Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Схватките в Украйна откъм техническата им част
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Схватките в Украйна откъм техническата им част
От Иловайск?Пък и снимката също е фейк, щото мярка чак от 27.07.2014Пушкалото е Дашка, голямокалибрена картечница ДШК демек е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеОт Иловайск?
Пък и снимката също е фейк, щото мярка чак от 27.07.2014
Пушкалото е Дашка, голямокалибрена картечница ДШК демек е.байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеОще един Су-25 е бил свален днес
Има ли вариант да им обясним, че поялник и телевизор са две съвсем различни неща, въпреки че и двете се включват в контакта ?Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнениеИ оффнюз тъпо и упорито продължават да твърдят че Сушката е изтребител
Има ли вариант да им обясним, че поялник и телевизор са две съвсем различни неща, въпреки че и двете се включват в контакта ?И да уточня, че не правя намек за боинга, а и тази версия се нарежда някъде на четвърто място от възможните, според мен.
Последно редактирано от derhunter; 21-08-14, 00:08.Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasimir.n Преглед на мнениеИнтересно ми е, защо "редовната украинска армия"(повечето) носят маски - навяват ми едни асоциации( с прясно видео ).
При опълченците - обратно, повечето са с открити лица....
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasimir.n Преглед на мнениеИнтересно ми е, защо "редовната украинска армия"(повечето) носят маски - навяват ми едни асоциации( с прясно видео ).
При опълченците - обратно, повечето са с открити лица....Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Скриването на лицето (самоличността) при такива действия е породено от различни причини:
Хората които вярват и са готови да умрат за идеите си не си крият лицата .
.....Или се страхуват, или се срамуват... И в двата случая си мисля, че си говорим за един и същ повод...
И още причини:
-Ако не желаеш да има последствия за тебе и семейството ти след приключване на конфликта- ще скриеш самоличността си;
-Спазване на процедурите в определени видове подразделения....- по горепосочените причини;
-Ако след приключване на конфликта ще си "подадеш оставката" и ще отидеш далеко зад граница....- може да не си скриваш лицето
И др. подобни...
Коментар
-
http://lostarmour.info/, информативен сайт за загубената укротехника.
Коментар
-
Пресна карта.
Вчера също така освен Су-25, опълченци са свалили и два хеликоптъра, един е Ми-24, взривен във въздуха, екипаж е загинал. Другия е Ми-8, за екипаж засега няма никаква информация. Това е информация от украинската страна.
Опълченци ДНР съобщават:Просмотр сообщенияПлохой солдат (21 августа 2014 - 11:00) писал:
В результате успешной проведенной СпН РУ МО ДНР спецоперации захвачены в плен начальник разведки 8 АК ВСУ полковник Безьязыков и командир роты глубинной разведки 54 ОРБ капитан Мандажи. Укроразведчики до сих пор в психологическом и моральном шоке от того.что оказывается они не самые крутые в этой жизни и осознания.что у ополчения ДНР есть эффективно действующий спецназ. С нашей стороны потерь нет.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар