Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Схватките в Украйна откъм техническата им част
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Схватките в Украйна откъм техническата им част
Първоначално публикуван от Валентин Стоилов Преглед на мнениеАбе, аз не, че нещо разбирам, ама след 1.50 мин. на клипа се вижда ясно как двама боевики, надничат в минохвъргачката, след спусната вътре мина. Това, остро- заразна идиотия ли е, нестандартен опит за самоубийство или съвременните миномети, изискват подобно обслужване???
Бидейки прост граничар, си спомням какъв кютек от ротния яде един идиот за това, че надникна в цевта да види колко има да чисти и то при свален пълнител, а тея юнаци при мина вътре, майка си ли дирят???
Коментар
-
Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнениеНе знам как е в Украйна, но у нас (поне по мое време 86-89-та година) уставни команди имаше само по проверки и паради. Иначе по учения (имам около 50-тина) на 90% и нагоре си е разговорен език. А тук е истинска война и ти искаш командира да дава команди по дебелите книги ??? Много добре си действа момчето - видя движение и откри огън.Първо - не е била даден точен ориентир, второ не е била обозначена цел, дистанцията също (или поне да каже на какъв мерник да се стреля), накратко е една равносметка - пълен непрофессионализъм и некомпетентността!
Коментар
-
И да не забравяме че на клипа е тн блок пост. Демек по логиката на нещата те не са там от преди 10 минути. Би трябвало да има тн стрелкови картички, с обозначени и пристреляните ориентири и тн. И пак съм наясно с нивото на тези тн войници на УВС.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение... Много добре си действа момчето - видя движение и откри огън.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеИ видео с "захвачен" "росийски" ПЗРК и руските "диверсанти", които са всъщност репортерите на Известия и на Лайф Нюз Марат Сайченко и Олег Сидякин.
Рамзан Ахматович е направил едно от онези предложения, които трудно се отказват
В итоге мы поставили ультиматум: или мы с вами дружим, или мы с вами не дружим, и тогда у нас все с вами разрушается по полной программе.Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Валентин Стоилов Преглед на мнениеАбе, аз не, че нещо разбирам, ама след 1.50 мин. на клипа се вижда ясно как двама боевики, надничат в минохвъргачката, след спусната вътре мина. Това, остро- заразна идиотия ли е, нестандартен опит за самоубийство или съвременните миномети, изискват подобно обслужване???
Бидейки прост граничар, си спомням какъв кютек от ротния яде един идиот за това, че надникна в цевта да види колко има да чисти и то при свален пълнител, а тея юнаци при мина вътре, майка си ли дирят???висете отпуснато
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнениеАз още преди това се посмях като видях как държат калашите и как стрелят. Май верно са хванали кой къде набарат и са му дали нещо да пуца. А маневрата с БТР а ми заприлича по-скоро на дрифтър пред Баухаус отколкото опитен механик водач да сменя позиция........08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеПравителството на Украйна ли ги е наело тези?
Този на преден план е с камуфлаж на БА (поне шарката).Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар