Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Против съм автоматичната,естествено,но например те изненадат 7-8 на куп, а ти си на другия край на помещението на 7-8-10метра автоматични 7/8 ще им се отразят шоково,иначе за прахоляка няма да ти требва димка!По принцип контролираната къса стрелба си е предимство отвсякъде,те затова доста западни щурмови пушкала са на три режима,но май най-използват semi!Ти кво мислиш с твоя опит?
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

• От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Даваш акъл на човек с реален боен опит, да вземеш да млъкнеш ли, заедно с тъпите емотиконки, когато говорим за стрелба по хора, разбирачо, влюбен в тъпата еърсофт плякалка за 400 долара, дето АК за 100 долара/такива цени няма, драги/ не можел да се мери с нея.В казарма не си ходил, надали си и стрелял, но си тактик и три четвърти.
      Маршал Жуков е подобие на пълководец в сравнение с теб, генералисимус faster.
      Последно редактирано от maxxx; 22-03-13, 18:46.

Коментар

Аз съм върл фен на единичната, вече колко ще пусна е друг въпрос. Въпрос на личен вкус.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAWCA073.jpg
Прегледи:2
Размер:4.9 КБ
ID:5464374
          Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Даваш акъл на човек с реален боен опит, да вземеш да млъкнеш ли, заедно с тъпите емотиконки, когато говорим за стрелба по хора, разбирачо, влюбен в тъпата еърсофт плякалка за 400 долара, дето АК за 100 долара/такива цени няма, драги/ не можел да се мери с нея.В казарма не си ходил, надали си и стрелял, но си тактик и три четвърти.
          Маршал Жуков е подобие на пълководец в сравнение с теб, генералисимус faster.
          На никой не давам акъл/особенно на ветеран от конфликт в който нямах възможност да съм ,по някои причини,а бих искал/,не играя еърсофт , а по това какво мога и как, мога да ти докажа и се надявам да имам шанс ,язвителни господин модераторе! С колегата от форума си комуникираме по темата ,в което не намирам нищо лошо освен язвителното "ви" вмешателство ,което е без причина и е пръкнато от "нищото".Когато минеш15- 20 км. с 30кг. на гръб е така на раз и после ти се ходи на басейн за 2-3 часа плуване,няма да ти е да се заяждаш със съфорумници,нали така съфорумнико старши!!Емотиконите са си готини ,а такава еърсофт плякалка за 400долара няма!
          Последно редактирано от faster; 22-03-13, 20:09.
          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Нищо, след като не се усещаш - темата е за оръжия, не за еърсофт неща, а ти си бягай и плувай съфорумнико младши, което никой не го интересува тук, емотиконки когато пишеш за стрелба по хора са просташки, че и автомата знаеш как е удобен за стрелба, дето един пълнител не си лентовал и един патрон не си изстрелял.
            Да спреш да спамиш, а?
            п.п.модераторе ще ми пишеш, ако сме си играли в пясъка, младежо.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Нищо, след като не се усещаш - темата е за оръжия, не за еърсофт неща, а ти си бягай и плувай съфорумнико младши, което никой не го интересува тук, емотиконки когато пишеш за стрелба по хора са просташки, че и автомата знаеш как е удобен за стрелба, дето един пълнител не си лентовал и един патрон не си изстрелял.
              Да спреш да спамиш, а?
              п.п.модераторе ще ми пишеш, ако сме си играли в пясъка, младежо.
              "Младежо" съм бил преди 46 години ,но не се давам и сега , на 20 годишни!За пълнители и чарколяци на АК не ми говори няма смисъл , и темата е за пушкала от всякакъв тип ,никой не коментира еърсофт,не че имам против ,но не си падам!Айде си закопай томахавката, а-не се знае, светът е малък ,не е ли по- добре да имаш добри познати та и от форум ,отколкото врагове без причина!

Коментар

До врагове не сме я докарали, говоря за спам в тема за оръжие, визирайки еърсофт такова от твоя страна, което е смешно да се споменава при огнестрелни такива и сравнението с АК, че и ценово, наборе.
                Последно редактирано от maxxx; 22-03-13, 20:43.

Коментар

Ето една пушка близка до тази, която е публикувал faster малко по-горе. Тук е точно в момент на реално използване по реална цел.

Име:914.JPG
Прегледи:1
Размер:298.1 КБ
ID:5464378

А иначе ето го стандартния съперник на АК-то:

Име:938.JPG
Прегледи:3
Размер:321.4 КБ
ID:5464379

Ето и в почти пълно разглобено състояние ПМ (байкал 442) и Глок 17 Ц, не че конкуренти, но и двете са (ПМ е бил и някъде все още е) щатно въоръжение на армии, полиции, служби, охр фирми и гражданско оръжие:

Име:20.jpg
Размер:109.4 КБ
ID:5464380Натиснете снимката за да я уголемите

Име:89.jpg
Размер:130.7 КБ
ID:5464381

П.П. Автора на снимките не носи никаква отговорност, както всеки в тази държава.
                  Последно редактирано от The Back Bone; 22-03-13, 20:45.

Коментар

Черпя колкото трябва, ако някой ме научи да си расфасовам така Глока.Макаровия го разглобявам напълно от малък, ама за Глогинката е хубаво някой да ми покаже.Не искам да разчитам на клипчета от тубата.
                    В интерес на истината никога не съм се мъчил да разглобявам Глока по този начин, защото няма нужда, но ми се ще да мога.

Коментар

Абе човек,това е работа за една цигара време, лесно е и няма вероятност нещо да прецакаш, така че постилай един вестник и почвай още сега.

П.П. Най-лесно е като ти го разглоби някой и ти го върне в найлонова торбичка, тогава щеш нещеш, ще се научиш

П.П. при Глок-а преди почистване на гнездото на иглата се вади пластмасовата втулка, която е вътре и я няма на снимките, понеже не съм я извадил. Ако директно пъхнеш вътре шомпола, ще цепнеш втулката по дължина, както стана при мен. Но това е Глок и цепната или счупена втулка не му пречи, работи си безотказно.

Коментар

Е какво сега, еърсофтърите не сме хора ли?
                        И да, както и при бойните пушки и в еърсофта има много скъпи оръжия. 400 долара са среден към висок клас реплики. Тва е положението.

@traktorist не ти трябва бе човек, минавай цевта на 6 месеца с веро и си перкай така.

Коментар

Митак, мнение за компенсатора на Glock-C? Имаше там едни легенди, че ти нарушава мерната линия чрез изгорелите газове и т.н. или, че нямало разлика с или без компенсатор. Та да питам...
                          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Нищо не ти нарушава, верно светка малко, но не е болка за умиране, просто не ми е проблем.

Коментар

Абе вее ти перчема
                              Практически аз разлика не съм усещал. Имам изстреляни може би около 200 патрона с такъв но преди доста години.
                              Ама и аз съм странен де, имам 45 номер ръце а Глок 17 ми ръби на дланта.

Коментар

Алоууу, спамърите. Я обратно по темата.
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X