Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Имах снимки на блоковете на двата пистолета един до друг снимани от вътрешната страна, ама не мога да ги намеря.
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

• От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Някой следи ли развитието на 6,8? Mad Dog ще го бъде ли или не?

Коментар

Грендела ли ?
        По скоро не..... Като гледам може би скоро ще го бъде това:
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=151742
        Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
        No man left's behind !!!!

Коментар

Нали превиха някакви разработки за специалните сили, израелците и те се заеха да правят нещо и всичко изведнъж утихна, или спря проекта или информацията относно него спря. Бушмастъра нали исккараха 6.8 СПЦ и 6.5 грендел и до там. Иначе на пръв поглед 6,8 MGI Hydra добре се представи на тестовете, ама колко са обективни...

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
            Нали превиха някакви разработки за специалните сили, израелците и те се заеха да правят нещо и всичко изведнъж утихна, или спря проекта или информацията относно него спря.
            Ами може тук таме и да влезне в бутикови бройки... Проблема е, че с М855 и още някой варианти на 5.56х45 му "вляха" нов живот и няма особенна причина да се търски смяната му до концептуално ново решение и боеприпас. Това беше и причината проекта XM -8 да отиде в "хладилника"..... Надали ще има масово превъоръжаване до момента когато то не доведе до качествена промяна на възможностите.
            Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
            No man left's behind !!!!

Коментар

Mad Dog сега се сетих, че има едни пластмаси, които се слагат на М-ките на гнездото за пълнителя вместо предна ръкохватка, но се ползват само за упор при държане за пълнителя при стрелба. Има ли такъв вариант за АК? Предполагам, че същият няма да има, понеже при АК ще пречи, но може примерно да са решили проблма с по-добър хват ако се удебели малко пълнителя за АК. При М на мен не ми е удобно да го държа за пълнителя, че малко къс ми идва и фабричния приклад на М-4 също ми е късичък.

Коментар

Този дулен спирач за АК много го хвалят.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:a1ready.jpg
Прегледи:1
Размер:143.6 КБ
ID:5463964

Коментар

Стори ми се, че единия носи шапка с Бг знамето. Ама като ги гледам как стрелят и компенсатор няма да им помогне.

Коментар

Това явно си е някакъв спортен маниер на стрелба.
                    А дулния компенсатор, който е с наклонения срез някой дали го е пробвал?

Коментар

Аз не съм, ако попадна на някакъв ще ми е интересно да направя сравнение със и без. Тази реклама нещо не ме кефи, малко прекалиха с рекламата. 70% редуциране на отката ? К'ъв откат при АК к'ви пет лева на единичен? Тези от клипа като се научат как да държат оръжието и да имат правилна стойка и хват проблема с отката изчезва.

Коментар

Първоначално публикуван от sk67 Преглед на мнение
                        Това явно си е някакъв спортен маниер на стрелба.
                        А дулния компенсатор, който е с наклонения срез някой дали го е пробвал?
                        Скосения компенсатор който е като втулка е на руските АКМС които са с бакелитов пълнител и оребрена кутия . Аз служех с такъв разликата е огромна много по малко отскача от нашия и всичките са простреляни еднакво на абсолютен център . Освен това оксидацията им е една идея по светла бие малко към червено много трудно ръждясва и много по трудно се изтрива от нашата .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                          Стори ми се, че единия носи шапка с Бг знамето. Ама като ги гледам как стрелят и компенсатор няма да им помогне.
                          Тия момчета от видеото вярно са българи и съвсем не са диванни командоси, напротив - имат доста опит и тук, и навън.
                          Ако виждаш да правят грешки в клипа, ще ми е интересно да се обсъдят.
                          Да не забравяме и, че това е рекламен клип с акцент върху продукта - там е фокусът на камерата, останалото е фон.

А за отката - стрелял съм доволно с 7.62 и не ме притеснява отката му, но има разлика с и без компенсатор.
                          Има разлика и между различните компенсатори.

С конкретният компенсатор не съм стрелял, нямам впечатления и не го рекламирам.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                            Скосения компенсатор който е като втулка е на руските АКМС които са с бакелитов пълнител и оребрена кутия . Аз служех с такъв разликата е огромна много по малко отскача от нашия и всичките са простреляни еднакво на абсолютен център . Освен това оксидацията им е една идея по светла бие малко към червено много трудно ръждясва и много по трудно се изтрива от нашата .
                            Аз не мисля, че разликата е огромна, особено пък на единична стрелба.
                            Тази наклонена муфа върши някаква работа, но за мен е просто най-евтиният вариант, който са успели да измислят.

Вече дулният спирач-компенсатор на АК74 е друго нещо - ефективността му там е сериозно осезаема и на единичен.

Коментар

Първоначално публикуван от Vimpel Преглед на мнение
                              Аз не мисля, че разликата е огромна, особено пък на единична стрелба.
                              Тази наклонена муфа върши някаква работа, но за мен е просто най-евтиният вариант, който са успели да измислят.

Вече дулният спирач-компенсатор на АК74 е друго нещо - ефективността му там е сериозно осезаема и на единичен.
                              Има и то голяма особено на автоматична или бърза единична . На времето имах възможност да стрелям и с българския така че разликата се усеща много ясно . Аз и още двама шофьори обслужвахме АВто така че се отстрелях с всичко що беше на въоръжение . Возил съм от пистолетни патрони до авио бомби и ракети . Косата ми седеше права с дни
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Vimpel Преглед на мнение
                                Тия момчета от видеото вярно са българи и съвсем не са диванни командоси, напротив - имат доста опит и тук, и навън.
                                Ако виждаш да правят грешки в клипа, ще ми е интересно да се обсъдят.
                                Да не забравяме и, че това е рекламен клип с акцент върху продукта - там е фокусът на камерата, останалото е фон.

А за отката - стрелял съм доволно с 7.62 и не ме притеснява отката му, но има разлика с и без компенсатор.
                                Има разлика и между различните компенсатори.

С конкретният компенсатор не съм стрелял, нямам впечатления и не го рекламирам.
                                С изключение на кадрите с накланянето на автомата ,позицията и предвижването им е точно такова каквото трябва да бъде. Шансовия инструмент за копане на окопи не си го носят и затова така правят
                                ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X