Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
    Не сте ли видяли видео от блок-пост на УВС, който бил защитен с блокчета от... нещо подобно на Итонг?
    Сибирски , давай не ни мъчи. И малко коментар моля.

Коментар

Ще го потърся утре и ще сложа линк.

Коментар

Ето ви линк http://obozrevatel.com/politics/9340...-penobloki.htm

Коментар

Мдаа, май примирието няма да го бъде:
          http://www.gazeta.ru/politics/news/2..._6256181.shtml
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Така си е понеже самия план не става.
            Макар че понеже предстои подписване на икономическата част на споразумението с ЕС, може и да не обявят официално прекратяване на примирието.
            Последно редактирано от sk67; 24-06-14, 21:01.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
              Тъй де, виж значенията на думите, ако въобще гого ги знае.
              Иначе след 2 водки влизат, не само смъртници. Ама трябва да са от по-старото поколение, че новото набляга на бяло вино, а за него има само една песен....
              Абе колкото и да са пияни в това няма да влезнат . То като се замисля това си е ремарке с поне тройно предназначение . Ако са му докарали херметични заварки става водоноска Палиш едно огънче отдолу ето ти полева кухня малко рибка сол и лук и вариш чудна уха за целия полк Как не се сетих на времето да внедря това изделие в Червен Бряг щяхме да избием арабския пазар
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Този план си има предистория от м. февруари рецепт “успокоения” восставшего Юго-Востока

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fil1.png
Прегледи:1
Размер:52.1 КБ
ID:5595731

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fil2.png
Прегледи:1
Размер:33.9 КБ
ID:5595730

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                  Например, ето такива

Наберет в ютуб "Афганский заход" и вижте сами.
                  Излитане място неизвестно но коментарите са интересни https://www.youtube.com/watch?v=_8F8WYlsjaU

Коментар

От така обичана от DBRS униан нетШорош готов да финансира реформата на украинските МВР.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      Излитане място неизвестно но коментарите са интересни https://www.youtube.com/watch?v=_8F8WYlsjaU
                      Като ми дойдеш на гости ще ти разказвам, колеги са ме вдигали така във въздуха и е "малко неприятно" особенно ако не си в кабината......
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

То при претоварване този тип излитване е съвсем нормално нещо. Иначе съм летял веднъж в кабината на Ил-76, и при кацане са мен пуснали в тн "скворечник", демек долу при щурмана в стъкленото. Вярно че не е много приятно.
                        Казах му на на щурмана за тези осещания, а той ми отговорил че нямал време да мисли за това.

Коментар

Този буксируем блокпост, ако се окопае хубаво(както се окопава танк) ще стане нелош ДОТ (или поне по- добър от итонгов такъв).
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            Като ми дойдеш на гости ще ти разказвам, колеги са ме вдигали така във въздуха и е "малко неприятно" особенно ако не си в кабината......
                            Нагледал съм се на пилотски дивотии в Толбухин и Чешнегирово
                            Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                            Този буксируем блокпост, ако се окопае хубаво(както се окопава танк) ще стане нелош ДОТ (или поне по- добър от итонгов такъв).
                            Нали знаеш какво става вътре в бронирана машина като заработи интензивно бордовото въоръжение при положение че има сериозна вентилационна система . На тая консерва дори и да има монтирана тя изисква енергиен източник вътрешен или външен . Вътрешния иска гориво и бълва шум и газове външния какво кабел до най близкия контакт ли ще теглят
                            Последно редактирано от sek.1; 25-06-14, 17:40.

Коментар

Какво останало от вчерашен свален Ми-8.

Коментар

Я вижте как не трябва да се правят противокумулятивните екрани.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X