Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Беше почти $120 вчера. Преди да почнат патакламата беше около $70
    Сигурно скоро ще осигурят ескорт на танкерите през Ормуз и цените на нефта и газа ще се стабилизират криво-ляво. По всяко време, персите могат да думнат някой кораб и хайде, пак отначало.
    Докато се стреля в тази махала, търговците ще са готови бързо да вдигат цените. Да не забравяме и застрахователите на танкерите и товарите, които набримчиха цените на застрахователните премии, както и по-скъпото навло.
    Запасите на страните не са много за да удържат цените дълго време.
    То, вече плащаме цената на безиностанцията и в магазина.
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Съгласен с почти всичко

По всяко време могат ДА СЕ ОПИТАТ ДА ДУМНАТ някой кораб,от опитаните ще видим колко ще думнат,за другото съм с теб

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Не знам какво беше през 2013 г., но помня, че "Хемито" си го карах с бензин на 3,30 лв. литъра. НякоЙ `ора удобно забравят такива моменти. А па през 2022 г. не се качих на "Хемито" цяла година, щото нали Кирчо и Кокорчо даваха некви компенсации и газта беше станала 40 ст. литъра като през 1999 г. и си карах "Либито" на газ. Сега пак обмислят компенсации: https://btvnovinite.bg/bulgaria/prav...-gorivata.html

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Ма карайте Тесли бре,на жица…….като няма ‘ляб яж пасти🤣

Тука са навити да плащат долър повече само ония там да се намачкани малко та да е мирно селото……..или поне това виждам в повечето случаи тук. За евреите не знам,те ще са навити и с тротинетки да риткат само и само Хамас и Хизбула да ги няма в играта. Европа……те не е доволна каквото и да се случи,сефте

За 2 дни петрола с 20-30 долара горница и КРАЙ,съсипаха я тая държава,а едно време ехеееее,с 20 лева до морето и обратно с 12ка
      Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 21:14.

• Не се оплаквайте много. В България дизела например се вдигна с около 10 цента на литър. В Германия за сравнение с 50-60 цента на литър...
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Ти с това първото изречение няма да прокопсаш,утре като е паднал до 65 долара какво правим? ПСУВАМЕ БРЕ,по традиция……няма Не се оплаквайте,в чужд задник и 100 Шахеда са малко

• То и само опит стига- някой беше казал за търговците (трейдъри на новите пари):
    "В сравнение с трейдърите, стадо овце са високо организирана група"
    Пука им на мераклийте да думнат танкер- нали вярват, че ги чакат 40 девици.

​P.S
    Логистиката със снабдяването на толкова девици си остава мистерия за мен, но сигурно прилагат алтернативни методи - recycled virgyns или още по-кофти. Не искам и да знам!
    Преди мнооого години опитах с една девица и станах пишман.
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      И като объркат девиците с козички и съвсем за палците……или за рогата. Нека се опитват,един гръцки е минал с изключен АИС,не им знам спогодбите ма бой по търговски кораби си е пиратство и кой все още се почесва за кого да вика ще вземе страна ако му топнат някой танкер.

Виж на АИСа кои са в капана там и за къде прекарват петрола,85% от Иранския е за Китай ма това не пречи на Испанеца да се дърви примерно

Хората са го казали - хвани кака да те отрака,ти по стар морски обичай си хванал беля на главата

• Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
    Беше почти $120 вчера. Преди да почнат патакламата беше около $70
    Сигурно скоро ще осигурят ескорт на танкерите през Ормуз и цените на нефта и газа ще се стабилизират криво-ляво. По всяко време, персите могат да думнат някой кораб и хайде, пак отначало.
    Докато се стреля в тази махала, търговците ще са готови бързо да вдигат цените. Да не забравяме и застрахователите на танкерите и товарите, които набримчиха цените на застрахователните премии, както и по-скъпото навло.
    Запасите на страните не са много за да удържат цените дълго време.
    То, вече плащаме цената на безиностанцията и в магазина.
    Увеличенията на цените са факт и скока тепърва предстои.

Относно екскорта, надали, щатите изтеглят в момента всичкия дипломатически + военен контингент от БИ и дори от Турция.

Димната завеса е пълна, американски и военни споделят, че докато са на мисия им блокират новините, достъпа до нета и т.н. за да не се вижда какво се случва и какво е общественото мнение. В исраел заплашват с реални 5 години затвор за споделяне на пораженията от иранските ракети/дронове. Хора в Германия казват, че и там мъглата е пълна и всичко което се пишело срещу исраел е антисемитски прояви и всичко е цветя и рози.

Царствата в БИ притискат САЩ, търсят подкрепа от ЮК, но се вижда, че британците само обещания и думи, а американците направо ги хранят до насита с лъжи и фантазии.

Реално, в момента се говори, че има опити за преговори и предложения за спиране на огъня, паралелно военните бази в ЮК и по европейското НАТО се пълнят с оръжия и самолети и се правят опити за прокарване на предложение, което Иран да не може да откаже поради комбинация от натиск военен и друг. Вчера имаше полу-открита голяма среща в ЮК на всякакви камиларски нации + разни колонии с военните на кралството + местни политици.

Супер много дезинформация, както се очаква от всеки модерен конфликт и супер много ИИ видеота, снимки и т.н. за да може нещо да се приеме за факт, са нужни няколко различни източника, идеално да си съвпаднат с данните, да имат добро реноме и опитност в обстановката, защото видеота и снимки + постове ако не се вързват на контекста и ситуацията на 99% от хората ще им се сторят достоверни но ако знаеш, че примерно снимки са от преди или от друго място, или че в момента хора на място казват тука е спокойно, а се пускат видеота с поражения, е ясно, че е партенка.

Вече има доста анализатори, информационни източници + наблюдатели(обикновенни хора) и партенките бързо биват разконспирирани, като например, че има потопени американски кораби или партенката, че руския и китайския флот пътуват към БИ и ей сега ще надвият USUKIS + NATO...

Обаче, всеки който се опита да се информира от разни три буквени сайтове, агенции или други СМИ е гарантирано да бъде омотан и омагьосан от пропагандата машина, няма значение от държавата и езика.

Няма да забравя, преди години Гоблина как ми се присмиваше, че съм конспиратор - Ти, ако не вярваш на ББС и на СиЕнЕн и ако на тях викаш лъжци... колко силно не е бил прав, и СиЕнЕн и БиБиСи, и Льо Монд, и Роитерс, и Дойче Веле и дори Ал Джазийра, всички са един дол дренки - пропаганда на талази, лъжи и измами и на бялото се казва черно и се "факт чеква" от партньори и клакьори по света и у нас.

Дано надделее разума и опитите за диалог, но всичките тия струпвания на военна сила в Европа няма как не са повод за притеснение
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      До момента 7 убити и малко ракети в боя,никой за никъде не бърза,или ще ги напечатат или от кранчето ‘е ги изцуцат в близко бъдеще

От противника - над 85% намаляват изстреляните ракети за една седмица “война”,къде какво е взривено и смазано няма кой още да каже ма колко и да е все кяр и за тия и за ония евреите.

Ако това е цената плюс там 20-30 кинта на барел горница то тия тук я плащат с усмивка

• Urko
      Urko коментира
      Редактиране на коментар
      Проблема не е нито в бройката убити или в парите (на американците парите и на комунистите лъжите никога не свършват). Проблема е, както самият ти каза, инсталирането на удобно и угодно за американците и за евреите иранско правителство.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Е така де,да се спре там с тая игра или как искаш я наречи,едва ли ги бият за да оставят куция му син да поеме на нов глас

• Ето малко информация за тези, които вярват в безкрайната мощ на прашки и патриоти. https://t.me/ukraine_watch/57468

А, ето доказателство, че САЩ са нацията, която пази цивилните, за това в първия ден когато започнаха войната срещи Иран ударили девическо училище и убили почти 200 деца и понеже спазват всички законови норми и правила на войната, след половин час когато били пълно с линейки и медици, удрят още веднъж същия обект, така жертвите стават още повече - https://t.me/DDGeopolitics/176785
    https://t.me/DDGeopolitics/176782
    И още по темата с училището - https://www.commondreams.org/news/ir...ool-double-tap

Биби сатаняху казва, че всичко е цветя и рози , ето тук - https://x.com/SprinterPress/status/2031397116623343655

Обаче, БиБиСи, казва, че има частичен локдаун в исрахел, улиците празни, криза по магазините, бизнеса на върви, не знам на кой да вярвам - https://x.com/SprinterPress/status/2031400490454417752

Някой на сериозна позиция в Америка пуснал партенка, че американците успешно са ескортирали кораб през Ормузкия проток, обаче бързо се оказало, че компотите не били компютри, и е станала грешка - https://t.me/DDGeopolitics/176861

Единствено в Китайския ютюб няма медийно затъмнение, поне до момента, и там се вижда истината за погрома в исрахел - https://nitter.poast.org/luo_yuehan/...93803986084052
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Аз пък противно на мисленето тук - мисля че конфликта върви към затихване !!!

По принцип този съм го признал - каквото е казал на 90% все е познал:
      10 март 2026г Обзор новини Официално: Тръмп "войната свърши" Тодор Ангелов

Това което той казва се казва и от няколко други места и все още не непотвърдено напълно но е достатъчно основателно.
      Та безспорните факти дотук :

1. Иран след като почна ефективно да бие по всички които имат американски бази - нещата съвсем се объркаха за американците и израелците. Сега вече целия свят се замисля дали си струва риска да помага на Тръмп следващия път когато някой не му харесал

2. Като почна войната - всички арабски лидери се обадили на Путин.. ама наистина ВСИЧКИ ... и са поискали съдействие - що така бият тях??

3. САЩ са слаби военно - много спецове го казват (включително и този горе) - ама Иран го доказа - изтеглиха (абе избягаха ) разни самолетоносачи и си изгубиха базите (избомбиха ги). И накрая кво стана? Зеленски официално каза че праща спецове по дроните

Айде пак ? Украйна праща спецове щото американци и израелци не могат да се оправят?! А стига ве!!!
      А онзи скандал в НАТО преди няколко месеца?! Който пряко ни касае нас европейците?
      натовците тръгнали да дават акъл на украинците за военни работи - и украинците им се озъбили че натовците са тъпаци и хал хабер си нямат от съвременната война..като аборигени...
      Имаше бая клипове и подигравки? Позора за натовците беше толкова голям и унизителен че организираха някви максимално реални военни обучения да докажат колко са добри(да измият позора).
      И на тези военните учения - шепа украинци с дронове направо попиляли цял батальон натовци... Направо ги съсипаха...
      Имаше директни клипове - украинците бяха едно отделения май - попиляха повече от 1000 натовци ... До битка не стигнаха...
      Все още има тук таме информация за този позор...

Мен като натовец ме е срам бе!!!
      Аз не съм военен спец - ама имаше едно клипче в тубата (не мога да го намеря нещо) където украинеца на ученията директно им каза че са тъпаци и безнадежно изостанали технически.
      Накратко - дроните и новите военни технологии са коренно променени . Войната не е това което ние натовците познаваме...
      Сега властват дроните ракетите хиперзвук тактиките за насищане и прочие...
      За НАТО - войника си е точно това което ние знаем...
      Но украинеца каза нещо като : 17-20 годишен хлапак който е запознат с новите военни технологии е равен на 1000 натовски войника.
      Точно така го каза...
      На руски - и аз го разбрах

Коментар

• mishomishev
        mishomishev коментира
        Редактиране на коментар
        А това днес колегата ми който отблизо следи новините ми го каза за Лавров и убитите деца . Според колегата ми това е ключов момент защото тази случка рязко контрастира и се твърди че е обърнала мненията на арабите и самите араби са започнали финансов отговор.
        След като съзнателно са убили толкова много деца - вече се водят агресори и всякакви приказки за режими отпадат.
        Под араби се разбира лидерите на Катар Кувейт ОАЕ Оман абе все мастити араби с дебели портфейли които са ужасени че техните богати градове се бомбят... Самия факт че се бомбардира Дубай е катастрафа..И за финансите най вече...
        От вчера се твърди че арабите са започнали процедури по изтегляне на парите си от американски инвестиции. Бе буквално бягат от американското...
        Парите са толкова много - че Тръмп се е стрестнал. Той нали като стана президент - арабските страни го подкрепиха с пари...
        Е вече се отеглят..Тоест започнали са.
        Сега остава да видим доколко е вярно...
        И сега - нещо което руските медии казват а другите не го казват (тоест не се знае дали е вярно) .
        След този военен конфликт - САЩ губи всичките си военни бази в близкия изток. Всички.Приключва.
        Руските медии твърдят следния факт :
        Богата арабска страна(неназована) има голяма военна база на САЩ по силата на стари дългогодишни споразумения. Преди години това е било в полза за арабската страно НО СЕГА ВЕЧЕ НЕ Е.. Но не могат да ги изгонят . Обаче Иран може да им реши проблема като просто разруши базата.
        Нова няма да има по две причини.
        Няма да има пари и арабите вече няма да дадат щото само неприятности с тези бази...Подозират директно че самите домакини са помогнали с информация. Което е разбираемо - Дубай Доха - богати градове - само война им липсва..
        И се връщаме на старата приказка
        Кой губи по време на война?
        Богатия. Богатия губи...Бедняка и преди си е бил същия за него разлика няма
        Абе и двамата губят но богатия губи десетки пъти повече...
        Какво губи Иран? Като му бомбардират очуканите сгради и какво губи Дубай да му бомбардираш луксозния Бурж ал Араб...

• jkd
        jkd коментира
        Редактиране на коментар
        ...

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        А ако питаш Руснаците Иран нищо не губи,те и Руснаците нищо не губят да знаеш,даже и Китайците,всички са на кяр само Американците им свършват парите,а на евреите ракетите,пу как се нахендриха 🥴🤔🤣🤣🤣🤣

УЖАС,ако не ви познавах някои от години да съм си помислил,че е майтап ма не е за съжаление

• Бавно пиша явно - 🤣🤣🤣🤣🤣🤣, това е коментара ми за горното,за по-горното е по-долу,загуба на време у писане ма така е,като пиша бавно. Още един самолетоносач бяга с всичка сила……по посока на боя,Гугъл все толкова може

https://www.reuters.com/world/middle...ng-2026-03-09/

Виж Ройтерс какво пише,ако го искаш и от МаринЛинк мога да ти го пусна п та минал ли е минлия кораб от там или оше не е минал след като е минал.

Проверявай си източниците преди ПЛЯС тука,че затъмняваш мътната вода

И кефи Китайския Ютуб,д бяха пуснали клъстър бомби по Израелците ли………
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Последен опит да ти обясня какво казвам - вашите политици лъжат, че могат да ескортират кораби през протока, един в линка ми по-горе дори излъга за конкретен танкер, че бил ескортиран и за това преминал невредим.

А за езика, визирах, че не разбираш добре английски, на такъв именно са моите линкове и препратки.

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Наистина последен опит - ти Босе, твърдиш, че няма нужда да се ескортират кораби = протока е отворен и всичко е Бизнес ес южуъл... що , не го каза това на капитаните на танкери, да ги таковам в дебилите, седят пред протока и чакат...

https://www.marinetraffic.org/HORMUZ...raffic-tracker

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Това ли твърдя? 😳Къде бре?🥴😳😳😳

За блокирани не писах ли? Към кои държава плават? Линк кои са минали как?

УЖАС,ако го няма написано в затвора ще ме вкараш,то бива фантазии ма поне писаното тук го чети бре,Факти,Вести,СНН…..на корем И ти почваш като някои галфони преди време Ма ти каза……🤣🤣🤣🤣или съм го изтрил,че ми по-удобно?

А като пиете си подбирайте пиенето м,казал ма не баш това
        Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 23:40.

• Поне стана дума по горе в контекста косвено>

Урсула фон дер Лайен: Отказът от атомна енергия беше грешка

Жива да не бях! Сетила се Мара да се побара. Преди съвсем малко време, всеки който кажеше нещо подобно беше заклеймяван като путинист, хомофоб, човекоядец, нацист, атеист, анархист, ексцибиционист, онанист, фашист, чорбар, алкохолик, асоциален, наркоман, сексуален маняк и чревоугодник. А сега светая светих, бокът на всички бокове, самата света Урсула, изрича тези скверни и еретически слова. Е това се каи катарзис. Ама е късно чадо, мандалото хлопна, сега рупайте вафли.

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        ПАС…… и тука

• mishomishev
        mishomishev коментира
        Редактиране на коментар
        Това е стара новина! Урсулите си признаха това отпреди месеци .
        Новото е съвсем друго и е по драстично за брюкселските чиновници

• ..."До момента 7 убити и малко ранени от страна на САЩ"...

Ко, ко, ко речи, ко )

Ей чак тия двамата се смеят на тия шеговитите твърдения.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2026-03-10_19-52-22.png
Прегледи:13
Размер:1.08 МБ
ID:7030460

Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Няма лошо,кой се смее последен обаче нали го знаеш

140 ранени,108 обратно в строя,12 тежко ранени и 7 убити

ЛОШО,но на Война като на Война,смешно няма еле ако не съпоставям други ранени и убити 😉

И не ти преча да си вярваш нали?
        Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 22:41.

• BENZBOSS коментира
      Днес, 22:18
      На колко е сигурно каква ракета е гръмнала там до тия деца?

Капан е тоя въпрос,с А не с Ъ,да знаеш……
      Urko коментира
      Днес, 22:26 @BENZBOSS: Гардиън и Ройтерс пускат такива нишани. Не знам до колко може да им се вярва.
      US investigation points to likely US responsibility in Iran school strike, sources say

Minab school bombing: what evidence is there that the US was responsible?

Video Shows US Tomahawk Missile Strike Next to Girls’ School in Iran

Аз съм пас.

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Няма си пас,аз посъветвах на кой му е интересно да провери снимки и нормални коментари за тях - коя фирма какво е произвеждала,до кога и за кой,кой купува фирмата и кога на кого какво продава…….е такива работи. 100% няма и тук,инфото го има,ровене трябва на който му е интересно

• #126.4
      jkd коментира
      Днес, 22:28
      Т'ва с едното поделение срещу 1000 на мен ми звучи точно, ама точно като реклама - я на производител, я на армията, които ще искат още пари.

Наистина така звучи За мен беше много интересно това с дроните и това гледах повече. Имаше импровизиран клип в тик ток - личи си че е правен от някой натовец на която украинеца(военен) говореше а натовците слушаха.
      В общи линии украинеца ми направи силно впечатление - много умен интелигентен личеше си че е техничар но има силни военни познания.
      Та според него руснаците са изключително силен съперник - защото изполват нетрадиционни методи . Просто непрекъснато има изненади.
      Другото което на мен ми направи силно впечатление е че той каза че руския начин на воюване е далеч по ефективен от натовския .
      Руската военна доктрина коренно различна от общоприетата.
      Според украинеца - ако натовците излязат с дроните срещу руснаците - отново ще загубят. Защото нямат опит и конкретизира:
      Започнали са с Ланцети - в момента бойното поле е на ешелони. Най отгоре нависоко летят бавни разузнавателни дрони - летят дълго и търсят цели. На средна височина са други дрони които са разузнаване с атака...според случая. На ниски височини са директно атакуващите дрони - тежки летят на късо разстояние за кратко и носят боеприпас. За да тръгнат те - трябва да получат инфо от първи ешелон втори. Точно тези атакуващи дрони са онези с влакната.
      Според украинеца - ако те атакува опитен оператор - смърта ти е сигурна!!!
      Атаката става с няколко дрона едновременно - абсурд да се измъкнеш
      Една от последните руски тактики - руснаците се опитват да преценят предполагаемото бойно поле - и оставят "спящи" маскирани дрони ... Които се активират в последния момент - когато никой не очаква- чакат в засада.
      По отношение на дроните
      Украинеца показа примерен модел на масата - и каза че това е нещо като плаформа - тоест на този атакуващ дрон в последния момент оператора трябва да реши какъв боеприпас да му закачи и да избере тактика - според случая. Оператора трябва да разполага с различни възможности - решаващо е всичко да става много бързо за секунди.. Получаш инфо взимаш решение оборудваш дрона и след броени минути дрона вече трябва да лети по целта...
      Според украинеца - украинските войски са по добри с дроните и тактиките но руснаците имат две смазващи предимства : количество дрони - те направо насищат небето и второ имат изключително силна РЕБ... украинеца натърти - никой не е по силен от руснаците в РЕБ. И съвсем не става дума за Красуха Витебск ... Твърди че абсолютно всяко руско поделение има мобилен РЕБ - който или проваля украинските дрони или силно ги затруднява.

Мама му стара - половин час го търся клипа в тик-тока и не го намирам... Много е интересен...

Коментар

• jkd
        jkd коментира
        Редактиране на коментар
        Добре де, тея не измислиха ли вече някакви камерки и телефони да следят небето да предупреждават за НЛО-та, и разни преносими системки с картеч да ги свалят автоматик на близко разстояние...

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Ако потърсиш ще намериш клипове на едно стрелящо 5600 в минута,вечер изглежда като една червена змия,не знам обаче за кои питаш,но го има измислено

• jkd
        jkd коментира
        Редактиране на коментар
        Аз си мислех за нещо като насочен заряд с осколки на близко разстояние, широк обхват. И няк'ъв апп в телефона , да пука автоматик на всичко, което се приближи. Може и електромоторче за 360 обзор да му турят, и толкоз. Некой от Млад техник да вземат да им направи схемата .

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
      #126.4
      jkd коментира
      Днес, 22:28
      Т'ва с едното поделение срещу 1000 на мен ми звучи точно, ама точно като реклама - я на производител, я на армията, които ще искат още пари.

Наистина така звучи За мен беше много интересно това с дроните и това гледах повече. Имаше импровизиран клип в тик ток - личи си че е правен от някой натовец на която украинеца(военен) говореше а натовците слушаха.
      В общи линии украинеца ми направи силно впечатление - много умен интелигентен личеше си че е техничар но има силни военни познания.
      Та според него руснаците са изключително силен съперник - защото изполват нетрадиционни методи . Просто непрекъснато има изненади.
      Другото което на мен ми направи силно впечатление е че той каза че руския начин на воюване е далеч по ефективен от натовския .
      Руската военна доктрина коренно различна от общоприетата.
      Според украинеца - ако натовците излязат с дроните срещу руснаците - отново ще загубят. Защото нямат опит и конкретизира:
      Започнали са с Ланцети - в момента бойното поле е на ешелони. Най отгоре нависоко летят бавни разузнавателни дрони - летят дълго и търсят цели. На средна височина са други дрони които са разузнаване с атака...според случая. На ниски височини са директно атакуващите дрони - тежки летят на късо разстояние за кратко и носят боеприпас. За да тръгнат те - трябва да получат инфо от първи ешелон втори. Точно тези атакуващи дрони са онези с влакната.
      Според украинеца - ако те атакува опитен оператор - смърта ти е сигурна!!!
      Атаката става с няколко дрона едновременно - абсурд да се измъкнеш
      Една от последните руски тактики - руснаците се опитват да преценят предполагаемото бойно поле - и оставят "спящи" маскирани дрони ... Които се активират в последния момент - когато никой не очаква- чакат в засада.
      По отношение на дроните
      Украинеца показа примерен модел на масата - и каза че това е нещо като плаформа - тоест на този атакуващ дрон в последния момент оператора трябва да реши какъв боеприпас да му закачи и да избере тактика - според случая. Оператора трябва да разполага с различни възможности - решаващо е всичко да става много бързо за секунди.. Получаш инфо взимаш решение оборудваш дрона и след броени минути дрона вече трябва да лети по целта...
      Според украинеца - украинските войски са по добри с дроните и тактиките но руснаците имат две смазващи предимства : количество дрони - те направо насищат небето и второ имат изключително силна РЕБ... украинеца натърти - никой не е по силен от руснаците в РЕБ. И съвсем не става дума за Красуха Витебск ... Твърди че абсолютно всяко руско поделение има мобилен РЕБ - който или проваля украинските дрони или силно ги затруднява.

Мама му стара - половин час го търся клипа в тик-тока и не го намирам... Много е интересен...

а за поколенията да се видиш какво си писал
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• mishomishev
        mishomishev коментира
        Редактиране на коментар
        https://www.investor.bg/a/593-sigurn...eme-na-uchenie

https://www.segabg.com/hot/category-...chenie-dronove

https://www.actualno.com/europe/vsic...s_2555729.html

отделно в тубата има сума ти интервюта на разни спецове военни и невоенни които са коментирали това учение...
        Просто трябва да ги търся като прослушвам - мързи ме...

Абе моряк - трябва да почнеш да мислиш малко бе човеко трябва да се чете и да се проверява тая информация... Не може така слепешката - само да се плава акъл трябва малко...

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Чети се сам - импровизирано клипче в ТикТок явно сниман от НАТОвец…….аз да съм мислел 🤣🤣🤣🤣

Майко мила,е горе съм те цитирал,ти си знаеш какво пишеш ма къде има писано за УЧЕНИЕ,те наше едно време на учение зад Истанбул стигаха,по 5 на нож,партенки в Босфора перяха на втория ден……..ма на учение само

Мислел…….направо премислил,НАТОвци не стават,само чекистите са стока ма не бързат,за 3 дни и до там
        Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 00:30.

• Аз пак не съм в час. Как завърши войната?
      Нали в петък Тръмп каза, че му трябват още два дена. Значи вече е свирено.Кой би?
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Съединител - долен, ляв педал.
      Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Тоя Тръмп лъже май,,бият още

Беше казал,че боя продължава до смяна на режима там,той беше казал,че за нула време и Специалната операция в Украйна ще спре ма явно не му се отдава,желание и мерак има ма не му вървят по акъла и тия поне като се е захванал ще ги бие
        Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 00:27.

• trav
        trav коментира
        Редактиране на коментар
        Ай са две седмици, нали бяха 3 дена...
        До колкото помня На 25 (третия ден ) пред киев имаше 42км колона .......изгорени танкове....А на Гостмел купчини убити десантчици...

А тик американците изобщо няма да се оттеглят, не и докато Иран има петрол.
        И изобщо армия няма да вкарат - освен в Остров Харг

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Аз на 100% на нищо не залагам даже и,че Американците армия няма да вкарат,най-малкото някой трябва да изоре там каквото е останало и да събере инфо за пукалките на врага.
        За втори Ирак обаче си прав,няма си го причинят това,няма за какво,но и на това не залагам 100%,че тук залога е голям,а както се видя за една седмица овършаха и Иранците

Активност за темата

Свий

Тук са 17 потребители онлайн. 1 потребители и 16 гости.

Най-много потребители онлайн 28,243 в 08:27 на 05-03-26.

Зареждам...
    X