Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полиция и масови безредици - технически средства

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Полиция и масови безредици - технически средства

Копирано тази сутрин от Блиц. Ако нарушавам авторски права, моля да бъде изтрито.
    В момента по-малко са хора, които са се събрали пред парламента - те са част от традиционния сутрешен протест "на кафе". Друга, по-голяма група, около стотина души, са на ул. „Оборище” зад храм „Св. Александър Невски”. Тук са дошлите от Благоевград.
    Идеята им е – да попречат на депутатите да влязат в парламента. В целия район има изключително много полиция. На три преки от Народното събрание има полицейски бусове и разположени полицаи. Парламентът е заграден. Протестиращите скандират "оставка" и "мафия".

Май ви казвах нещо подобно.
    Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
    "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Влияят ли килограмите живо тегло на правоохраняващите при борба с безредици?
      Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
        Влияят ли килограмите живо тегло на правоохраняващите при борба с безредици?
        Въпросът е принципен и много интересен.
        При височина на правоохраняващия 186 см. (колкото съм аз) тегло 75 кг. влияе неблагоприятно при преки сблъсъци, но тегло 95 - 100 кг. рязко повишава надежността при изпълнение на задълженията, освен пряко влияе и косвено - като те видят такъв гледат да те заобикалят.
        При височина 165 см. тегло от 100 кг. сами ще се досетите какво влияние оказва. А, ако си 55 кг. тълпата те понася като долното течение на Струма. Пък ти им викай, че си полицай (макар, че си личи по униформата).
        Надявам се бях изчерпателен, макар и в леко опростен стил.
        Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
        "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Гледам сега на живо новините... само си чешахме езиците... оказа се,че полицията е тотално неподготвена за ескалация на напрежението. Милите са само с по 1 щит,нямат ни какски ни нищо. Опитват се да разпръснат хората и ги избутват далече от един автобус... но абсолютната липса на екипировка и незащитеност си личи от всякъде..

Коментар

Интересно ми е при подобна ситуация пред Белия дом например ,какво ще им се случи и дали полицията ще бъде толкова "мила"
            Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
            Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Такава ситуация пред Белия дом няма да се случи. Сега гледам новините...голям смях. Просто от страни ме напушва на смях, толкова предвидими действия от трите страни (медии, протестиращи и органите на реда)....поредната пародия. И това ми било новина.....
              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Това не е просто новина, толкова по - зле ако гледаш така на тия неща... А ако ти се гледа бои, още по-зле. Иначе българската полиция си има и знания и технически средства. Само че тая вечер едва ли е времето и мястото да се показват колко са добри. Некои спортисти му викат - патова ситуация.

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                  Такава ситуация пред Белия дом няма да се случи. Сега гледам новините...голям смях. Просто от страни ме напушва на смях, толкова предвидими действия от трите страни (медии, протестиращи и органите на реда)....поредната пародия. И това ми било новина.....

....жалка картинка....
                  Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                  GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Новина и то платена! Една кифла с хистеричен глас пищи как полицаят (рита)бута протестиращите ,а той се пазеше човека. 100 човека платени демонстранти - сигурно днес от 100лв на протест са им раздали 150лв! Айде стига медиини номера- бачкане и мисъл за България трябва ,

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнение
                      Интересно ми е при подобна ситуация пред Белия дом например ,какво ще им се случи и дали полицията ще бъде толкова "мила"

Различен е аршина.Я си представи там пенсията да е 150 долара, заплатата 300 и ред други дъвкани неща.Какво ли тогава би се случило на белия дом.
                      „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнение
                        Различен е аршина.Я си представи там пенсията да е 150 долара, заплатата 300 и ред други дъвкани неща.Какво ли тогава би се случило на белия дом.
                        Нищо! Бил съм 3 пъти там и по-полицейска държава не съм виждал! Ако си мълчиш никой не те закача, но ако дръзнеш да нарушиш статуквото-жална ти е майка!

Коментар

Първоначално публикуван от miro1972 Преглед на мнение
                          Нищо! Бил съм 3 пъти там и по-полицейска държава не съм виждал! Ако си мълчиш никой не те закача, но ако дръзнеш да нарушиш статуквото-жална ти е майка!
                          Не си прочел второто ми изречение.
                          „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Дали полицията е мила или не зависи каква заповед получава отгоре. Ако се чуе от радиостанцията "мачкай" всичко ще приключи за 10 минути.
                            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Ма не си сигурен за крайния рвзултат май.....
                              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от miro1972 Преглед на мнение
                                Новина и то платена! Една кифла с хистеричен глас пищи как полицаят (рита)бута протестиращите ,а той се пазеше човека. 100 човека платени демонстранти - сигурно днес от 100лв на протест са им раздали 150лв! Айде стига медиини номера- бачкане и мисъл за България трябва ,
                                То балъците взеха да привършват постепенно. Всеки иска да получи срещу работата си нещо атекватно. Ама може и да сте прави- полицията пазеше мозъчния тръст в лицето на депутатите, които се скъсват от работа и от умни решения в името на БГ. Пазеше ги от всенародната любов.
                                Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X