Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Случва се сериозна новина"...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      "Barekov, stop making news!" ©

• Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Много сериозна новина от 18ти Март 2026, която май не виждам в нито една медия, а аз гледах самия репортаж от испанския парламент, тоест не е фалшива новина. Вижте с какво мнозинство се обсъждат тези предложения. Аз личо не очаквах такива неща в Европа, поробения континент.

1. Испания, се мъчи да прокара гласуване в парламента за изгонване на мриканците от двете им военни бази, които и в момента се ползват за удари срещу Иран.

2. Испания иска да спре всякакви плащания към НАТО мигновенно.

3. Испания иска да излезе от криминалната военна организация НАТО, която обогатява шепа олигарси за сметка на вече милиони загинали по целия свят.
    Открийте десетте прилики:
    1.Костадинов иска моментално излизане от НАТО и ЕС и присъединяване към БРИКС (ама те дали ни искат?)
    2.Костадинов иска моментално връщане към "гордия български лев"
    3.Костадинов иска "независимост" на БГ от "еврогейско робство" и присъединяване към русската империя НЕО СССР

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Костадинов е значи БЪЛГАРИЯ

Тоя 👆 не прави разлика и от Сенатор до Сенатор та нищо ново
      Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 16:53.

...Вижте с какво....
    Е да видим, ама след 15-ина минути търсене нищо се не вижда, та ще трябва да ни осветлиш от къде да се сдобием с тая апокрифна информация.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      https://www.bing.com/videos/rivervie...vo&FORM=VRDGAR

Има го на няколко места - в общи линии тоя испански амиго го казва ясно и категорично! И е официална позиция на министър председател!
      Има цялото интервю и имам линк към него - но не искам да го давам защото клипа е от фейсбук член и не мога да сложа директен линк...
      Опитвам се да изолирам клипа( да го открия независимо в нета) но не успявам...
      Не знам защо не мога - това е официална позиция на Испания - би трябвало да я има на няколко места

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      Еееееее трудно ми е да се оправя!
      Така става ли?
      https://www.facebook.com/reel/951135653923652

Определено не е фейк - защото го има отразено в изказванията на доста медии и казват че Санчес се опънал на Тръмп. Обаче защо самия клип е труднонамираем не знам!
      След като е официална позиция - не би трябвало да е така. Или най малкото - по испанските медии трябва да я има - при това на поне 5-10 места

• sparkybg
      sparkybg коментира
      Редактиране на коментар
      Ъъъ, чакам видео с разисквания в испанския парламент, да видя мнозинството за спиране на плащанията и излизане от НАТО. Какво хортува шефа-цоциалист е добре известно и го има навсякъде.

• Първоначално публикуван от yamikto Преглед на мнение

Открийте десетте прилики:
    1.Костадинов иска моментално излизане от НАТО и ЕС и присъединяване към БРИКС (ама те дали ни искат?)
    2.Костадинов иска моментално връщане към "гордия български лев"
    3.Костадинов иска "независимост" на БГ от "еврогейско робство" и присъединяване към русската империя НЕО СССР
    А баш де! И после един "репортаж" от правилен момент и даже AI няма да трябва. А из световните медии (жълтите включително) - нищо.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      И ти ли си Капитан? 🤣🤣🤣

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      BENZBOSS коментира
      Днес, 17:21
      И ти ли си Капитан? 🤣🤣🤣
      Yo no soy marinero, no soy marinero, soy capitán. Soy capitán, soy capitán. Bamba, bamba... ©

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Я пиши Капитан с голяма буква да не станем пак на кълбЕ 🤣
      Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 22:14.

