Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Първоначално публикуван от Vimpel Преглед на мнение
    Аз не мисля, че разликата е огромна, особено пък на единична стрелба.
    Тази наклонена муфа върши някаква работа, но за мен е просто най-евтиният вариант, който са успели да измислят.

Вече дулният спирач-компенсатор на АК74 е друго нещо - ефективността му там е сериозно осезаема и на единичен.
    Работата която върши муфата наистина си е много добра. Половин година бях с българския автомат, после една година с АКМС-а. Разликата наистина е голяма. Поне в моите ръце се получи коренна разлика в стрелбата.
    RAV 4
    F650GS

Коментар

• От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
      С изключение на кадрите с накланянето на автомата ,позицията и предвижването им е точно такова каквото трябва да бъде. Шансовия инструмент за копане на окопи не си го носят и затова така правят
      Е какво му е на накланянето ? Доста съвременни школи учат точно това с цел показване на по малък силует.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
        Работата която върши муфата наистина си е много добра. Половин година бях с българския автомат, после една година с АКМС-а. Разликата наистина е голяма. Поне в моите ръце се получи коренна разлика в стрелбата.
        И всичките са заводски простреляни на 0 където се мериш там удря . С нашите е голямо бинго рядко някой е прострелян като хората .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Като ни преместиха в Сливен, на първото упражнение по стрелба, всеки си простреля автомата за да види къде бие. Все пак тогава бяха 21 годишни. Моя даже си имаше язви от ръжда в цевта обаче си беше много добро оръжие. Правех много добра групираност на 100 метра в мишена №4. Беше и по-лек от българския, а това си беше бонус на караулите
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Да не забравяме и, че това е рекламен клип с акцент върху продукта - там е фокусът на камерата, останалото е фон.

А за отката - стрелял съм доволно с 7.62 и не ме притеснява отката му
            Да си дойдем на думата. Според мен, това е истината.
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от glamav Преглед на мнение
              Е какво му е на накланянето ? Доста съвременни школи учат точно това с цел показване на по малък силует.
              Зависи от наклона и дистанцията...Иначе тез фокуси само Стивън Сигъл ги може най добре Всъщност това което казваш най-важи за калашника при стрелба от прикритие където пълнителя "задира" някъде....
              ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

С тези мерни прибори и с АК накланянето не е най-ефективния метод. За по-малък силует е напълно достатъчно да отвориш ъгъла от малко по-далеч.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                  Като ни преместиха в Сливен, на първото упражнение по стрелба, всеки си простреля автомата за да види къде бие. Все пак тогава бяха 21 годишни. Моя даже си имаше язви от ръжда в цевта обаче си беше много добро оръжие. Правех много добра групираност на 100 метра в мишена №4. Беше и по-лек от българския, а това си беше бонус на караулите
                  Повечето стреляха упражнение 12 патрона 4 на единична и 8 на автоматична . С толкова патрони прострелка трудно се прави . Малко бяхме тия които имахме късмета да стреляме дето се казва на корем и с всичко . Нашия набор уцели някакво обновяване на боеприпасите та и другите постреляха доста . Аз наряди нямам прекалено ценни бяхме в парка когато не пътувахме на някъде по занятия и командировки някой трябваше да поддържа техниката . Давах само дежурен влекач .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sk67 Преглед на мнение
                    Този дулен спирач за АК много го хвалят.

[ATTACH=CONFIG]560240[/ATTACH]
                    Да щото го прави групичката спортни, пардон динамични стрелци и Ивко Бързилов се скъсва да го рекламира. За Роско съм съм съгласен че има опит, но... абе грозен ми е тоя спирач. Аз лично съм се ориентирал към това:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:FSC47_L_2.jpg
Прегледи:1
Размер:42.6 КБ
ID:5464008
                    Някак предпочитам да разчитам на Праймъри уепън систем - въпрос на вкус един вид. А и се оказа че оригиналния на моята калашка - САР М9 Ф си работи доста прилично.
                    С изключение на кадрите с накланянето на автомата ,позицията и предвижването им е точно такова каквото трябва да бъде. Шансовия инструмент за копане на окопи не си го носят и затова така правят
                    Ъаааа.... заемането на прикритие зад кола по този начин - имам предвид дистанцията от колата и позицията е тактически грешно. Ако искаш дай кола аз ще взема FX и ще ги докажа защо. А и ходят прекалено приведени- искам да видя как ще го правят 3 часа. Отделно - израелската ми баба ми е казвала, че "наклоня на телото тлябва да идфа от кръста, а гърба да е праФ" .
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от Mad Dog; 21-03-13, 08:51.
                    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                      Да щото го прави групичката спортни, пардон динамични стрелци и Ивко Бързилов се скъсва да го рекламира. За Роско съм съм съгласен че има опит, но... абе грозен ми е тоя спирач. Аз лично съм се ориентирал към това:
                      [ATTACH=CONFIG]560337[/ATTACH]
                      Някак предпочитам да разчитам на Праймъри уепън систем - въпрос на вкус един вид. А и се оказа че оригиналния на моята калашка - САР М9 Ф си работи доста прилично.

