Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Засечка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Засечка

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Прогресивен Дильн викаш а?Бащата и без това няма какво да прави по цял ден и той,гаража му голям та е сега му намерих занимание.

Тоз Дильн дано са малко като модели,другото ще го наглася,а и гледам Мид Уса ми вкарват през ден оферти за презареждане та трябва и това да напипам как се прави.

https://www.dillonprecision.com/#/cu...-reloader.html

Чети и избирай. Мой личен съвет е вземи си хубав тумблер за чистене на гилзи и слагай капсите на ръка не с машина. От там насетне- куршуми, барут и въртиш ръчката.
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
      https://www.dillonprecision.com/#/cu...-reloader.html

Чети и избирай. Мой личен съвет е вземи си хубав тумблер за чистене на гилзи и слагай капсите на ръка не с машина. От там насетне- куршуми, барут и въртиш ръчката.

Вредни трябва да ми плащаш,поболях се

Сега и брата като влезе в комбина,че и той такива ползва и сьвсем отиде коня в рЯката.Като почнат да засичат пак ще питам.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

BENZBOSS ти май гледаш да докараш някой от нас в прединфарктно положение с тез картинки дето ги постваш по горе........с този красавец и с количеството патрони...мммм???????
        LZ3YG

Коментар

Като бижута ги правят.........това коментар от жената като ги видя на живо,то да му е сьвестно на човек да драска с маркера по тях ма налага се.

Отивам да пострелям малко и да избера и за жената един,че се чуствала гола в другия край на леглото.За вашия инфаркт не знам ма аз сьм близо
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Питане от зад океана...
            При 4 купени за домашно ползване FN FNX45 се наблюдава едно и също неприятно поведение в бутона за освобождаване на пълнителя - при вкарване на пълнителя, бутона се измества леко на дясно и след това не се връща в централно положение, като по този начин пълнителя не заключва читаво. Същото се наблюдава и при натискането на бутона без пълнител в дръжката, НО се оправя след натискането му няколко десетки пъти. Като постои ден два пистолета без да се ползва, пак започва да "запича".
            Бутона е двустранен.

В началото си мислих, че пищоля не се е окършил още но вече мисля, че проблема е в пружината и по-конкретно в работното и положение - притискайки двете намотки една в друга и в същото време оказвайки натиск върху бутона в посока КЪМ пълнителя, ми се чини доста вероятно да има по-голямо триене и то да пречи на бутона да се центрира. Препоръчах на собственика да полира бутона от страната с която контактува с пружината и като краен вариант да пробва да махне малко матрял от същото място освобождавайки още малко място за самата пружина.
            Какво мислите вие по въпроса, на какво може да се дължи това задържане и не цетрирането на бутона в междинно положение?
            Ей ви снимки да се изпонаориентирате...
            Прикачени файлове
            42

Коментар

Лично на мен хич не ми харесва тази пружина. Проблема е конструктивен според мен. Хич не ми харесва и работния и ход и начина по който застава. Виж пружината на първата снимка, виж къде контактува с ключалката, как да ми харесва. Според мен, щом е зад океана, най-лесния вариант е смяна на оръжието. Тука и за по-малко сме сменяли пистолети

П.П. Едновременно двоен бутон с компенсираща с пружина ляво-дясно не е добър конструктивен и технологичен вариант. По-добре е един бутон с възможност да се мести или в ляво или в дясно. Ако има такъв вид афтърмаркет бутони да пробва човека.
              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Съгласявам се с теб, но говорим за 4 броя пистолети, доста смяна ще падне. А това че пистолетите са 4 с един и същ проблем, наистина води или към конструктивен недомислек или до проблем със дадена серия.
                42

Коментар

Конструктивно е, виж работния ход на пружината. Само някой белгиец ще го е мислил...
                  If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Пистолета има един основен проблем.... производителя. Според мен обаче за да запича - проблема е в пълнителя- пълни или празни се пазят пищовите ?
                    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                      Пистолета има един основен проблем.... производителя. Според мен обаче за да запича - проблема е в пълнителя- пълни или празни се пазят пищовите ?
                      Съхраняват се празни. Проблема се появява без значение дали има или няма пълнител. В смисъл дори да е съхраняван без пълнител проблема си го има.
                      42

Коментар

Не е по темата ма това да съм го продал на сутринта освен ако не ми е служебно и шефа много държи да си го нося за да си отварям бирата с него.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Такаааа...
                          Имам един проблем с .22 адаптера и по-конкретно засечки FTE. Проблема се появява при стрелба с по-слаби патрони. При по-корави не се забелязва. За мен варианта да стрелям само с корави патрони не е удачен т.к. на нашето стрелбище има само един вид - някакво Геко и тях определено не ги харесва. На една от снимките съм пресъздал положението в което остава затворния блок при засечката. В началото си мислих, че проблема идва главно от това, че възвратната пружина е корава щото нали уж не е стреляно с адаптера... Като се загледах обаче в положението в което остава затвора при засечка, съм по-склонен да вярвам, че основния проблем идва от съпротивата, която оказва чука на затвора при движението му назад. Съпротивата ми се чини е доста сериозна т.к. все пак бойната пружина чието съпротивление всъщност трябва да се преодолее е смятана да гърми капси на 9х19 при които имулса назад изобщо не може да се сравнява с този на .22. Всякакви заигравки с бойната пружина биха били недопустими. Колкото повече го гледах, толкова повече си вярвах и днес се заех да поизпиля и загладя чука и търна леко затвора в частта му която контактува с чука. На снимките се вижда какво е било и какво е станало. Резултат мисля ще има защото движението назад е ми се струва по-гладко, но докато не мина през стрелбището само гадая и мечтая. И сега един друг въпрос - с какво да мажа алумина - сух няма да го оставя посмъртно но дали тефлоновата смазка е подходяща? В момента е смазан с Gunzilla и се движи много леко но тя е много тънка като смазка и не знам колко ще изкара.
                          засечката:
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jam.jpg
Прегледи:1
Размер:109.0 КБ
ID:5559301
                          чука - преди и сега

Име:IMG_20140201_130803.jpg
Размер:128.4 КБ
ID:5559303
                          затворния блок - преди и сега

Име:IMG_20140201_130740.jpg
Размер:121.7 КБ
ID:5559302

Идеи, съвети и критики ?
                          42

Коментар

Проблема обикновено е съвкупност от двете пружини . С нашите патрони даже и моето Марго засичаше докато не му приложих един стар номер който научих от оръжейника ни на времето в спортната стрелба . Вариантите са два или една цяла по мека пружина или две пружини с различна сила в една ос . В тази тема има и снимки http://www.offroad-bulgaria.com/show...E3%EE%EB%E8%ED Това е една от причините да не обичам тази система . Половината пистолет работи с механика изчислена за един калибър другата половина за друг . А не е и като да няма евтини малокалибрени пистолети .
                            Последно редактирано от sek.1; 01-02-14, 19:40.
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                              А не е и като да няма евтини малокалибрени пистолети .
                              Това не е вариант. С адаптера става супер тренировка за усещане на спусъка на пистолета. Така де, темата на разговора в момента не е защо точно адаптер.
                              42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                                Това не е вариант. С адаптера става супер тренировка за усещане на спусъка на пистолета. Така де, темата на разговора в момента не е защо точно адаптер.
                                Славчо , за пружината е идеята . Нали и аз ти го предложих това. Но варианта с двете пружини е -човек се учи цял живот.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X