Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BENZ, остави ги испанците. С Персия и близката мах'ла, к'во правите?
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      👳🏼‍♂️🔨🤠

Как какво,каквото трябва,пак ще се играе на Мюсулмани и Каубои както казват тук

• Тук играта е в центъра,или ше ги бием с много или ще се наложат такси през протока наложени по преценка на 🐫,вие я броите загубена тая война за нас и почвате с таксите,ние наваксваме за 6 месеца избомбеното,Иран минус сума и ракетки,Израел доволни,а Соца в Испания с едно на ум……..ма това е мекия вариант и не залагам на него
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      Ше биеш таратанци...
      Сещаш ли се как един съфорумник ти каза че главата ти служи само да носи очилата?!
      Абе пич ти си в САЩ - на терен и въобще не знаеш какво става ... Само глупости плямпаш - вместо да дадеш достоверна информация която ни интересува...
      Например: В Белия дом половината администрация на Тръмп не одобрява войната и разкола е сериозен. Тоест това е първия и много основателен факт че нещо не е наред.
      Второ: Половината администрация която твърди че Иранската война е грешка е по силната половина!!!!! - примерно Джо Кент (много влиятелна фигура бивш тюлен) каза че Иран не е заплаха няма ядрено оръжие и прочее..
      И главното : Този Джо Кент твърди че израелците са причината за иранската война. Израелците са накарали САЩ да направи това!!!
      Това вече е друго нещо - имаме конкретна назована причина. И е въпрос на време да разберем дали е истина.
      Ей такива неща искаме да ни казваш - може да не са верно но да знаем какво се случва...ти си на терен бе!!!!
      А ти говориш само каруцарски простотии - направо не мога да повярвам че си взел диплома за средно...

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      А нежно ли искаш да ти ги пиша или може нормално?
      Искаш някой да ти пише какво да вярваш…….ми то пълно с такива бре,ходи чети,може да ти клекне някой на акьла Мишка

Добре де,хайде от мен да мине,вземе да пометнеш - падаме с много,арабите прецапват Израел,потопяват самолетоносачите,избиват всички в Американските бази и ги правят пасище на кози,плащаме тройно репарации,че и ракети им даваме тройно на стреляните,пращаме 2 милиона Американци да им вдигнат пак каквото е съборено,оставяме протока в техни ръце и се кълнем,че с пръст няма го пипнем вече,даваме им визи чак,да могат победоносно да си направят парад около Статуята на Свободата и в следващите 5-6 месеца продаваме наш петрол за 5 стотинки в троен размер на всичкия избомбен там………..а и съживяваме там който е имал късмета да му падне бомба на главата.

Забравих ли нещо? Малко ли е? Кажи друго какво 🤣,кой сценарий ти допада та да се успокоиш малко?
      Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 00:41.

• Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Аз само не разбрах, кои са добрите, кои са лошите. Да знам за кои да викам.
    След толкова изписани страници, имаш ли някаква яснота?
    В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Яснота? Каква "яснота", бе. Изгасиха даже фенерчето в края на тунела.
      Не е ясно кой колко ще прибере.
      Ясно е само кой ще плаща.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Кой е ясно,колко и в какво е въпроса,а и как………ще го избистрят ма без бой няма да стане,то ако ставаше да е станало вече

• Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение

След толкова изписани страници, имаш ли някаква яснота?
    Аз нямам. Европейския Бок, америчкия или Аллах....
    Мими черпи бомбонче.
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
      ...

И понеже искам да съм правоверен, са на кой Бок да се молим- на европейския ли, на америчкия ли?
      Ти на "бок" ли се молиш?

(bok (Tr) = лайно (Бг)

ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• Urko
        Urko коментира
        Редактиране на коментар
        На козел се моля. Bock- козел / на немски.

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 3 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X