Ъаааа.... заемането на прикритие зад кола по този начин - имам предвид дистанцията от колата и позицията е тактически грешно. Ако искаш дай кола аз ще взема FX и ще ги докажа защо. А и ходят прекалено приведени- искам да видя как ще го правят 3 часа. Отделно - израелската ми баба ми е казвала, че "наклоня на телото тлябва да идфа от кръста, а гърба да е праФ" .
                      По принцип си прав, но всеки си има своите особености /физически/ . Стойката независимо какъв вариант е се "нагажда" от изпълнителя. Добре е и главата да е колкото се може повече между ръцете ,но не винаги е удобно ,особено ако си с "броня"
                      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                        По принцип си прав, но всеки си има своите особености /физически/ . Стойката независимо какъв вариант е се "нагажда" от изпълнителя. Добре е и главата да е колкото се може повече между ръцете ,но не винаги е удобно ,особено ако си с "броня"
                        Именно с броня - с две плочи ESAPI размер L искам да си свиеш така рамената... и да видя колко ще издържиш. Всяка позиция на тялото трябва да е такава че да може да се заема "с броня" и "без броня"- "Тренировка допускаща условности изгражда навици работещи под условие". Те и лактите трябва да са прибрани , ама като си с бронетюфлека "ни стаа".....

Коментар

Едни актуални "неща"М-110,Макмилън ТАК-50,Сейбър!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpg
Размер:5.3 КБ
ID:5464015Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCABIPT2X.jpg
Размер:4.7 КБ
ID:5464016Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAIIR1O9.jpg
Размер:6.7 КБ
ID:5464017Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAO0NQQN.jpg
Размер:7.0 КБ
ID:5464018Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAQRKDDD.jpg
Размер:5.9 КБ
ID:5464019Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAVZOZ16.jpg
Размер:5.2 КБ
ID:5464020Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAWCA073.jpg
Прегледи:2
Размер:4.9 КБ
ID:5464021Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAWQ4FBD.jpg
Размер:9.5 КБ
ID:5464022Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAWXT4KH.jpg
Размер:11.4 КБ
ID:5464023Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAZ1SGBE.jpg
Размер:8.9 КБ
ID:5464024Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAZ63HE4.jpg
Размер:8.1 КБ
ID:5464025
                          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Това на последната снимка да не е iPhone на пикатини релса?

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                              [ATTACH=CONFIG]560337[/ATTACH]
                              ...
                              На PWS имам от втория тип спирачи - не усещам особено ефекта му.
                              В сравнение с ДСК за АК74, изработен за 7,62 разликата е огромна.
                              Въпреки, че тези са ги мислили за малкия калибър, и на 7,62 работят добре.

А САР-ите не идваха ли с огнеприкривател, а не спирач - дебелото прасе или клетка? То те са толкова тежки, че и само от теглото им ще има ефект...

Коментар

Първоначално публикуван от Vimpel Преглед на мнение
                                На PWS имам от втория тип спирачи - не усещам особено ефекта му.
                                В сравнение с ДСК за АК74, изработен за 7,62 разликата е огромна.
                                Въпреки, че тези са ги мислили за малкия калибър, и на 7,62 работят добре.

А САР-ите не идваха ли с огнеприкривател, а не спирач - дебелото прасе или клетка? То те са толкова тежки, че и само от теглото им ще има ефект...
                                Идват с такова:
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:d_1051.jpg
Размер:66.0 КБ
ID:5464028

Но не е чист огнеприкривател обаче - отворите са асиметрични и определено натиска надолу и в ляво. Нарочно го гледах- не е като на РПК то.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 27 потребители онлайн. 0 потребители и 27 гости.

Най-много потребители онлайн 116,523 в 10:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X