Заглавието на тази снимка е "След боен полет" Снимката е от Грузинската "война". Запознатите да коментират може ли Су-то да кацне с такова поражение...
Тука вече е по-сложно, при проектирането е заложено да може аварийно да се справи с двигател по-малко, но не зная до колко е наблегнато на това да се приземява успешно с крило по-малко.
Заглавието на тази снимка е "След боен полет" Снимката е от Грузинската "война". Запознатите да коментират може ли Су-то да кацне с такова поражение...
99,9% снимката е истинска и 99,9% Гарвана си е долетял сам до базата.Такъв тип снимки има десетки на самолети от всякакъв тип и марка(и народност!). Още повече , че това е щурмови самолет(за разлика от Ф15) и в конструкцията му са предвидени редица мерки точно с/у такъв тип поражения (като го гледам най-вероятно го е намерило нещо от типа Игла/Стрела или по-малко вероятно Р-60/Р-73) .Много е вероятно след смяна на двигателя и мотогондолата отново да встъпи в строя
Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
An anti-aircraft missile base sits outside the cross-country skiing venue prior to the 2014 Winter Olympics, Thursday, Feb. 6, 2014, in Krasnaya Polyana, Russia. Associated Press
There are anti-aircraft guns positioned near the bottom of the skate course.
Нямам никакви съмнения и в двете машини...Това което ми беше интересно е до каква степен могат да понесат поражения и да кацнат.
Както някой по-горе спомена всичко е до късмет.В конкретния случай най-вероятно самолета е поразен с ракета с топлинна глава за самонасочване(като се има предвид , че отсреща са били руснаци самолета е гръмнат или от ПЗРК Стрела/Игла или от ракета въздух-въздух Р60 , по-малко вероятно Р73-тогава пораженията щяха да са доста по-големи).Спецификата на ракетата е такава , че тя търси най-топлото място(опитва се да влезе в соплото на двигателя).Когато се взриви тя не "пръсва" самолета както е по филмите(БЧ на Стрела е около 400гр,а на Р60 около 3кг), а поврежда самия двигател.Той обаче турбореактивен(което значи че карантията му се върти с няколко хиляди до няколко десетки хиляди об/мин) и парчета и чаркаляци от него(най-често лопатки на компресора и турбината) се разхвърчат навсякъде с огромна скорост при което поразяват други жизнено важни за самолета системи и агрегати(горивни резервоари,хидравлична система,органи за управление,ел. система,в най-лошия случай втория двигател и т.н.) и на практика това "сваля" самолета , а не самия взрив.Сам разбираш , че кое парче на къде ще литне може да ти каже само господ.За да се избегне това при различните конструкции се използват различни хитрини.На А10 двигателите са в отделни мотогондоли които са разположени далеч от тялото(фюзелажа).При МИ24 м/у двата двигателя има титанова(мисля че беше) пластина.При СУ25 двата двигателя са от двете страни на тялото (и май бяха в бронирани мотогондоли-започвам вече да забравям) и т.н.
Ако ракетата не уцели директно самолета тогава сработва неконтактния взривател и се разчита че отломките от самата ракета (или пък т.нар. "готови поразяващи елементи"-сиреч джепане)ще повредят нещо по самолета (U-2 на Гари Пауърс се е оказал с оскубана опашка) но като гледам пораженията най-вероятно имаме директно попадение.
ПП. С червеното кръгче е обозначено соплото , а със синята елипса това което е останало от турбината.
Мисля, че броя на излитанията трябваше да е равен на броя на кацанията.
Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
Честно казано доста търсих Ил-ове но не намерих снимки,а това е самолет който задължително трябва да бъде споменат-летящия танк на ВСВ. Интересното е , че не намерих и почти никакви снимки на хеликоптери(Ми-24,Ми-8/17,Апачи,Блек Хок,Чинук) а специално Ми-24 е същото говедо като Су-то-сиреч не е да няма ударени и въпреки това оцелели.Изглежда поради по-лесното приземяване и режима на авторотация(при който може да се кацне меко на изключени/ударени двигатели,нещо което е много трудно изпълнимо със самолет) оцелелите екипажи са предпочитали да ги изоставят вместо да се мъчат да ги прибират,но за това последното мога само да предполагам.Сибирски,имаш ли наблюдения от Афганистан?
ПП. Ето това беше единственото по-интересно.Сирийски Ми-17 по време на полет получил повреда в двигателя(така като гледам пожар) но се прибрал в базата.
Коментар