Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оръжията през обектива...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Оръжията през обектива...

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Ми де да знам, ако изпитвам версия с недовършен/неправилен/ пълнител но отговарящ по размери на оригиналния (примерно все още не наличен) пълнител който ще идва със завършения продукт, и ако обект на изпитанието е единствено как и дали ме ръчка в ребрата и дали ми се закача по места по които не би трябвало да се закача, а не как стреля и от къде изхвърля - ако трябва трупче по размер с бакалско тиксо ще вържа. Или "изпитателен", счупен, повреден, недовършен пълнител - всичко което върши работа за съответното изпитание.
    От къде да започнем?
    Пушката е тавор - не е някакъв секретен прототип даден за изпитване специално на тези момчета.
    От първото следва, че не е недовършена/неправилна версия, щото нали не е от днес за утре, дори не е и от вчера.
    Нататък - как ще дадеш пушка за изпитания, ако пълнителите й не са налични? И колко сериозна да е тази фирма производител, която ти предоставя такъв "образец"?Производителя на пушката е от сериозните фирми.
    Как ще ти дам счупен, повреден, недовършен пълнител, и то за изпитателен, като е недовършен и счупен - какво ще му изпитваш?
    Нали изобщо никой не си мисли, че са произвели реално специална версия по някакви много специфични изисквания точно на тези десантчици?

А на някой май му се е изпарило чувството за хумор!?
    Всеки трети е шести

Коментар

Технологии «цветных революций» привели в Сирии к восстанию и затяжной гражданской войне. Уже более двух лет непрерывные уличные бои и воздушные атаки оставляют за собой обломки древнейших в мире городов.
      Мятежники используют в боях с войсками президента Башара аль-Асада любое оружие, как современное, так и невероятные самодельные устройства: зенитные установки, приваренные к пикапам, гигантские рогатки для уличных боев.
      Интересный обзор всевозможного самодельного оружия сирийских мятежников.

1

Серьезная самодельная пушка, провинция Идлиб. (Фото Reuters):
      2

Самодельные ракеты, на конце которых емкости для бензина, Алеппо. (Фото Reuters):
      3

Самодельный БТР «Шам-2» мы уже как-то показывали, но он стоит того, чтобы взглянуть еще раз. Сидя внутри нее, можно управлять пулеметом с помощью контроллера для видеоигр. (Фото Reuters):
      4

Внутри «Шам-2». Настоящие броневик, 100% сделанный в Сирии, чем очень гордятся создатели-мятежники. (Фото Reuters):
      5

Самодельные бомбы, изготовленные из декоративных новогодних шаров, Алеппо. (Фото Reuters):
      6

Самодельный миномет, Алеппо. (Фото Reuters):
      7

Боец зажигает от папиросы гранату перед тем, как запустить ее при помощи катапульты. (Фото Reuters):
      8

В основном, катапульты представляют собой большие рогатки. (Фото Reuters):
      9

Прицеливание из ружья при помощи видеокамеры, Дейр аль-Зор. (Фото Reuters):
      10

Самодельная пушка в действии. (Фото Reuters):
      11

Это местные кудесники, мастера на все руки. Оболочки снарядов мятежники зачастую вытачивают сами на токарных станках в подвалах. (Фото AFP):
      12

Работа кипит. (Фото AFP):
      13

Так появляется самодельное оружие сирийских мятежников. (Фото Reuters):
      14

Изготовление снарядов для миномета. (Фото Reuters):
      15

Бронеавтомобиль. (Фото Reuters):
      16

Подготовка к запуску ракеты в сторону правительственных войск. (Фото AFP):
      17

Несложный гранатомет. (Фото Reuters):
      18

Роспись ракеты в домашних условиях. (Фото Reuters):
      19

Целая артиллерийская установка. (Фото Reuters):
      20

Самодельные гранаты. (Фото Reuters):
      21

Пушка. Туристический вариант. (Фото Reuters).
      22

Коментар

Пушката от снимка е Штурмовая винтовка «Форт-221», украинско производство.

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
          ... ... ...

Казах си - не разбирам

Нито знам дали пълнителите са космически или ги има във всяка бакалия, нито знам дали са олепени с някаква цел, или единствено за да може да ги принизяват във форумите.

Хората изпитват нещо - изпитват го в контекст който те познават а ние - не. До толкова знам. Моите хубави, лъскави и красиви фотоапарати са омотани с любовно изрязан гаден грозен черен изолирбанд в повечето случаи, без него - в други. Аз си знам защо. Ако някой непознаващ ме ме разнесе по форуми по тази причина, и ако ми пукаше - би ми станало странно.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
            Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
              Едно към едно е с тавора, не съм ровил, но най-вероятно е под лиценз. Или искаш да кажеш, че нещата казани от Гоблин са оправдани предвид украинското производство?
              Всеки трети е шести

Коментар

http://www.thefirearmblog.com/blog/2...5-45x39mm/То не отне и 15 секунди за линкчето,Тавор под лиценз,тук това е около 2300 и бая го оглеждах мммммма как да е.За мен това с тиксото си остава загадка еле при положение,че един пълнител е 2 кутии цигари,а и пушката едва ли може да стреля така.Виж за пробите да си стои там и да си тежи на мястото при скокове мммможе ма как викат тук Тренираш както ще ти трябва в боя или за мен сънен по гащи ма това друга тема.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Имам 32 скока с класиката АК 47 ,но никога не е изпадал пълнител при скок дори и при приводняване.Привързваше се към сбруята ,но само да не ти пречи и закачи евентуално при скока

Коментар

Аз от дивана и да скачам никъде не ми пада ма си имам едно кръгло като каиш с велкро и 2 Молета които мога да ги закача и на военен колан с подплънките както и на палачинка на бедрото по към задника,за диванни нинджи кине и фрьга ма гледам,че и по така наточените го ползват па ние само крадем идеи.И на тях не им пада и на нас,тиксо обаче да го завали малко и се е отлепило,за лазене или скокове дума да няма,за вода пък съвсем.

Е имам едно става и за вода,4 пръста широко,но се дръж да не те стресна,80 долара ролката,това тук за 10 пълнителя Магпул,да си падат баси,пълни да падат ако искат пък финансово не излиза.

Цялата тая подготовка и оборудване и въоръжение и на финала тиксо........Критики от дивана няма,само се чудя тая идея колко е идейна и да я крада ли или да подмина с усмивка.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      ...
                      Цялата тая подготовка и оборудване и въоръжение и на финала тиксо........Критики от дивана няма,само се чудя тая идея колко е идейна и да я крада ли или да подмина с усмивка.
                      Според теб какви са шансовете това тиксо - източен въпрос стана от него но лаф да върви - въобще да е "идея" извън рамките на този конкретен скок и този конкретен демонстриращ (други не видях, но може и да съм пропуснал) ?

Коментар

Не знам,за това се чудя и аз.Нито може да го вържеш,нито се подава на разтягане за разлика от изолираща електричество лента нито държи на удьр и вибрации.

Има някакъв фифел и не го хващам какъв е.Аз имам ТАГ за стопер на пушката,2 кутии цигари пари е,ако прегледаш страничката им ще видиш и една пласмасова основа с едно ластиче,става да си закачиш и сламката на кемьлбака както и дулото на пушката,ако ставаше с тиксо да съм се тиксовал и аз ма не става и то от дивана,за скачане не знам......баси фифела.

Скокове нямам,който има да каже какво може да се получи ако тоя пълнител се омота в някое въженце.Да не говорим,че се продават и военно велкро и военен тип ластици / останаха ми от бронежилетката,мога да ти ги снимам ако искаш,по-малък диаметър от цигара и яко та яко / и какво ли не.На цялата тая подготовка и изпитание на това оръжие те тия залагат на тиксо.

А де,ще го хвана аз ма ме е срам да питам у тукашния форум,СРАМ ти казвам,тиксо.......
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

тиксо
                          Ами дайте да се загледаме колко войски имат аналог на тиксото.. най-елементарно за сдвояване на пълнители... примрено..
                          Публикувайте отговор

Коментар

При скок най-важното е всичко по теб да е добре закрепено. Вижте къде е ключа на пълнителя. Непосредствено пред него е най-удобното и подходящо място за закрепване на автомата към тялото. Като се отвори парашута "удара" е доста силен и всичко което е по тебе тръгва на горе рязко...винаги има вариант ремък ли..въже ли да "набере" нещо което не трябва......
                            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Тази качанга ни лашка близо ден в Йонийско море.

Коментар

Супер идея е, останало някой да я вземе присърце!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X