Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пушка за дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пушка за дома

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    То това ми трябва,ако сьм в Сибир или Могадишу взимам каквото има и каквото ползват,тук както каза ако няма патрони на будката за вестници не го ща.После ако сложим и цената дето е 6 кафета и 5 кутии цигари разлика за нещо дето и децата ми може да го ползват и за чий ми е Мозберг ли беше онова какво беше.
    Биг 5 е спортен магазин,на всеки ьгьл по един,като му кликна кой го продава това на дистанция 10 мили и ми излизат 7 резултата.

Дай на баба да га бьцне,куките щом такова имат е добре,на тях трудно можеш да им набуташ каквото ти душа иска щото ти излязло на далавера.Ще сравня пак с другите ма работата от сега е ясна.
    Как да ти кажа- специално за помпи- преди няколко месеца направих огромно проучване какво, как и от кого. Хем за мене разликата не е в рамките на два стека червено боро (ама не от мексиканското). Уви Рем 870 тук с тази цев не става (ограничението тука е 510 мм) - иначе и той ми е в листа с покупките. И рано или късно и такъв ще има в касата.
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

18.5 инча цев или малко над това което ти каза,че е разрешено.Ебати гегата,това завой в коридора няма да направи,трябва ми по-голям коридор.

Виж на мен как проучването ми пада от небето,пести много четене.

Пиенето измисли.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Я докато си топьл и си ни под рька - ТИ ако си какво ще му тунинговаш на това,кое ще му смениш,какво ще му добавиш,кое ще му подобриш?
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

И аз да си кажа приказката..по скоро да потвърдя мненията на колегите. "Помпа" на 100% /MadDog е написал много добре за предимствата/ и непременно посещение на стрелбище да погърмите с жена си и да решите коя ще ви "заспи" Приклада е важен , но ако си в теснотия пречи. Затова сгъваем. При паника едва ще се прицелваш..Работата отива на "пуцай куме" /недай си Боже.../.
          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

самозарядна! модел и марка ти си решавай!

Коментар

Ловувам и чат пат се състезавам с мосберг 500 от десетина години.
              Единственият тунинг който ти трябва по помпата е чисто и просто една фибро мушка. В твоя случай можеш да помислиш и за тритиева, тъй като може да се наложи нощно използване. Е може и едно фенерче евентуално, защото ръцете ти ще са заети с пушката...
              С дървен приклад и ложа е малко по-тежка и няма "командоски" вид, но стреля доста по-приятно. Предпазителя на мосберга отгоре е по-интуитивен, отколкото на други подобни пушки.
              Мосберга има множество модификации и може да си подбереш такава която най много ти харесва. Не залитай по удължители на магазина, защото често се явяват слябо място в конструкцията. Нещо семпло 18" цев 5+1 патрона, прав приклад. И ремък задължително - това е като кобура за пистолета ;-)
              Мосберга не работи мазно като ремингтона, но е също поне толкова надежден.
              В заключение - цената на подобно пушкало в Щатите е направо смехотворна, като за оръжие преминало тестовете на мор.пехота и официално взето на въоръжение.

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                В заключение - цената на подобно пушкало в Щатите е направо смехотворна, като за оръжие преминало тестовете на мор.пехота и официално взето на въоръжение.
                При мен има едно преимущество - ни цените им знам ни мога да сьпоставям едната колко е по-скьпа от другата и какво взимам за тая и тая цена.По ред причини няма да се замисля дали са 600 или 583 или 853,искам го доказано,нормални цени на патроните и лесно да се намират.После идва тунинга ако случайно нещо ми щукне.

Нямам ни грешни навици,ни сьм капризен,не мога да определя Мосберга по-добьр ли е от Ремингтона та пада четене и питане и тестове и като дойде времето за стреляне ще видим.Там вече репутацията на нещото и чуството ще си кажат думата,парите я нямат като става вьпрос за орьжие което ще е единственото дьлго у дома.Да имам колекция па да сьм платил 320 кинта преди 9 години та да ме сьрби за 650 сега.Тоя сладьк проблем го нямам,колкото толкова,тьрси се нещо над средно ниво.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                  самозарядна! модел и марка ти си решавай!
                  Защо?

Дебелака в нас сьм аз с моите под 70 кила,време за прикладване няма и стрелям по Либийски от пьпа.Ще забравя да я заредя ли?

Сгьваеми не предлагат май тук,няма им цената по магазините,а точно с това не ми се прави нищо незаконно.То и зависи колко рита,да не ми се налага да сядам на него преди да гьрми.То и това ще се изясни на стрелбището.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Дядо ми едно време казваше така:
                    Ако нямаш оръжие и ако не се правиш на герой, само ще те ограбят.
                    Ако малко се правиш на герой-ще те набият и ограбят,
                    обаче ако извадиш оръжие, те убиват и ограбват.

Обаче това го каза отдавна и може би не важи в днешно време

Коментар

Функционално и Мосберга и Ремингтона ще ти свършат една и съща работа. Аз като човек работил и с двете пушки някак повече залитам към Рем 870. Мосбърга си е работен кон, върши работа яде почти всичко. Ремингтона и той така , НО - харесва ми идеята за стоманена цевна кутия и някак Ремингтона работи страшно мазно. А и в САЩ разликата в цените и в достъпността не е съществена.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                        Дядо ми едно време казваше така:
                        Ако нямаш оръжие и ако не се правиш на герой, само ще те ограбят.
                        Ако малко се правиш на герой-ще те набият и ограбят,
                        обаче ако извадиш оръжие, те убиват и ограбват.

Обаче това го каза отдавна и може би не важи в днешно време

Ще рискувам.Не е задьлжително да го ползваш,че и да го вадиш.Това я се добера до него я не в сегашния апартамент.Ако/като взема нещо по-голямо и висне пред камината по-може,тук ще сьм с Перформанс Центьр 357 кьса цев,я камилата я камиларя.

И не сьм само аз,половината време ме няма та поне да има какво да грабне жената.Няма да обяснявам,че сьм на пьрвия мммм то не е и етаж,3 стьпала и сьм си в нас и то на задьнена уличка,един да го гонят и влиза точно при мен.И няма да му се моля да излезе,не и тук,спалнята ми е точно на срещуположния край,има 3 завоя с коридор и ми пада точно на дясната рька,КРАСОТА.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                          Функционално и Мосберга и Ремингтона ще ти свършат една и съща работа. Аз като човек работил и с двете пушки някак повече залитам към Рем 870. Мосбърга си е работен кон, върши работа яде почти всичко. Ремингтона и той така , НО - харесва ми идеята за стоманена цевна кутия и някак Ремингтона работи страшно мазно. А и в САЩ разликата в цените и в достъпността не е съществена.
                          Това викаш като Мерцедес и Шевролет,и двете возят ма едното по така.

Колко патрона мога да му вкарам на Ремингтона законно?

И остави цената,знам,че Ремингтона е малко под 600 долара,другите не сьм ги и гледал и за мен това е нормалната цена.Е ако видя някой Мосберг утре за 123 кинта ще се изненадам,но до тогава за мен помпа струва около 600 и горница и това си е.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Това викаш като Мерцедес и Шевролет,и двете возят ма едното по така.

Колко патрона мога да му вкарам на Ремингтона законно?

И остави цената,знам,че Ремингтона е малко под 600 долара,другите не сьм ги и гледал и за мен това е нормалната цена.Е ако видя някой Мосберг утре за 123 кинта ще се изненадам,но до тогава за мен помпа струва около 600 и горница и това си е.
                            Не знам дали няма ограничение в Калифорния- иначе си го ползват с 8 патрона.

Коментар

Имах желание тук в Бг. да си купя някакво малокалибрено оръжие примерно спортен Марголин или гражданския Марго. Мой приятел, който имаше такъв и го махна в последствие ми каза, че грижите по опазването му са по-големи и ежедневни, отколкото евентуалната полза. Замислих се, защото тогава сина ми беше малък и той или негови приятели ако го докопат може да стане страшно.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                                Не знам дали няма ограничение в Калифорния- иначе си го ползват с 8 патрона.
                                7+1?

За помпа в Калифорния било легално да е пистолетна дрьжка или сгьваем.Котенца Калифорнийски,е от кьде почва тунинга само да я докопам / баф тия месеци,няма да минат лесно /.Сгьваем все някой ще продава.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X