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

А баш де! И после един "репортаж" от правилен момент и даже AI няма да трябва. А из световните медии (жълтите включително) - нищо.
    Е потърси на английски или на испански и пак кажи как няма информация, питай ИИ в краен случай:

Spanish Parliament's Position on NATO and US Bases

Overview of the Situation

The Spanish Parliament has expressed a desire for the removal of US military bases from Spain. This decision is linked to Spain's opposition to the US's military operations in Iran, which the Spanish government views as a violation of international law.
    Key Points
    Military Base Access: Spain has barred the US from using its military bases for operations in Iran, citing concerns over international law.
    • Parliamentary Action: The Spanish Parliament's stance reflects a broader sentiment against foreign military presence, particularly in light of recent military actions by the US and its allies.
    • NATO Relations: Spain's position may also impact its relationship with NATO, as the country is a member of the alliance. However, NATO's structure means that individual member states maintain their sovereignty and can make independent decisions regarding foreign military presence.
    Implications
    Trade Relations: The US has threatened to cut off trade with Spain in response to these actions, which could complicate economic ties between the two nations.
    • Defense Spending: Spain has been criticized for not meeting NATO's defense spending target of 2% of GDP, currently spending around 1.28%. This may influence discussions about military cooperation and presence in the future.
    The situation remains dynamic, with potential repercussions for both Spain's domestic policy and its international relations.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Ей за 10 кинта до къде може да стигне човек 😳

• sparkybg
      sparkybg коментира
      Редактиране на коментар
      Ми споделяй де. Сподели видеото да видим мнозинството, както сам си ни подканил. Елементаризъм. Аз вече инвестирах в издирването му време за много над 10 еврака, ма ей-на, не ми се получи.

Пак, нито отричам имането на такова видео, нито отричам нямането му, но когато ни подканяш да гледаме нещо, а това нещо го няма никъде, се получава нелепица. А щом аз не мога да го намеря, смея да твърдя че 99% от пишещите тук също няма да могат.

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      https://www.facebook.com/reel/951135653923652

Къде са ми ЕВРАЦИТЕ ???
      https://www.bing.com/videos/rivervie...vo&FORM=VRDGAR

Много сериозна новина от 18ти Март 2026, която май не виждам в нито една медия, а аз гледах самия репортаж от испанския парламент, тоест не е фалшива новина. Вижте с какво мнозинство се обсъждат тези предложения. Аз личо не очаквах такива неща в Европа, поробения континент.

1. Испания, се мъчи да прокара гласуване в парламента за изгонване на мриканците от двете им военни бази, които и в момента се ползват за удари срещу Иран.

2. Испания иска да спре всякакви плащания към НАТО мигновенно.

3. Испания иска да излезе от криминалната военна организация НАТО, която обогатява шепа олигарси за сметка на вече милиони загинали по целия свят.

много “СЕРИОЗНА НОВИНА” ,за кой не разбира да го чете по 3 пъти 🤣
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/2-novin...t-voyna-s-iran

Върховният представител на ЕС по външната политика Кая Калас беше сред малкото гласове, които настояха съюзът да пренасочи регионални ресурси към Ормузкия проток. По-конкретно тя насърчи държавите членки да обмислят разширяване на военноморската мисия Aspides, която първоначално беше създадена през 2024 г., след като хутите атакуваха търговски кораби в близкото Червено море.

„Ако искаме да имаме сигурност в този регион, най-лесно би било да използваме операцията, която вече имаме в региона, и може би малко да я променим“, заяви Калас.

Въпреки че корабите от мисията Aspides в момента имат право да навигират в Ормузкия проток, мандатът им не им позволява да правят повече от това. За да се промени този мандат, държавите от ЕС трябва да постигнат единодушие, което може да се окаже трудно.

👆 На ти новина,леко и плахо като гладен циганин на кенеф се кумят въпреки,че от години чалмалиите го клатят тоя проток там и има морски Европейски сили на терен.

