Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет за носене лятото???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пистолет за носене лятото???

Тук с адреналина си прав. Караш ме да се замисля за револвер.
    Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от GVT Преглед на мнение
      Човека иска до 10 заряден защото такива са законите на Народна Република Калифорния.Един такъв револвер който тежи 378 грама и е .357 магнум е повече от каквото му трябва на човек да запази кожата си.Този малък изрод с тази къса цев гърми като РПГ и е доста респектиращ сравнение с малокалибрените т...ци /преди да ме нападне някой за сведение имам и ППК/.Вадиш,дърпаш спусъка и стреля,няма засечки няма предпазители.При реална ситуация има случаи и на служители на силовите структури да не могат да произведат изстрел с пистолет.Просто адреналина и паниката са в повече.Па какво остава за диванни командоси като нас.
      По същество си абсолютно прав!
      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Ако везните започнат да клонят към Макаров или Walther PPK е редно се спомене и CZ 82 - един по-добър макаров
        За носене до тялото почти на голо, по-добре полимер... лично мнение. Има много видове кобури, че дори и дрехи с вграден такъв, но едва ли ще избегне контакта с пот на 100%. А един по-големичък кобур добавя допълнителен обем и ще спарва. Това при условие, че избора е доста голям е добре да се има предвид. От друга страна сигурното носене (закрепване) е от изключителна важност. Е разбира се и удобното бързо вадене.
        Има хитро измислен „кобур“ от кайдекс койо захваща само спусъковата скоба, и се връзва за колана. Така патлака се запасва в гащите и не може да изпадне надолу... май не го описах добре. Ще потърся снимка в нета... На видеото човека е с лятна „униформа“ точно по темата...
        .http://www.youtube.com/watch?v=nYC_Un8pPnA#t=15
        Същата работа върши и S образна кука. Бандитска история. Единият край в дулото, а другият на колана - пищова запасан на голо - като в поговорката хаха... но това е за друга тема - сорри за спама. Мисля, че избора на кобур не лесен и е много важен особено за лятно носене... Редно е да се помисли и за това... Даже една нова тема ще е много полезна за колегата...
        В ревото е истината... ама на голо - по-добре сапунерка има и в .45
        Последно редактирано от lupus; 23-02-14, 11:55. Причина: допълнение

Коментар

Е да си вземе ПСМ? Надали в САЩ е проблем, а и боеприпаса също. Относно Глок 26, единствения проблем, ако може така да се каже, е широчината на блок-а, но надали няколко мм в повече са решаващи. Аз лично за оръжие за скриито носене бих взел Глоцк 26, Берета "ала Моссад", а защо не и някой Браунинг в 6,35.
          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Муниции за ПСМ са кът в цялата Галактика!

Коментар

Като не щеш Макаров, разгледай Browning 7,65. Носи се лесно под т-шърт, ефективен бой 12-15 м и за самоотбрана е достатъчен - никой няма да те погне с юмруци, колове или ножове от по-далече. А ако те цели с пищов, и ПСМ на пояса няма да ти помогне.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                Босе, при суматоха в училищен двор стрелба се допуска от далеч с оптика, същото важи и за магазини, паркове и т.н. многолюдни места. Изключение се допуска само ако (по волята на Буда, Яхве, Христос или там в който се вярва на местна почва) сте рамо до рамо с атакуващия......

Писах ти в началото, с друго може и да се съобразиш или не, но оръжие за самоотбрана се носи задължително отпред, не на задника!
                Дядо аз за суматоха не говоря,а за нищожния шанс да сьм с детето там и перкото да скочи,искам си шанса да сьм до детенце и да се заврем в класната стая та ако перкото влезе да сме поне равни в патроните и орьжието макар,че по статистика ползват пушки,а не пистолети,вьпреки това по-добре от шамари и пергел.Варианта АЗ да го целя от 30 метра при пьлен двор или в сграда е никакьв,всеки за себе си е тука,за това и ще раздават разрешителни за черните ми очи,кой взел взел,аз пазя себе си и сина,не решавам проблемите на квартала.

