Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

И една детайлна снимка,казват от Иловайск. Пушкалото не го знам какво е.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image19263450_ee602696839f577370f5e0636c6db951.jpg
Прегледи:1
Размер:174.8 КБ
ID:5605942
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

От Иловайск? Пък и снимката също е фейк, щото мярка чак от 27.07.2014Пушкалото е Дашка, голямокалибрена картечница ДШК демек е.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
        От Иловайск?

Пък и снимката също е фейк, щото мярка чак от 27.07.2014

Пушкалото е Дашка, голямокалибрена картечница ДШК демек е.
        Снимката вярно е илюстративна, от тук е http://news.mail.ru/politics/19263450/
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Още един Су-25 е бил свален днес

В среду, 20 августа, в небе над Луганской областью боевики сбили украинский самолет Су-25. Об этом в эфире телеканала "112 Украина" сообщил спикер СНБО Андрей Лысенко. ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Т-64 на опълченци:

И самите опълченци.

Коментар

Интересно ми е, защо "редовната украинска армия"(повечето) носят маски - навяват ми едни асоциации( с прясно видео ) .
              При опълченците - обратно, повечето са с открити лица....

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Още един Су-25 е бил свален днес
                И оффнюз тъпо и упорито продължават да твърдят че Сушката е изтребител

Има ли вариант да им обясним, че поялник и телевизор са две съвсем различни неща, въпреки че и двете се включват в контакта ?
                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                  И оффнюз тъпо и упорито продължават да твърдят че Сушката е изтребител

Има ли вариант да им обясним, че поялник и телевизор са две съвсем различни неща, въпреки че и двете се включват в контакта ?
                  Спрямо бавни и слабо подвижни цели, може да се разглежда като изтребител. Особено ако целите са и слабо или никак въоръжени. Разбира се, стига да не се катерят прекалено високо. Може би това са имали предвид? И да уточня, че не правя намек за боинга, а и тази версия се нарежда някъде на четвърто място от възможните, според мен.
                  Последно редактирано от derhunter; 21-08-14, 00:08.
                  Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir.n Преглед на мнение
                    Интересно ми е, защо "редовната украинска армия"(повечето) носят маски - навяват ми едни асоциации( с прясно видео ) .
                    Възможните варианти са два! Или се страхуват, или се срамуват... И в двата случая си мисля, че си говорим за един и същ повод...

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir.n Преглед на мнение
                      Хората които вярват и са готови да умрат за идеите си не си крият лицата .
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Скриването на лицето (самоличността) при такива действия е породено от различни причини:
                        Хората които вярват и са готови да умрат за идеите си не си крият лицата .
                        -Абсолютно вярно

.....Или се страхуват, или се срамуват... И в двата случая си мисля, че си говорим за един и същ повод...
                        -така е

И още причини:
                        -Ако не желаеш да има последствия за тебе и семейството ти след приключване на конфликта- ще скриеш самоличността си;
                        -Спазване на процедурите в определени видове подразделения....- по горепосочените причини;
                        -Ако след приключване на конфликта ще си "подадеш оставката" и ще отидеш далеко зад граница....- може да не си скриваш лицето

И др. подобни...

Коментар

http://lostarmour.info/, информативен сайт за загубената укротехника.

Коментар

Степановка, унищожени 2С3 Акация:

Коментар

Снимки от репетицията на предстоящи парад на незалежността в Киiв, вниманието на само ДЯСНИТЕ РЪКАВИЦИ на всичките в строя.

Коментар

Пресна карта.

Вчера също така освен Су-25, опълченци са свалили и два хеликоптъра, един е Ми-24, взривен във въздуха, екипаж е загинал. Другия е Ми-8, за екипаж засега няма никаква информация. Това е информация от украинската страна.

Опълченци ДНР съобщават:
                                Просмотр сообщенияПлохой солдат (21 августа 2014 - 11:00) писал:
                                В результате успешной проведенной СпН РУ МО ДНР спецоперации захвачены в плен начальник разведки 8 АК ВСУ полковник Безьязыков и командир роты глубинной разведки 54 ОРБ капитан Мандажи. Укроразведчики до сих пор в психологическом и моральном шоке от того.что оказывается они не самые крутые в этой жизни и осознания.что у ополчения ДНР есть эффективно действующий спецназ. С нашей стороны потерь нет.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X