Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полиция и масови безредици - технически средства

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Полиция и масови безредици - технически средства

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Ше си кажеш ти,всичко ще си кажеш.За начало - що ти е такьв ника?

Мани майтапа,я кажи колко броя са нинджите?
    На първия въпрос - имам няколко оръжия, но любимото ми е револвер Смит 357 маг., 686+, 6 инча цев, инокс.
    На втория - а съм ти казал (ако зная), а са ме погнали. И ако ме настигнат нинджите, а не тези с вратовръзките ще черпя.
    Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
    "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Не знам,знам,че ходят с рьце по джобовете без пищови,а на тоя какалашка са му дали за притурка кьм дрЬвото.Май им е време да преразгледат размера на дрьвцето,в на тоя рьчичките е като клечка за зьби,а и са нямали толко мангал по техните земи по времето на Джорджо пети номер.Гледай сега каква колекция са си спретнали,ония най-десния колко хитро гледа.

Сериозно - дьрвената палка не се ли троши,не е ли по-добре някоя гумена с метал вьтре?Дай модел,ти ги знаеш.
      Точно по времето на Джордж Пети повечето мангали са били в земите на Британската Империя... А това е от новите колонии снимка. Дървените палки са отпаднали щото много външни белези остават от тях.... Иначе трудно се чупят ако са от правилният материал. За мен най добрата палка (не говоря за безредици) е сгъваемата стоманена....
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Смит - няма да питам,приемам на ГОЛО доверие,че не знаеш

Куче - Джордж пети е ясен,те и дьрвените бухалки за бейзбол трудно се трошат,че гледах и филм как се правят ма пак се трошат.За безредици какво ползват Бразилците да речем,за бухалки си говорим.

Не че му е голям проблем на тоя батко да му се строши дрьвцето,само питам кое е по-добро и кой го произвежда.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Куче - Джордж пети е ясен,те и дьрвените бухалки за бейзбол трудно се трошат,че гледах и филм как се правят ма пак се трошат.За безредици какво ползват Бразилците да речем,за бухалки си говорим.

Не че му е голям проблем на тоя батко да му се строши дрьвцето,само питам кое е по-добро и кой го произвежда.
          По твоите ширини- ASP Baton.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
            Точно по времето на Джордж Пети повечето мангали са били в земите на Британската Империя... А това е от новите колонии снимка. Дървените палки са отпаднали щото много външни белези остават от тях.... Иначе трудно се чупят ако са от правилният материал. За мен най добрата палка (не говоря за безредици) е сгъваемата стоманена....
            И аз харесвам телескопичните.Преди време огънах такава палка след 20-25 удара в главата на един 85кг южноафрикански бурбул, който освен че не отключи захапката си дори и не ме погледна накриво.
            А палката ми не бе някво алуминиево менте.Дадох за нея 90лв

Коментар

Ше си кажеш ти,всичко ще си кажеш. Мани майтапа,я кажи колко броя са нинджите?
              Ама верно ще си кажеш! Я кажи защо питаш....
              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
                И аз харесвам телескопичните.Преди време огънах такава палка след 20-25 удара в главата на един 85кг южноафрикански бурбул, който освен че не отключи захапката си дори и не ме погледна накриво.
                А палката ми не бе някво алуминиево менте.Дадох за нея 90лв
                Само стоманена и задължително от от закалените.

Коментар

Не знам, бе брат! Ама ако ти кажа, ще трябва да те убия! (Цитирам 007)
                  Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
                  "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Първоначално публикуван от SMITH 357 Преглед на мнение
                    Не знам, бе брат! Ама ако ти кажа, ще трябва да те убия! (Цитирам 007)

Абе то направо и аз не питам..............

Я един тукашен как си е забравил палката,мераклия някакьв.

TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Дървената гьостерица и до ден днешен мисля е на въоръжение в англииската полиция. А баткото от снимката определено не е лондонски милицонер .
                      Ако ходите да протестирате внимавайте ако сте по - отпред, тези от Вас които не искат да пробат колко са добри нашите "костенурки". Става въпрос като стане напечено. Щот и така наречените провокатори, също като полицията си имат тактика. Бутат се най отпред, псуват, хвърлят, удрят и когато полицията тръгне напред, същите за секунда се сгъват и вдигат около 70 за 3 секунди назад между хората. Затова редовно го отнасят разни хорица които се оказват първа линия.....