А спори с това горе Гергине ми не ми вади ИНТЕЛЕКТА си на показ,че не можеш да го намериш после 😜

Я гатанка - чай го клатят Европейските “сили” около Иран от 2024та? Плашат гарги ли или без повод са там? Не им стиска без евреите,объркали са се,учат се на плаване,помпат мускули,на ваканция са,гледат сеир,изразяват загриженост…………имаше едно време надписи по камионите НЕУВЕРЕН,НЕ ИЗПРЕВАРВАЙ…….дали са запазили шаблоните та да си пернат по един надпис и тия.
      Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 17:45.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• kartechar
        kartechar коментира
        Редактиране на коментар
        Лесно й е на Кая Калас - от нямане все един самолетоносач може да отдели Естония! Или да действат в комбина Трибалтийските Умирати.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        ЖЕЛНИЕ се търси,правилна политика,а не самолетоносачи - нашия нали ви го каза, зор няма,и така си ги бием………ма като разтресе ситото и се вижда кой остава и кой се хваща за палците

А скачайте сега кое е правилна политика пък аз няма да питам пак какво правите там от 2024та

• https://nova.bg/news/view/2026/03/20...ди-иран/

Американският президент Доналд Тръмп разкритикува днес съюзниците от НАТО заради липсата на подкрепа от тяхна страна във военните действия срещу Иран. Той дори ги нарече "страхливци", предаде "Ройтерс".

На ти още една новина,брой го,че не е прав………пък седи и чакай евтина нафта или французите от ДасоФалкон да клекнат на немците за самолетчето си 😜

Къде се ровиш бре Гергине? Учиш Испански ли? От парламента им?

Избяга тоз ‘убав човек,рови за още интелект
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• Emilppp
        Emilppp коментира
        Редактиране на коментар
        Ти нали на тия не им вярваше???
        Интересното е, че и ВЕСТИ пишат същото....
        Затова често си мисля за фурнаджийските лопати...

• sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        Босе, сори ма, кво по-точно очакваш?

Желание се търсело... Влизаш у един бар, теглиш една майна на всички, с които до вчера си си пил бирата, отиваш у съседния, правиш меле, и после търсиш желание от тия, дето преди малко си напсувал, да ти събират говната?

"Аз ще тропам по масата, а вие само ще изпълнявате." не е търсене на желание. Търсене на подчинение е.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Първото за ушите ако е кратко,ТОЧНО и ясно.

От къде го искаш,мога да копна третото примерно. Новина е едно,интерпретация или на Гергин писанията съвсем друго,а Вести са ЦАРЕ на интерпретацията,това е само новина,че и съм копнал от всичко само 2 изречения…….уж по-лесно да ми се разбирало

Мога и с едно ма резултата за някои ще е същия та за това цяла статийка в линка

Няма угодия,знам,не се и опитвам много,че смисъл няма,това преди около половин година го разбрах

🤨
        Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 22:14.

• Яяяяя много стана за днес,даже новина има…….обратно към истината,цялата истина и само истината…….кажете какво казва ВЕСТИ
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• Буум Буум Елбит Системс в Чехия този път.

Умишлен пожар е унищожил исрахело-чешка производствена база на компанията Елбит Системс. Анти-Зионистка групировка базирана в Европа е поела отговорност за случката и е споделила следните видеота и снимки(виж по-долу).

Вътрешния Министър на Чехия е свикал Кризисния Щаб за среща, а Министър Предцедателя на Чехия е окачествил инцидента като "много сериозен".

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot From 2026-03-20 15-56-08.png
Прегледи:4
Размер:767.0 КБ
ID:7031811

https://t.me/CIG_telegram/71873

https://www.instagram.com/reel/DWG8ArKCEod/

https://x.com/MyLordBebo/status/2034986903821332966

Ето и официални коментари за новината - https://www.euractiv.com/news/fire-a...terror-attack/

Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          А ей го бре,какво стана с интелекта,намери ли си го? Или за 10 кинта толкова испански вадиш?

• Ето колко е деликатен и крехък баланса на силите и мира в Близкия Изток и въобще в земите богати на въглеводороди.

Снощи, Исрахел е нанесъл тежки удари на военни обекти управлявани от най-демократичното и официално признатото от НАТО, Европа и Съединени Епщайнски Щати правителство на Сирия.

Ударът е бил като отговор и в знак на отмъщение срещу пострадали Друзе в провинция ал-Суейда.

Били са поразени военни командни центрове, военна инфраструктура и складове за боеприпаси.

