Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хигиена на войника.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хигиена на войника.

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
    А има ли начин дадена тема да може да се чете от точно определена група хора, без възможност други регистрирани и не регистрирани потребители да имат достъп до нея?
    Ненчев , стига бе! Ние не сме ли хора?
    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
    Джон Кенеди

Коментар

И още шукарийки от Вътрешните Войска на Русия.

Коментар

Имаш ли идея с какво транспортират тия контейнери-казармени помещения?
        Или вероятно не се водят мобилни.

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
          Имаш ли идея с какво транспортират тия контейнери-казармени помещения?
          Или вероятно не се водят мобилни.
          Като гледам - дъгите/полуобръчи са модулни елементи, пренасят се като дъги, редят после колкото трябва и накрая ги затапват от двете страни с два полукупола, като може би и едните и другите се пренасят наредени един в друг. Можеш да наредиш няколко на един камион.

Хитро, а и отвън ми се вижда доста добре защитено спрямо палатка. По тия арки бая самоделни неща могат да отскочат преди да нанесат поразии. Много интелигентна конструкция ми се види, с уговорката че не съм разбирач.

Поправка: Никакви полукуполи (цели), на първата снимка личи че и краищата пак са дъги, като кори от обелен портокал, които ще се пренасят по-лесно и от другите дъги.
          Значи единствената галимация е да се излее бетона, когато ще го правиш трайно. Поне тия ми се виждат на бетонна основа. Но предполагам не е задължително.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Поправка: Никакви полукуполи (цели), на първата снимка личи че и краищата пак са дъги, като кори от обелен портокал, които ще се пренасят по-лесно и от другите дъги.
            Значи единствената галимация е да се излее бетона, когато ще го правиш трайно. Поне тия ми се виждат на бетонна основа. Но предполагам не е задължително.
            Погледни по- хубаво последната снимка на мен ми прилича на някаква фракция или минерал бетон. Насипват изравняват и тръмбоват.
            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
            0878 79 20 61 Борис

Коментар

Едно време имаше такива овчарници. Бетонен фундамент и подобен ламаринен покрив. Може би ги помните. Някакъв професор взе награда за тази рационализация, но после овцете изпукваха вътре...

Коментар

Това беше проект за складови помещения от нагъната ламарина които в зависимост от нуждите се термоизолираха . Това че някой беше решил да ги използва за друго е съвсем друг въпрос . Тези складове още си съществуват на някои места. Ние имахме два такива единя в момента е ГТП и сервиз за гуми . Строяха се бързо и евтино и определено е по добре от палатка . Това е технология на повече от 40 години със сегашните изолационни материали на такава конструкция можеш да постигнеш параметри на термоизолация по добра от монолитното строителство .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                  Едно време имаше такива овчарници. Бетонен фундамент и подобен ламаринен покрив. Може би ги помните. Някакъв професор взе награда за тази рационализация, но после овцете изпукваха вътре...
                  Помним ги, но ти метна ли един поглед на картинките преди да напишеш това?
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

А това нещо що има такива странни прозорци,един капак не им ли вьрши работа ми се налага това да го правят?
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      А това нещо що има такива странни прозорци,един капак....
                      На куршумоустойчиви ми намирисват.....
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

И на мен ма виж вратите
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X