П.С. Тоя най - десния на снимката е просто много щастлив, че не го викат него....
                      П.С. 2 Ма па току що бихме Полша 3:0 - волейбол.

Коментар

[QUOTE=BENZBOSS;2239758]Абе то направо и аз не питам..............

ТВа беше яко... ама тоя истинско ченге ли е или е някакъв частен охранител не разбрах!? Струва ми се странна ситуация. И това също май не е много по устав,ако загрубеят нещата и ония му дръпне случайно пистолета...

Коментар

A- камера
                          В- протекторни ръкавици, кварцови (каквото и да значи това) http://en.wikipedia.org/wiki/Weighted-knuckle_glove
                          С- протектори за крайниците, за торса е жилетка под връхните дрехи
                          D- телескопична палка
                          Е- огнестрелно оръжие
                          F- бамбукова палка
                          G- каска шлем
                          Тея бамбуковите не са официални, ама като гледам нямат скруполи да ги ползват

Страстоубийка

Спрейове

на бас, че нашите си нямат такова

Зелените за масови безредици са от така наречените полиция по готовност (Bereitschaftspolizei)

А черните са си баш за масови безредици. Различават се и по начина на биене съм чувал , на зелените по някога се дървят, а от черните бягат директно.

"Dingo" в действие
                          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Аз мисля, че родната полиция в конкретния случай демонстрира уникална психологическа грамотност. Вижда се, че протестът не ескалира и по този начин постигат много по-добър ефект от която и да е подобна служба в Германия - запазват мирния му характер. Хората харесват полицаите без специалното им оборудване, а не скрити зад щитове и каски. Е, друго беше през февруари, когато ЦвЦв го подгони шубето и реши да плаши хората с тежко въоръжение.
                            ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                            СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Дюдове, гледам тука си теоретизирате нещо, снимки качвате на Бундес-полцаи и прочие. Приемете го на доверие, от човек достатъчно дълго време прекарал в Сектор Г на един столичен стадион (без да бъда ултрас, кежуъл или т.п.) - родните костенурки-нинджа бият много лошо. Ама много лошо. Пуснете си кадри от почивката на полувремето на мача Левски-ЦСКА от 02.03.2011 - опразниха ЦЯЛ гостуващ сектор за няма и 10 минути.

Та за тва ви казвам - гледайте да тичате по бързо от тях, щото иначе ще спите по корем, ако сте късметлии. Ако не сте - ще спите седнали.

П.С. Най гадни са Конна полиция.

П.П.С. По време на протестите полицаите демострират уникална толерантност към протестиращите. Чест и почитания за момчетата в пагони (и техните началници) за което!
                              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

[QUOTE=Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz);2239787]
                                Абе то направо и аз не питам..............

ТВа беше яко... ама тоя истинско ченге ли е или е някакъв частен охранител не разбрах!? Струва ми се странна ситуация. И това също май не е много по устав,ако загрубеят нещата и ония му дръпне случайно пистолета...
                                На чисто ченге си ми прилича.Колко е по устав не ми е ясно,не им знам устава,но се вижда,че палка не употребява,а ако няма или не му е под рька нещо което не убива му се налага да му дрьпне един кютек.Това вьв врьзка с това което каза Кучето - нашите имали малко нещиица които не убиват.

Да не пускам клип при който полицията застрлва в гьрдите протестиращ който не умира веднага,а ходи и крещи ЗАСТРЕЛЯХА МЕ поне 3 минути,грьмнат сьс стоп патрон.

Частен ихранител трудно така ще ти скочи,те там обикновенно са по много,имат станции,сьбират се за нула време и ако си кофти пич чакат полицията да дойде,ако си много кофти идва и кученце па ако си закоравял келеш вече идват смьрфовете.Обикновенно са с бели или светлосини ризи,тоя си е баш кука ако ме питаш мен.

21ва секунда,бялата риза вьв Форда,стои и зяпа сеир само охранителя,той работа да те млати няма,куката обаче не си поплюва,Викторията само с жьлти лампи,чист пьдар.
                                Последно редактирано от BENZBOSS; 12-07-13, 21:26.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X