Искам да обърна една вметка - в Средствата за Масова дезИнформация (СМИ) лидера на Сирия е наричан Ahmed al-Sharaa, това е едно никому нищо не говорещо име, голяма работа, поредния тарамбука в арабския свят.

Масово в СМИ името Джульани се избягва именно за да се прекъсне асоциацията на матряла с АЛКАЙДА, защото как може хем алкайда да са едновременно терористи и настоящи партньори на "Западния Свят", и за да не се бърка матряла, се ползва новото името на довчерашния терорист.

Ето обаче кой всъшност е доскорощния партньор в престъпните начинания на исрахел - Абу Мухамад ал-Джульани, лидер на терористичната групировка ал-Кайда.

Може до вчера да е бил шеф на алКайда но щом USUKIS са го помилвали и признали, значи вече е реформиран, демократичен лидер и заслужава всеобщо уважение.

Открийте двете разлики, Мухамад ал-Джульани и Мухамад ал-Шараа, аз не мога.

Име:skynews-jolani-syria_6771205.jpg
Прегледи:51
Размер:54.0 КБ
ID:7031822

Име:Trump-Sharaa-Syria-AFP-2268055427.jpg
Прегледи:51
Размер:213.2 КБ
ID:7031823
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Ясер Арафат- ЕГИПТЯНИНА помниш ли го,за какво го ползваха,с какво плашеше и как свърши………сефте на някой му намазани ските

• После аз съм пиел белина… Мамата си е ебало, както каза онзи от трибуната…

Мишев, чувствай се поздвавен…
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Има да чакаш……то може да закараш коня до реката ма не може да го накараш да пие,чети там Вести и каквото такова

Сега баба ти няма да я разисквам или ника ми,не съм ти виновен,че имаш комплекси

• mishomishev
          mishomishev коментира
          Редактиране на коментар
          "реката ма не може да го накараш да пие,чети там Вести и каквото такова"

Ех - разговор с теб трудно ще се получи ! Дали въобще разбра какво казах?
          Точно след написаното потърсих друг "американец" - т.е българин в САЩ.. И го питам кво става какво ново какво прави Тръмп?
          И той отговаря :
          Никой не знае със сигурност какво точно ще направи Тръмп утре - даже американците не знаят. Но има сериозни проблеми сега, щото половината сенатори не одобряват точно тази война.Това не се е случвало досега..
          И разказа нещо интересно и любопитно:
          Има някъв си американец дето бил умен (не пил белина-хахаха) и бил политик ама и историк и мислещ човек. И той бил против иранската войнa, НО изказал следната теория:
          В човешката история - една империя винаги е започвала упадъка, когато някой е заставал на пътя и(разбирай важен търговски маршрут).
          200 години Англия била империя и владеела моретата - докато загубила Суецкия канал (предаден на Египет) . Предаването не е било по желание на Англия - била е принудена безсилна да го задържи.
          Точно с предаването на Суецкия канал - Великобритания от империя става обикновенна Англия!!!
          Прекъсването на пътя на коприната е сринало друга империя нали?! Съвпадение ли е?
          И се изказва следното предположение:
          Ако САЩ загуби Ормузкия проток - това е началото на американския упадък! От този момент нататък нещата се обръщат.
          Няма изключение в човешката история.
          И въпроса е: дали за Ормузкия проток ще се яви повратния момент за САЩ (както Суецкия канал за Великобритания)
          Както и да го мисля сравнението между двамата "американци" е един балкан (или един вагон книги) .
          Интересен ми е и онзи момент когато Тръмп каза за Пърл Харбър публично на японците сега. Такива неща се помнят
          Между другото - затова влизам в форума - да почина, и едновременно да науча нещо което не мога да прочета във "Вести" или по европейски медии и се надявам че някой умен ще каже...
          Не съм сигурен че ще разбереш

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Ако чакаш да се получи разговор с теб то няма да те огрее.

