BENZ, остави ги испанците. С Персия и близката мах'ла, к'во правите?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WW3 - Трета Световна Война
Свий
X
-
-
Тук играта е в центъра,или ше ги бием с много или ще се наложат такси през протока наложени по преценка на 🐫,вие я броите загубена тая война за нас и почвате с таксите,ние наваксваме за 6 месеца избомбеното,Иран минус сума и ракетки,Израел доволни,а Соца в Испания с едно на ум……..ма това е мекия вариант и не залагам на негоTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Ше биеш таратанци...
Сещаш ли се как един съфорумник ти каза че главата ти служи само да носи очилата?!
Абе пич ти си в САЩ - на терен и въобще не знаеш какво става ... Само глупости плямпаш - вместо да дадеш достоверна информация която ни интересува...
Например: В Белия дом половината администрация на Тръмп не одобрява войната и разкола е сериозен. Тоест това е първия и много основателен факт че нещо не е наред.
Второ: Половината администрация която твърди че Иранската война е грешка е по силната половина!!!!! - примерно Джо Кент (много влиятелна фигура бивш тюлен) каза че Иран не е заплаха няма ядрено оръжие и прочее..
И главното : Този Джо Кент твърди че израелците са причината за иранската война. Израелците са накарали САЩ да направи това!!!
Това вече е друго нещо - имаме конкретна назована причина. И е въпрос на време да разберем дали е истина.
Ей такива неща искаме да ни казваш - може да не са верно но да знаем какво се случва...ти си на терен бе!!!!
А ти говориш само каруцарски простотии - направо не мога да повярвам че си взел диплома за средно...
-
А нежно ли искаш да ти ги пиша или може нормално?
Искаш някой да ти пише какво да вярваш…….ми то пълно с такива бре,ходи чети,може да ти клекне някой на акьла Мишка
Добре де,хайде от мен да мине,вземе да пометнеш - падаме с много,арабите прецапват Израел,потопяват самолетоносачите,избиват всички в Американските бази и ги правят пасище на кози,плащаме тройно репарации,че и ракети им даваме тройно на стреляните,пращаме 2 милиона Американци да им вдигнат пак каквото е съборено,оставяме протока в техни ръце и се кълнем,че с пръст няма го пипнем вече,даваме им визи чак,да могат победоносно да си направят парад около Статуята на Свободата и в следващите 5-6 месеца продаваме наш петрол за 5 стотинки в троен размер на всичкия избомбен там………..а и съживяваме там който е имал късмета да му падне бомба на главата.
Забравих ли нещо? Малко ли е? Кажи друго какво 🤣,кой сценарий ти допада та да се успокоиш малко?Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 00:41.
-
-
След толкова изписани страници, имаш ли някаква яснота?Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеАз само не разбрах, кои са добрите, кои са лошите. Да знам за кои да викам.
В миналото ще остане, каквито сме били...
Коментар
-
Аз нямам. Европейския Бок, америчкия или Аллах....Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение
След толкова изписани страници, имаш ли някаква яснота?
Мими черпи бомбонче.Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
-
Ти на "бок" ли се молиш?Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение...
И понеже искам да съм правоверен, са на кой Бок да се молим- на европейския ли, на америчкия ли?
(bok (Tr) = лайно (Бг)
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 11 потребители онлайн. 3 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар