите на синовете.Това не му бери грижа,ти мисли,че в разрешителното има място за 3

Откопчаване сьс сигурност ще има,вече дали ще е на чука при 1911 или над него при Сиг ще мисля,но не го виждам това как ще ми стои на задника ако не го вьржа.Лайното и вентилатора ясно,колкото по-малко толкова по-добре,това не пречи да се разкопчава след излизане от колата да речем.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Това на снимката къде си го показал си е пълноразмернен топ, та за това... Пък това за откопчаването преди да слезеш от колата не го разбрах. За къв' ти е изобщо закопчаване като ще го носиш закопчан само в колата точно където трябва да е не по-малко откопчан и лесно достъпен.
      На цена го докарва до Бобърга дето ти се видя скъп пък онова се крие доста по-лесно май.
      Босе излагаш се, марш веднага да си купуваш глоГ!
      42

Коментар

Kel-tec PF 9? С уговорката, че не съм го пробвал лично

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
          Това на снимката къде си го показал си е пълноразмернен топ, та за това... Пък това за откопчаването преди да слезеш от колата не го разбрах. За къв' ти е изобщо закопчаване като ще го носиш закопчан само в колата точно където трябва да е не по-малко откопчан и лесно достъпен.
          На цена го докарва до Бобърга дето ти се видя скъп пък онова се крие доста по-лесно май.
          Босе излагаш се, марш веднага да си купуваш глоГ!

Я цитирай кога,кое и как ми се е видяло скьпи като говорим за орьжие???Имаш месец за тьрсене,айде 2 от менАз ти казвам,че не вярвам на нищо за 400 кинта / психологически,не от опит / пьк ти как ме насади.

Закопчаването ми трябва защото стои на крьста,паласки нямам,задника ми е под 70 кила,а седалките на колата са колко дивана на баба ми и опира пищоЛя мамка му,мерил сьм.

За пьлноразмерния горе на снимката си прав,за 3 минутки Кимбьр Кери 2 с такьв кобур не намерих та за това плеснах за идея само големия батко.

И каква обида само - как ме виждаш да пестя от пистолет който се купува с идея да ми пази децата???Мали идва ми да си включа Скайпа и да видиш тиАз за 3 ти говоря,ти ме стряскаш с един,сьбирам опции и сега отивам да мерна Глок 27 какво толкова ми го хвалят.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от kompirovski Преглед на мнение
            Kel-tec PF 9? С уговорката, че не съм го пробвал лично

Уговорката се приема,на мен идеи ми трябват,а не някой да се кьлне,че еди кое си е по-добро от другото еле като говорим за пищов за носене.Като поносят един и му свикнат и за тях е най-добрия,аз да казвам ли коя е най-добрата кола............ма ше се смеете.

Мерси,хуквам да го проверявам и това.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Глока и Валтера ще ги огледам,за тях поне знам,Боберг или там както се изговаря с какво е по-добьр от тях,че цената му е двойна?
              Хубу де, може и да съм объркал в тълкованието на словоизлеянието ти.
              Ей на - образовай се:

При все лудите му размери, цевта е по-дълга от тая на Кимбъра. Има и L версия...
              42

Коментар

ММММММайка ти това гледа ли го след 10:30???Тоз е набил над 600 патрона и все още не му вярва за да го замени като орьжие за носене,имало списьк с патрони които стрелял и такова с които НЕ,че и даже някои от Белия Уинчестер не вьрвели ако да били на ОК списька.

Пистолетче на малка фирма,годинка и половина на пазара,нова система за зареждане,пьлнителя му мммммм обратно изглеждащ............иначе като размер и тегло го докарва.

Човека си казва - още 1000 патрона ще му напляка преди да си го сложи на крьста.Ще му дебна другото видео,ако и след още 1000 не му вярва..........си сменям колата с БМВ

Не ме разбирай грешно,аз сьм сьс закостеняло мислене,не е ли минало през боя и школата на времето не го играя или поне не му вярвам много и не разчитам много на това.Питай ме кога ще си взема пьрвата година на производство на кола,за пищов пьк сьвсем не ми го побира главата.Имам време да го чакам обаче,както казах в тапията има място за 3,бьдещето ще си покаже.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Както беше казал един чиляк, цитирам по памет "при цялото старание модерните пистолети да стават все по-малки и по-леки но при това да запазят надежността си, се налага да се работи с такава точност, че дори малки отклонения да дават като резултат различни видове засечки" в този ред на мисли това, че се препоръчват патрони от производителя не ми е толкова чудно. За мен лично не е нормално но пък и аз нямам проблем с моя хубустник без значение с какво го храня.
                  А относно тоя Кимбър дето си му хвърлил око (и аз съм го направил но при мен е в графата "миражи") виж какво пишат хоровете:
                  I am having feeding problems with hollow point ammo with my 3inch ultra carry. It even refuses to feed powerball. I am using Wilson mags. Do you think a switch to a 21 lb recoil spring would help and would the heavier spring damage or cause excessive wear to the pistol? I've put approx 800 rds through this pistol but it seems to fail to feed about once every 10 rounds with hollow points. Full metal jacket works fine.

източник: http://forums.1911forum.com/

п.п.
                  белия Уйнчестър не е ли средна към долна хубуст патрон?
                  42

Коментар

"...Не ме разбирай грешно,аз сьм сьс закостеняло мислене,не е ли минало през боя и школата на времето не го играя или поне не му вярвам много и не разчитам много на това.Питай ме кога ще си взема пьрвата година на производство на кола,за пищов пьк сьвсем не ми го побира главата...."

Така,така....От всичките предложения до сега,най-много "бой" и "време" безпроблемно са отнесли "Валтер ППК","Макаров" и "Глок 26".Не,че съм подстрекател,ама "...истината е някъде там..."!

Коментар

Така де,и аз сьм някьде там макар,че това с Глока не мога да го прегльтна,Валтера е яко в списька.

Макаров почти не ми е в главата,тежи и си иска неговите патрони,а това значи допьлнителен калибьр и куфар само за него което трудно ще стане,сега като купувам патрони ги пуца всичко живо около мен.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Така де,и аз сьм някьде там макар,че това с Глока не мога да го прегльтна,Валтера е яко в списька.

Макаров почти не ми е в главата,тежи и си иска неговите патрони,а това значи допьлнителен калибьр и куфар само за него което трудно ще стане,сега като купувам патрони ги пуца всичко живо около мен.
                        То човек рано или късно стига до Глока.Едни по лесния,други по трудния начин.

Коментар

Първоначално публикуван от GVT Преглед на мнение
                          То човек рано или късно стига до Глока.Едни по лесния,други по трудния начин.
                          И до глока, ментата и валериана - тоже
                          Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                            И до глока, ментата и валериана - тоже
                            До момента съм стигнал до второто

Коментар

Първоначално публикуван от GVT Преглед на мнение
                              До момента съм стигнал до второто
                              Към третото и не посягай - ефект от него нема
                              Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                                Към третото и не посягай - ефект от него нема
                                Де бе де! Те немците са го измислили да плашат гаргите с него.
                                Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X