Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Все ми тая, да ти кажа, пет пари не давам за това, кой и какво дрънка по нашият адрес. Много харесвам една фраза на един мой познат, наистина професионал и грамотен човек: - Независимые эксперты имеют массу преимуществ - они эрудированны, не зависят от политической и ведомственной конъюнктуры, и хорошо выглядят в СМИ. У них только один недостаток - они некомпетентны...(с)

Коментар

• От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
      Все ми тая, да ти кажа, пет пари не давам за това, кой и какво дрънка по нашият адрес. Много харесвам една фраза на един мой познат, наистина професионал и грамотен човек: - Независимые эксперты имеют массу преимуществ - они эрудированны, не зависят от политической и ведомственной конъюнктуры, и хорошо выглядят в СМИ. У них только один недостаток - они некомпетентны...(с)
      Ами не знам.... мнението на пацифист, поддръжник на еднополовите бракове, на легализацията на наркотиците и не особенно обичащ Израел по военни въпроси особенно по отношение на военните действия в Сирия..... м даммм...
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Мнение на нормален мужик, офицер, профессор, и така нататък...

Коментар

Абе бясно куче няма ли малко да се спреш бе ? Вероятно имаш някакъв значителен опит в конспирацийте ... ама да даваш мнения за това и онова руско ... мнението ти е капка в океана .. никой не се интересува от него ! Сащ не е единствената суперсила.... светът ве че е многополюсен батка не е само като в България всички са комуняги с различни имена !
          А твоята преценка за руснаците едва ли успокоява американците ! Тейкит изи дуда

Коментар

Първоначално публикуван от snap Преглед на мнение
            ама да даваш мнения за това и онова руско ... мнението ти е капка в океана .. никой не се интересува от него !
            Опс,тука мен не ме брой и ако сьм никой си прав
            Последно редактирано от Goblin; 09-09-13, 22:15.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

мнението ти е капка в океана .. никой не се интересува от него !
              Тъй ли? Ами не си познал - аз се интересувам! А и нещо разбирам от оръжия макар, че не пиша често! И "кучето" в много неща е прав!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

... мнението ти е капка в океана .. никой не се интересува от него... !
                Ако се считаш за никой - няма да споря Ако не - преброй си несъгласните пилци, да не се окаже че те грози глад зимата
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз съм най обикновен редови гражданин.... просто аман от капацитети които могат да ти кажат новините и прогнозата за времето , без да са ги гледали ! Честит ви празник другари ......или бивши ?

Коментар

Аз съм най обикновен редови гражданин.... просто аман от капацитети които могат да ти кажат новините и прогнозата за времето , без да са ги гледали ! Честит ви празник другари ......или бивши ?
                    А като си обикновен гражданин не се меси в мнения дадени от професионалисти в дадена област.Ни му стьпваш на опита ни на знанията ни си му в занаята,слушай Силата и черпи от извора,а че от Витоша по-високо ИМА се знае вече.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Аз съм най обикновен редови гражданин....
                      Т.е. нямаш близка работа с оръжията, а пишеш ей така, от куртоазия?
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                        Т.е. нямаш близка работа с оръжията, а пишеш ей така, от куртоазия?
                        Колега спазвай добрия тон !

Коментар

Mad Dog като всеки човек не е 100% меродавен и много често мненията ни се разминават, но ефективността в подадената информация и коментари от него (по моя преценка) е над 80% и аз лично (убеден пацифист) съм научил доста неща от него и ми е много забавен с мненията си за оръжие и тактика, тъй че се нареждам сред тези, които се интересуват от неговото мнение. Колкото до различността в мненията - хората които имат моето мнение не са ми интересни за дискусия и не са ми никакво предизвикателство. Хората, които са ми с различно мнение, но са безаргументни поради медийна промивка още повече.
                          Изказаното мнение си е мое и моля да не се счита за общовалидно.
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Ако не влезете в темата а продължите с пишкомерството ще играе голямата гъба.
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Влизам или поне стискам стискалото да сьм по темата - аз се радвам,че вьв форума има човек който работи една дадена работа,има едни дадени курсове зад гьрба си,работил е едни дадени занаятчета и спокойно може да сравни Витоша с Плама планина.Щото иначе се получава От Калашника по убу нЕма и за чий ми е фенер или пикатини рейл като дядо ми все с такова е стрелял.

Та сега ще се допитам пак до неговоро мнение в нова тема за 20 калибьр Мосберг,калибьр който ако правят руснаците ще ми е интересно да чуя и сравнението от самия него.

Бягам,а междувременно някой ако знае дали има Руско 20 калиброво гладкоцевно нека си каже да не ровя па после ще сравним с Мосберга.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Аз лично така и не разбрах защо съществува този 20ти калибър . Преди десетина години един колега донесе една такава Берета и освен че пушката е доста лека и компактна друго предимство не видях .
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X