Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет за носене лятото???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пистолет за носене лятото???

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
    Глок 26 в голям калибър. Или се местиш в щат, в който носенето задължително е открито и си вземаш нещо в 12.7.
    +1!
    И идеята за "Макаров" на колегата от по-горе ми допада. Аз,при подобна ситуация на възможност за реален избор и покупка,бих се замислил и за "Walther PPK"-мммммного ме кефи,а и за самоотбрана ще върши работа(изстрел,изстрел...попадение,попадение....и има преднина за да избягаш)

Коментар

Първоначално публикуван от hhris08 Преглед на мнение
      +1!
      бих се замислил и за "Walther PPK"-мммммного ме кефи,а и за самоотбрана ще върши работа(изстрел,изстрел...попадение,попадение....и има преднина за да избягаш)
      Куц му е калибъра .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        www.youtube.com/watch?v=fvVQwQtgvzs Ще дойдеш ли да ми разкажеш това което се вижда от 1'47 до 1'50 минута какво е, и как се ползва?
        Сега разбрах защо ти е команч-а
        Всеки трети е шести

Коментар

нещо от този сорт? http://www.ruger.com/products/lcp/models.html
          Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Погледни и WALTHER PPS - не знам колко е читав сравнен с други марки и модели, но е доста плосък и сравнително лек. 9х19 - 7 заряда (май?). Загледах го за второ късо наскоро. Иначе на лов, риболов и разходки сред природата нося ruger gp 100, 4“ - цев. Нося го и лятото, но дори и покрит изобщо не е дискретно - за в гората е без значение.
            Ако не държиш да е пистолет, погледни пет зарядни револвери с 3“ цев. Има модели на смит и на ругер. Много по-компактни и добре балансирани от към тегло. Не се усеща на кръста с широк и корав колан. С пет патрона .357 маг. си е добре и големия плюс, че е винаги готов за стрелба - дабъл екшън са. С 5 заряден барабан е доста плосък и с по-високо седящ кобур няма да си личи изобщо под тънка дреха. Но... ревото е друга бира - или го харесваш или го мразиш - не оставаш равнодушен.
            Ако държиш да е пистолет насочи се към компактните модели във по-голям калибър. Защото когато се търси дискретност някой залитат по .22 lr - ако си мислил за този калибър погледни новия RUGER SR22 - интересна играчка. Но аз лично, ако имам избор, не бих доверил живота си на този калибър особено в къса цев...

Коментар

Война не знам да се задава ма и да е така това е последното което ще ползвам,на барикадите в Украйна да речем с Ругерче 22 ли ще отидете или с метален Сиг 45ти?Аз за война имам,сега сьм се огледал в Сиг 1911 нерьждавейка в 45ти,че имам и патрони за него ма това за войната друга тема,тук за лятото и задника ми трябва.

Не знам защо,щото май не разбирам много,но не искам нищо под 9 мм.Макаров не знам дали ще е,това и тежи на всичкито друго.
              Глока и Валтера ще ги огледам,за тях поне знам,Боберг или там както се изговаря с какво е по-добьр от тях,че цената му е двойна?1100 до 1300 кинта,те толкова ми излязоха до момента и тия дето ги наскубах скоро та нормално ми се вижда,да дам 400 кинта и да си поверя живота на това ми се струва странно ма аз както знаете имам странни виждания за железата поне.

Сигчето и то е сладур,ще прочета и за него.

Глок 26 - колко е добро това и защо?С патрон в цевта нормално ли се носи?Кобур задьлжително,че ни забраниха откритото носене,ако го разрешат там вече лесно.

Револвер не знам,предпочитам да мога да го презареждам бьрзо и да има около 8-9-10 патрона поне,е така да има. WebRep

currentVote

noRating
              noWeight
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

HK P2000?
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Асене , за лятото става и въздушно пищовче , заредено със стрелички (боеприпас кураре и нагоре).
                  пп От двете добри , чак към края е предпочетено "душата в рая".
                  Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

9ММ или 40,аз примерно залагам на 9мм,че от 5 метра вьршел сьщата работа като 40,а не ритал толкова.Аз от сега имам 100 патрона за това,Барнс и Федерал кухарки,пищов нямам ма зареждам с патрони,докато му дойде реда ще сьм сьбрал около 300 броя поне.

