Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

То на моменти имам чувството, че украинската армия са опълченците...
    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
      То на моменти имам чувството, че украинската армия са опълченците...
      Не си далече от истината . Като им гледам износените гуми на БТРите
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
        Още един Ми-8 на УВС свален днеска близо вр. Карачун, Славянск. И модерни тенденции в УВС.

Я познайте какво е това?
        Гроб, масов.
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Бронесортир, макар и с камуфлаж
          Прикачени файлове

Коментар

Украинците вкарват нови БТР-и, казват почти дрони "Все оружие управляется дистанционно."

ДНР твърдят че имат 250 танка Т-64, но нямат танкисти
            Последно редактирано от DBRS; 25-06-14, 21:18.
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
              "Все оружие управляется дистанционно."
              Което най-вероятно означава, че няма стрелец в куполата, а не че могат да го управляват по факса директно от Киев

По интересен е следния цитат:

Военную технику украинского производства продал гвардейцам Киевский бронетанковый завод.

Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение

По интересен е следния цитат:

Луда работа
                Всеки трети е шести

Коментар

Ъъъъ, очаквате да им ги подарят? МО си купува техника, ко ви стряска?
                  байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                  Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                  Суперспам - спама на суперите

Коментар

М'беш ли му мамата. Бих очаквал глагола да е "поставил". Демек - завода е доставил техниката, по силата на някакъв договор с МО или друга структура. А сега излиза че е спот-сделка. Ние имаме едни пари, вие имате едни БТР-и, какво съвпадение.

Апропо - какъв е статуса на нацгвардията, официална държавна структура ли е ?
                    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                      Апропо - какъв е статуса на нацгвардията, официална държавна структура ли е ?
                      Да, бившите Вътрешни войски.
                      Обаче идиотското е, че има доста отряди за самоотбрана от рода на батальоните Донбас 1, 2, Айдар и т.н., съставени от доброволци от Десния сектор, които нямат статут, но понеже са проправителствени, са от "добрите".............отделно има различни въоръжени групи, които са сами за себе си ................. с две думи римейк на 1919г., а пък днес Рада-та прие закон, че могат да влизат във всяко жилище, което им се стори подозрително и да зачистват

Коментар

Прав си! Не зная обаче как би било при война.Реално са в състояние на война, официално май не са.А може би така им е изгодно?
                        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          ...., а пък днес Рада-та прие закон, че могат да влизат във всяко жилище, което им се стори подозрително и да зачистват
                          Това последното наистина ли?
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                            а пък днес Рада-та прие закон, че могат да влизат във всяко жилище, което им се стори подозрително и да зачистват
                            И откъде такава информация? Тя днес радата даже май не е заседавала.
                            http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_bills_stand_laws
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Да дадеш права на някакви паравоенни формирования които по никакъв начин не можеш да контролираш е невероятна глупост . В един момент може да се обърнат срещу тебе . Друг е въпроса колко са боеспособни в реални бойни условия освен ако не ти трябват като отряди за тероризиране на мирното население .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                Излитане място неизвестно но коментарите са интересни https://www.youtube.com/watch?v=_8F8WYlsjaU
                                Ако не се лъжа бе в Австралия. Тежък самолет в топло време... Не съм сигурен дали клипчето е с оригиналния звук(на този комп нямам колонки), но ако е с оригиналния, се чува как на кулата коментираха 'Vodka burner is rolling'
                                За съжаление дивотиите в транспортната авиация са големи. И не един самолет е падал точно при такава ситуация. Сещам се за случай, при който точно на претоварен 76 бяха излетели по същия начин - от последните плитки, летели 9-10 километра над равно място на пределно ниска скорост - нито да дръпне, нито да падне... Накрая падна.. Така, че клипчето е повече показване на неправилна преценка, отколкото на майсторлък..
                                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X