Нова тема - КОБУРИ летни

Не знам дали задьлжително ще е пред чурката или над задника,как дойде май,нямам шкембе и не виждам как ще се навре отпред.Снощи ползвах 229 стандартен на сестрата за си го набутам у гащите и да ти кажа над задника стой,на предника едвам ходя,но това по хайдушки без кобур,запасан в колана.

Револвер ясно,то нали имаше тема за пищов за домашен пазител и там сьм взел 627 или 8 заряден 357 който стои в нас.От калибьра има 5 зарядни малки,но 5 патрона малко ми се виждат.Знам,че няма да водя престрелка,но вьпреки това 5 са ми малко,главата не ми го побира да имам само 5.Нормален пищов с патрон в цевта и още 8 или 9 в пьлнителя по така ми звучи,един предпазител има да се свали,после си пляка като истински,вече ако засече и не му набия шамарите ммммммм шанс,каквото ми е писано.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:stainlessultratleiilg.png
Прегледи:1
Размер:116.3 КБ
ID:5566777

Име:2452682CCW.jpg
Размер:124.2 КБ
ID:5566779

Е за това питах и пак да питам - какво му е на Кимбер 1911 Ултра Кери?8 заряден 45ти и един в цевта,тежи почти колкото леко револверче,трещи голям калибьр,носи се с патрон в цевта нормално,плоськ е и по ще ми заспи на липсващите паласки,точен на 10 метра,носи му се славата на добро пищовче???
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

http://www.bersa.com/bersa-firearms/thunder-series.html

Аз пак да кажа:

Коментар

ЧЗ2075???Сьщия размер и дьржи 10 патрона 9мм??
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                        [ATTACH=CONFIG]685781[/ATTACH]

Моето решение. Със сигурност 150кг. прасе след изстрел в главата пада. За тези на които им е импотентен калибъра има и патрони с отворен връх. И не е на 50 години а на около 70, ама не му пречи да стреля без засечки.
                        Моя даже е на 76Натиснете снимката за да я уголемите

Име:valter 002.jpg
Размер:145.2 КБ
ID:5566996

Коментар

Бенцбос, Кимбър-а хич не е лоша идея. Другия вариант е да си вземеш като на Mad Dog Берета-та. Относно Валтер-ите, според мен в цялата история на Валтер, модела ППК е единствения, който си струва.
                          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Кимбър ОК, обаче ще му стиска ли да го носи cocked&locked, т.е. със взведено чукче и на предпазител?
                            Аз не бих посмял, понеже предпазителят на 1911 системите доста лесно се спуска случайно докато се носи.
                            От там до инцидентен изстрел стъпката е много малка.

А да го носи за самоохрана без патрон в цевта е голям тактически недостатък.
                            Щом законът им разрешава, ДА/СА или ДАО система с патрон в цевта е доста по-разумно решение според мен.

Ако ще е за самоохрана, всичко под 9Х19 е компромис, нищо че и .22 може да свърши работа в някои случаи.
                            При тях в САЩ поне има голям избор от субкомпактни оръжия в добри калибри, че като ти излезе някои местен надрусан шопар поне да имаш шанс да го спреш навреме.

Коментар

АЗ сьм ЛАКОМИЯ,под 9мм както казах не ги и гледам,а виж как сьм се облизал за 45ти все едно ламята Спаска ше ме гони.Ма като ги има както казваш що пьк не.

Дали ще ми стиска за мен е ясно,то смисьл да ми тежи и да ме рьчка в задника няма ако не е готово за ползване по предназначение.Револвер като взема не е ли все тая?Е това в сьвсем готово,чука му дрьпнат,но и кобурите му такива,че предпазват и спуська и имат предпазител над чукчето.

Име:opplanet-desantis-right-hand-black-cocked-locked-thumb-break-scabbard-1clba85z0-aabcea.jpg
Размер:30.7 КБ
ID:5567064

Така какво му е?
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първо е много голямо и второ това откопчаване на осигуряването при чука може да ти изиграе лоша шега когато лайното уцели вентилатора...
                                Кимбъра е една торба пари и не знам до колко му е минала болката по отношение на холоупоинтите.
                                42

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X