Кажи на приятеля ти,чо протока сега го клатим,че се е разклатил от сума и години и на някои им писна да ги плашат с терор и затваряне та прецапаме ли ги сега и съвсем хващаме кранчето.
          Ако не стане това то най-много иранците да сме им затрили малко бомбички пък другото почти си остава същото с малки изключения за ползващите тая част от океана.

Много ти стана,няма ме разбереш пък и много писах за едното нищо

• Ако се игнорира подлото убийство на почти сто невъоръжени моряци извършено от мриканска ядрена подводница в извънтериториални води, до вчера конфликта беше силно локализиран в Близкия Изток.

От вчера обаче се е разширило полето на бойни действия вече навлиза в Евр-Азия и по-точно Каспийско море.

Исрахелските военни твърдят, че са нанесли прецизни удари върху военно-морска база на Иран в град Bandar Anzali. Били са поразени около десетина плавателни съда, прилежащата инфраструктура и командни пунктове.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot From 2026-03-20 18-08-59.png Прегледи:0 Размер:377.7 КБ ID:7031835

Сама по себе си тази акция на исрахел представлява значително разширяване на конфликта извън досегашните граници на въздушните набези на Коалициа Епщайн.

На пръв поглед това не е кой знае колко неочаквано, но, това което вече започва да се говори сред военните анализатори е именно локацията на удара и траекторията на самата атака.

Гледайки картата става ясно, че атака на този военен обект в Иран е реално възможна само от една посока Север-Северо-Запад използвайки планините за прикритие от радарите и ПВО, където трябва да се прелети над Азербайджан и/или Турция.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:123.png Прегледи:0 Размер:1.04 МБ ID:7031834

И двете държави до сега открито отказват да са директно заменеси във войната срещу Иран, но, не е невъзможно лошите от Коалиция Епщайн да са прелети за много кратко и набързо над територията на тия държави без те да забележат...

От днес обаче започнаха да се появяват едни доста плашещи за нас българите съмнения - дали мрика и исрахел не ползват военните бази в Румъния и България именно за такъв вид операции?

Реално, това няма как да се потвърди или отхвърли първо защото това е НАТОвска територия, второ всичко военно е засекретено и с основание пазено от закона и последно но не по значение всички западни политици лъжат на поразия особено по време на война.

В потвърждение на по-горното ми твърдение за лъжите на поразия - официално ЮК не участва във войната срещу Иран, но реално и фактически всяка вечер има по няколко десетки полета на бомбардировачи и цистерни, излитащи и кацащи в ЮК, а военните бази в Кипър отделно.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot From 2026-03-20 18-12-37.png Прегледи:0 Размер:184.8 КБ ID:7031836
        Последно редактирано от BatGeorgeone; Днес, 20:22.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          А намерил си интелекта,а сега разрови няколко страници назад и виж какво писах за Азерите и Турция……..да ти имам и военните експерти аз

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          ...но, не е невъзможно лошите от Коалиция Епщайн да са прелети за много кратко и набързо над територията на тия държави без те да забележат...
          Точно с тия самолети като на снимката направо си е невъзможно. Възмопжно е да се направят на цапнати да си изключат радарите (като тук по време на войната в Югославия), ма да не знаят че някой F15 е минАл няма как да се случи.

• Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Молим ти се,тая тема е съвсем лесна,снимки,видео и каквото искаш има

На Война като на Война,грешки стават ма на едни грешките са съвсем нарочно

Буум Буум Елбит Системс в Чехия този път.

Умишлен пожар е унищожил исрахело-чешка производствена база на компанията Елбит Системс. Анти-Зионистка групировка базирана в Европа е поела отговорност за случката и е споделила следните видеота и снимки(виж по-долу).
        "The Earthquake Faction" е поредната маскировка на ГРУ. Нищо общо с исляма, Палестина или Иран. Същата работа като у нас на "Петолъчката" и в Чехия по-рано.
        Ожидать победу в текущих условиях, это как ожидать что приблизишься к Луне, взбираясь на Бурж Халифу пешком ©

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Пушат викаш,на вЕлико

Активност за темата

Свий

Тук са 15 потребители онлайн. 7 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на Днес.

Зареждам...
      X