Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет за носене лятото???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пистолет за носене лятото???

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
    ТТ?
    Това вероятно е някаква закачка нали?

Коментар

Закачка ми.

Първо - пищов с рядък патрон няма да взема,не му ли намирам патроните на всяка крачка Забрави.
      Второ - трябва нещо ново което като му навъртя 4-5000 и нещо му стане да речем да го оправят с нови части за 10 минутки.
      Трето - оръжие втора ръка не съм и няма да си купя.
      Четвърто - трябва за десетина минутки да му намирам и части на това и да не е пипано като оръжие,че разрешително дават ако ни спуськ му е пипан ни чирени,а моите вече не са така,а ТТ на 40 години непипано друг да търси.
      Пето - не ми трябва дрелка за война,а оръжие за самоотбрана.

И да не продължавам.Шегички си правят някои,но аз сериозно питам,имам 2 месеца за избор и купуване / а дано падне закона за закупуване по едно на месец ма на,не пада /.

За да ви е по трудно- в разрешителното има място за 3 броя,а да видим не кой е,а КОИ са трите подходящи за кльощав задник лятото.Ще си ги врьткам на четна и нечетна дата и един за резерва на резервата.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Е готов си тогава бре:
        1. Глок 30 /45 АРС/
        2. Валтер ПП
        3. ПМ Макаров
        Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Защо Макаров е в играта въобще?Толкова ли не е измислен надежден,мальк,здрав,10 заряден пищов за последните 40 години та Макаров да търся?

Това даже не го знам дали е легално тук ма мога да го прекарам ако толкова се наложи.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Колкото и да не съм фен на Макаров, не мога да не отбележа, че: да, малак е, здрав е, надежден е, а и има модификации с повече от 10 патрона. Говорим за пистолет за самоотбрана, а не за армейско или полицейско оръжие.
            Апропо и посочения Валтер също не е първа младост, но това не му пречи да си има достойнствата.
            А именно поради староста на последните 2, може с голяма доза сигурност да се твърди, че са достатъчно изпитани във времето.
            Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Виж Кар: http://www.kahr.com/

Класика в компактните пистолети.
              Имат модел за всеки вкус - по-големи, по-малки, пластмасови, метални, в различни потентни калибри.
              Нямат предпазители, само с ДАО спусък са - винаги еднакъв, създадени за самозащита.
              Не са евтини, но са добри.

Едни от най-малките 9мм виж тук: http://www.rohrbaughfirearms.com/

Имай предвид, че колкото по-малко и по-леко е едно оръжие, толкова стрелбата с него е по-неприятна, а ресурсът му - по-малък.

Малкият Зиг 232 е чудесно изработено бижу, калибърът и теглото му обаче изостават.
              Последно редактирано от Vimpel; 23-02-14, 02:25.

Коментар

Повторение.

Коментар

COLT Mustang ...SA XD-s...G19...S&W Shield

Коментар

Така,добре ми наливате в главата та да продължа с питанките - малък 1911 от рода на Кимбер Кери в 9мм или 45 как ви звучи?Тежи на половината на истински пищов,събира 8 в пълнителя и като истински 1911 си се носи зареден и готов.

Леко ме навява идеята да стрелям с такова,че никога не съм гърмял с 1911,като опция добре ли е,да се занимавам ли в тая посока?
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      Защо Макаров е в играта въобще?Толкова ли не е измислен надежден,мальк,здрав,10 заряден пищов за последните 40 години та Макаров да търся?

Това даже не го знам дали е легално тук ма мога да го прекарам ако толкова се наложи.
                      Защото за самозащита е чудесен. Прост с малко части и затова много надежден. Сигурен предпазител, който позволява да го носиш с патрон в патронника.
                      Можеш да си го купиш в Щатите съвсем законно, защото се произвежда от "Арсенал" там при вас...
                      "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

.....някой перко в училищен двор....
                        Босе, при суматоха в училищен двор стрелба се допуска от далеч с оптика, същото важи и за магазини, паркове и т.н. многолюдни места. Изключение се допуска само ако (по волята на Буда, Яхве, Христос или там в който се вярва на местна почва) сте рамо до рамо с атакуващия......

Дядо аз ще го нося само на колана под фанелката,че и вьв вьтрешната страна на гащите,
                        Тъй като потта на тялото ще му влияе, огледай се за кобур който закрива целия пистолет от към тялото, и е с метална щипка. Нямам снимка за това го описвам. Кобура от към тялото е със силуета на пистолета, отпред е изрязан така че пълнителя (понякога и част от спусъка) е отвън, държи го вертикално с цев надолу, а от външната страна успоредно на цевта в кобур е вградена пружинираща щипка чрез която се закрепва към колана на панталона или ластика на "бермудите"......

Закачка ми.
                        Пето - не ми трябва дрелка за война,а оръжие за самоотбрана.
                        .......подходящи за кльощав задник лятото.....
                        Баш си е закачка. Второ кафе пия, и пак се заливам от смях....Клавиатурните войни ти предлагат такива топузи, че още със ставането от седалката на колата ще ти смъкне гащите и после Аллах и мюсюлманите били виновни.
                        Писах ти в началото, с друго може и да се съобразиш или не, но оръжие за самоотбрана се носи задължително отпред, не на задника!
                        Последно редактирано от дядо владо; 23-02-14, 11:28. Причина: стил и граматика
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

А за револвер не си ли мислил? Те това е точно за твоите нужди. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:163073_01_lg.jpg
Прегледи:1
Размер:57.9 КБ
ID:5566686

Коментар

Човека каза, че иска десетина заряда. От достъпните по нашите земи и аз съм се загледал в Г26 . Зиг P 290 също е някакъв вариант.
                            Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ALIM8010.jpg
Прегледи:1
Размер:166.7 КБ
ID:5566704

Моето решение. Със сигурност 150кг. прасе след изстрел в главата пада. За тези на които им е импотентен калибъра има и патрони с отворен връх. И не е на 50 години а на около 70, ама не му пречи да стреля без засечки.
                              Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                                Човека каза, че иска десетина заряда. От достъпните по нашите земи и аз съм се загледал в Г26 . Зиг P 290 също е някакъв вариант.
                                Човека иска до 10 заряден защото такива са законите на Народна Република Калифорния.Един такъв револвер който тежи 378 грама и е .357 магнум е повече от каквото му трябва на човек да запази кожата си.Този малък изрод с тази къса цев гърми като РПГ и е доста респектиращ сравнение с малокалибрените т...ци /преди да ме нападне някой за сведение имам и ППК/.Вадиш,дърпаш спусъка и стреля,няма засечки няма предпазители.При реална ситуация има случаи и на служители на силовите структури да не могат да произведат изстрел с пистолет.Просто адреналина и паниката са в повече.Па какво остава за диванни командоси като нас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X