Първоначално публикуван от drukman
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WW3 - Трета Световна Война
Свий
X
-
Ей я за злобарствам малко

Нали знаете съревнованието между Макс Баклаян и Иво Димовски ?? Вечния спор имоти или злато?? дето аз спорех че има още един вариант който е по добър от тези двата(предстои да се докаже)
Късно снощи наш познат се оплака - купил някъв малък имот в Дубай - точно по препоръка на този Иво ...
Логиката му е била че българските имоти вече са силно надценение (вярно е) а златото има други проблеми - и той е избрал варианта на този Иво.
Сделката била около нова година някъде доколкото разбрах
А сега според него(купувача) - цената на този СЪЩИЯ имот - е 20% надолу - засега!!!
Като според него - тази отстъпка от -20% не е достатъчно защото : "точно сега никой не купува"
Та мисълта ми е - по света има хора с доста свободни пари - и Дубай ги привличаше като основния магнит бяха: сигурност лукс и постоянен приток на богаташи там...
Е вече не е!!
Коментар
-
Успяваш да напишеш куп щуротиЙ и да не кажеш нищо. Определено имаш талант.Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение...Та мисълта ми е - по света има хора с доста свободни пари - и Дубай ги привличаше като основния магнит бяха: сигурност лукс и постоянен приток на богаташи там...
Е вече не е!!
За икономическите ти писания... Може би човек който инвестира средствата си в "исторически парк" трябва да се въздържа от подобни съвети и прогнози?
Какво е твоето мнение по тоя въпрос?
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 6 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 33,365 в 14:10 на Вчера.
Коментар