Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паметка на мобилизирания или какво всъщност ще ни трябва при война/ мобилизация....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Паметка на мобилизирания или какво всъщност ще ни трябва при война/ мобилизация..

Допълвам - естествено, че от самото лепило няма такава възможност.

Иначе - винаги има..

Ако се кара по книга - може би по-малка е вероятността.
    Ако се бърза - може би по-голяма.

Коментар

• От: Паметка на мобилизирания или какво всъщност ще ни трябва при война/ мобилизация..

Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнение
      Няма ли опасност от инфекции ?
      Виж т 4 от първи пост.
      А ти питаш за някакви лепила.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        Цианакрилатните лепила са замислени и използвани точно с такава цел, а после се оказало, че може да се ползват като монтажни лепила ( то горе-долу същата работа, де) а впоследствие да се продават и като ширпотреба.

Предвид горното, а също и рязкото намаляване на залепващите свойства на лепилото с усвояване на влага - това е лепилото, дето замества хирургическата игла и конец.
        Като ученик и мен са ме кърпили с такова лепило.Мисля "Каноконлит Б" е специално за медицински цели.

Коментар

Лепят се чисти "срезове" (сцепено, срязано със стъкло) иначе се шие. Именно заради възможността за попаднали чужди тела. Иначе си е полезно нещо.
          Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
          No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            Границата с Мексико е на 20 километра. Прекарват наркотици като гламави. Другите пък са вкарали всичко възможно от подводни микрофони до дронове с инфрачервени камери. Вероятността да мина метър е над 95%... Няма да казвам как се пристига в Барселона с лодка плаваща под флаг не принадлежащ на страна от евро гейския съюз, и колко гледат и проверяват /Африканския континент е на 2 дни на платна, даже и нафта не гориш.../.
            За протокола- бръсна се на 2 седмици, и съм изгорял като бургаски циганин продаващ дини на плажа- мене като не ме проверят...
            Бъди спокоен един път да качиш тая гадост и са те ушили . Те си знаят кой кара и кой да проверяват
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Да бе да
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Абе по добре не пробвай колко им е ефикасна системата

Коментар

Някъде бях споделил наблюдението си, че САЩ държат ядрените разработки поне на един океан от себе си. За сметка на това, дават картбланш, толерират и си отглеждат производителите и превозвачите на забранени благини. Ако им вземат и това, ония ще намислят друга щуротия, а хамериканците не са подготвени за нея. Мисля, че заради това толкова ритаха и срещу Куба...
                  Много се изместихме. Бенц, не си от лицензираните превозвачи, така че не се пробвай. Ако пазарът беше толкова отворен за всички, нямаше да е достатъчно доходен, за да кротуват.
                  Можем да продължим раздумката тук.
                  Последно редактирано от Тропчо; 21-08-16, 23:02.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Не съм прав си,но пък ми е смешно като почнат да ми ровят из раницата минавайки пеша границата.......пише ли там какво работя.......ми пише........е па какво ровиш...........и събираш поне 5 гранични.

http://dnes.dir.bg/news/Germania-ukr...-23661790?nt=4

я немците,подготвят се да пият по една студена вОда
                    Последно редактирано от BENZBOSS; 22-08-16, 01:31.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

• Представям си,как доброволецът бодряшки си събира тактическата аптечка, или както там се казваше, и стига до точката с антибиотиците.И отива в аптеката и аптекарката му поисква рецепта за тях. Френдли файър
                      А, казвам доброволци, защото не виждам насила как могат да накарат някой да се мобилизира. Аз не ща.

А стимулантите ще са амфетамини-евтини, синтетични и на таблети.
                      Кокаинът няма как да е евтин.
                      Последно редактирано от Чавдар (V93); 22-08-16, 07:02.

Коментар

Първоначално публикуван от 4wheel Преглед на мнение
                        Представям си,как доброволецът бодряшки си събира тактическата аптечка, или както там се казваше, и стига до точката с антибиотиците.И отива в аптеката и аптекарката му поисква рецепта за тях. Френдли файър
                        А, казвам доброволци, защото не виждам насила как могат да накарат някой да се мобилизира. Аз не ща.
                        Абсолютно безсмислено е да носиш медикаменти които не знаеш как и защо се използват . Вероятността да попаднеш в една такава ситуация на човек който знае също не е голяма . Да дадеш някакъв медикамент на човек който не го познаваш също е много рисково защото не познаваш здравния му статус. Ако се окаже алергичен и получи алергичен шок нито имаш медикаментите нито подготовката да реагираш. За масовите широкоспектърни антибиотици като Оспамокс много рядко искат рецепта . Тях ги изписват повечето зъболекари като вадят зъб за да си вържат гащите да не направи пациента някаква инфекция .

Коментар

Яйцето и задника обаче винаги важи
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Яйцето и задника обаче винаги важи
                            Ако смееш да пиеш медикамент който никога преди това не си пил и не ти е предписан от лекар .

Коментар

Еми аз вчера пих ибупрофен - никога до сега не бях пил и не ми е предписан от лекар [emoji33]

/офф я дайде идея за някой достъпен хап за подагра,че тия дни не се търпи - може и на ЛС, че да спамим темата

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                Ако смееш да пиеш медикамент който никога преди това не си пил и не ти е предписан от лекар .
                                Пупупу да не дава ония горе ма ще пиеш и ще пееш,че и на брат си ще дадеш / да ти го пратя писано пред гдини,една историйка в морето,даже не беше на война /
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X