Мани майтапа ма верно трудно заглеждам всичко под 9мм
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                      Сега разбрах защо ти е команч-а
                      Не ща "Команч" искам си "Газ"ка с бризент пък .......пак за същото
                      Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      тук за лятото и задника ми трябва....Макаров, Глока и Валтера
                      Босе, от клавиатурните войни малко ми се повдига, казх по-горе със сходни размери сме. Като млад лейтенант, ако не носих пагоните, бях с костюм, риза и връзка. Прекарал съм много часове пред огледалото за да не ми се вижда "сутиена" (на прегърбената ми фигура презраменния кобур си личеше, а ходех на места където недолюбваха тогавашните "пищолджии"). Ако исках можех да си скрия "Макаровеца", а можех и "случайно" да го покажа......"Макаров" на мен (на моята ръка) с плоската си и дълга ръкохватка ми е неудобен. Валтер ППК, (без да съм точен в писането - пистол полицай криминал ) е създаден именно за скрито носене и е безотказна класика....но на бермуди не става. Глок & Ко (и другите пластмаси) са още по-дебели. Машинките под него(6.35) са с къси дръжки и трябва да свикнеш с факта, че кутрето ти е почти във въздуха, но.....
                      Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      С патрон в цевта нормално ли се носи?Кобур задьлжително....
                      Пистолети за самозащита ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се носят с патрон в цевта ( и трябва да го позволяват като механика) за това : иглата на ударника да е с пружина, спусъка двойно дейсващ, минимално количество стърчащи мерници, предпазители, ударници и т.н. максимално трудно разглобяема конструкция....(пауза за ракия, остарявам и забравям вече)
                      Носене: За лети дрехи "Чичо Майк" и подобни, предлагаха и кобури за в джоба на панталона, но така в кола си обречен....С обикновен кобур стърчи (виси) повече и се вижда, за това под колана, но над панталона. Поставя се отпред и леко в страни, максимум на педя в ляво или дясно от пъпа с пълнител към пъпа. Ако е без кобур, избира се панталон при който лентите за колана са малко по-далеч от разстоянието от горната част на затвора, до долната част на скобата под спусъка.......продължавам с ракията, моля уточни "лятния" пистолет всъщност какво трябва да прави......
                      Последно редактирано от дядо владо; 22-02-14, 19:55.
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                        моля уточни "лятния" пистолет всъщност какво трябва да прави......
                        На първо место в упътването му да пише, че е позволено излагането му на пряка слънчева светлина и няма опасност да се стопи от повишената температура на тялото, направи си сметка кои отпадат първи
                        Босе, сори за спама, ама темите ти винаги са весели
                        Всеки трети е шести

Коментар

Добре де то и Дезърт Игъл може да си носиш в чантичка на кръста ако щеш.....важното е сърце и гъз да имаш да го използваш ако се наложи недай Боже.....
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ако се наложи ще стреляш ли на Човек.
                            Само питам.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                              Ако се наложи ще стреляш ли на Човек.
                              Само питам.
                              Стрелял сьм за сплашване в горска местност по човек,бяха малко повече от мен самия та до там ми е опита за стрелба по двукрако.Ако да речем нахьлта някой перко в училищен двор и сина е там то ДА,ЩЕ СТРЕЛЯМ.Ако явно някой ме напада с идеята да ме кьлца то ДА,ЩЕ СТРЕЛЯМ.Иначе за какво ми е,тия дето си висят в нас са ми достатьчни,ако няма да го ползвам за какво да го нося?2 деца и жена имам,да скочи някой пьк да видим дали няма

Дядо аз ще го нося само на колана под фанелката,че и вьв вьтрешната страна на гащите,ни тиранти ще слагам ни сутиен ни сако нося или пьк мога да го скрия под елек.Аз не случайно казах за лятото,че тук освен такова и пролет друго няма,на 30 грауса жега 7 месеца в годината сако специално за да го крия това няма да нося.Фанелка и дьнки,пищова под колана до задника ако така ме разбирате,ако живея в Чикаго и половината време сьм с яке то и 1911 мога да скрия.

ЧЗ2075 компакт но има предпазител което не ми харесва,аз си обичам декокьра на Сига и нещо такова тьрся,да сьбира 10 патрона от поне 9мм,а за чирените лесно,рьцете са ми малки та няма много какво да стьрчи под тях.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

ТТ?
                                За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                                0878 79 20 61 Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X