От: Паметка на мобилизирания или какво всъщност ще ни трябва при война/ мобилизация..
Интересна тема показваща какво е било или е нивото в мммммм АРМИЯТА и то на префесионално ниво кьдето акьлите пращащи войници на мисия са имали време,информация и план за действие.Забравили им патроните и по радио на 5 камиона се падало............и колкото и да я препрочитам то толкова повече ми става ясно,че не си ли покриеш млякото сам в началото пьк и изобщо то има да чакаш.
Е ако се разчита на едни гащи,някакви пьтьци и пушка то да,все ще се намери нЯщо,но какьв ще ни е шанса срещу малко по-добре подготвени партизани с нормално оборудване се чудя и почесвам.За пьлноразмерна война не говорим,че ще минат през нас преди да трябва да зареждат я в Турция я в Румъния.
Това!!!И да знаеш съм в строя ако ти говори нещо г–н ..... разжалван Ефрейтор
Първоначално публикуван от BENZBOSS
Преглед на мнение
Е ако се разчита на едни гащи,някакви пьтьци и пушка то да,все ще се намери нЯщо,но какьв ще ни е шанса срещу малко по-добре подготвени партизани с нормално оборудване се чудя и почесвам.За пьлноразмерна война не говорим,че ще минат през нас преди да трябва да зареждат я в Турция я в Румъния.
Това!!!И да знаеш съм в строя ако ти говори нещо г–н ..... разжалван Ефрейтор

Коментар