Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Разбрах.
    Войната в Иран затегна щото руснаците не можаха да претупат Украйна за 1 седмица.

Как пречат тия руснаци, дг. Ако не бяха те, до сега всичкия петрол щеше да е американски... пардон, всичката демокрация щеше да е в Иран.
    Стара американска (британска имперска) поговорка - Където и да отидем да донесем демокрация, намираме богати залежи на петрол, такъв ни бил късмета!
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      @stefsab: A сирийците си бяха по-добре преди? (питам за тях, че са най-пресни)

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Сега какво е в Сирия ? Сега ?

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      Спряха да никнат масови гробове?

• "Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря!" - това не знам дали е поговорка, но определено е част от репертоар на много хора.....
    В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

• Ей я за злобарствам малко

Нали знаете съревнованието между Макс Баклаян и Иво Димовски ?? Вечния спор имоти или злато?? дето аз спорех че има още един вариант който е по добър от тези двата(предстои да се докаже)

Късно снощи наш познат се оплака - купил някъв малък имот в Дубай - точно по препоръка на този Иво ...
      Логиката му е била че българските имоти вече са силно надценение (вярно е) а златото има други проблеми - и той е избрал варианта на този Иво.
      Сделката била около нова година някъде доколкото разбрах

А сега според него(купувача) - цената на този СЪЩИЯ имот - е 20% надолу - засега!!!
      Като според него - тази отстъпка от -20% не е достатъчно защото : "точно сега никой не купува"

Та мисълта ми е - по света има хора с доста свободни пари - и Дубай ги привличаше като основния магнит бяха: сигурност лукс и постоянен приток на богаташи там...
      Е вече не е!!

Коментар

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
        ...Та мисълта ми е - по света има хора с доста свободни пари - и Дубай ги привличаше като основния магнит бяха: сигурност лукс и постоянен приток на богаташи там...
        Е вече не е!!
        Успяваш да напишеш куп щуротиЙ и да не кажеш нищо. Определено имаш талант.

За икономическите ти писания... Може би човек който инвестира средствата си в "исторически парк" трябва да се въздържа от подобни съвети и прогнози?
        Какво е твоето мнение по тоя въпрос?
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Правилно!!!
          Купувайте имоти само в Русия, там няма шанс да паднат ирански ракети ввввв

Коментар

• blackfirefly
            blackfirefly коментира
            Редактиране на коментар
            Както вървят нещата май Русия ще се окаже много добро място за живот!

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 6 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 33,365 в 14:10 на Вчера.

Зареждам...
        X