Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Оръжията през обектива...

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

Коментар
- 

От: Оръжията през обектива...

Сибирски не е честно! Някой чеченец може се обърка, че са дошли на Хитлер роднините да им помагат и да тръгне да ги целува, пък те да вземат да го набият.Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеСОБР не е армията. Те са към МВР, при провеждане на операциите носят каквото им е удобно.   
 Коментар
- 

Не го разбрахПървоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеОпашният винт е тласкателен... 0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка 0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
 Коментар
- 

Като перката на витлов самолет само, че отзад.Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНе го разбрах 
 Коментар
- 

Извинявам сеПървоначално публикуван от traktorist Преглед на мнениеКато перката на витлов самолет само, че отзад. , компа ми е стар Мак (благодаря на приятел че ми го даде , компа ми е стар Мак (благодаря на приятел че ми го даде ) на него не личи плоскоста на винта. Напречно на надлъжната ос на машината ли е, или успоредно ) на него не личи плоскоста на винта. Напречно на надлъжната ос на машината ли е, или успоредно 0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка 0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
 Коментар
- 

Още една експериментална машина:
 http://www.dnevnik.bg/tehnologii/201...i_helikopteri/За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
 0878 79 20 61 Борис
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар