Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Оръжията през обектива...
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
От: Оръжията през обектива...
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеТова зеленото новият вариант на СВ-98 ли е?
М/у другото преди две седмици подържах в ръце това -
[ATTACH=CONFIG]745296[/ATTACH]
Допадна ми доста. В калибър 338ЛМ цена 10500.
"...Интересный факт:
Новейшая российская снайперская винтовка Т-5000 фирмы "Орсис" была подарена таджикскому коллеге Эмомали Рахмону. Подарочная Т-5000 была "обычной серийной винтовкой" Орсис с прицелом Дедал 5-20х56, способным увеличивать цель от 5 до 20 крат. Калибр винтовки - .308 (7.62 "Винчестер"). Подарочный комплект для Рахмона упакован в специальный футляр. На самой винтовке сделана гравировка: "Президенту Таджикистана Э. Рахмону. 5 октября 2012 г." Такие винтовки сейчас покупают в качестве охотничьего оружия, поскольку официально она еще не принята на вооружение российской армии. Как только это случится, продавать ее гражданским лицам будет нельзя..."
Коментар
-
Още по тази тема -
One of the French navy’s first Dassault Rafale M combat aircraft has been returned to the nation’s DGA defence procurement agency, following the completion of an upgrade activity to bring it to the latest F3 operating standard.
http://www.flightglobal.com/news/art...pgrade-404582/Всеки трети е шести
Коментар
-
Подводницата не им виждам........май 'щото е под водата
Тия не обичат да им се моташ в краката,пращат едни нинджи които пък ревът по един мегафон Смени курса на дясно 50 градуса и подържай скорост 15 възла.Кой иска да им обяснява,че максималната на лодката беше 8,аз само го посъветвах ако иска тия 15 да дойде да я кара той,минджата му с минджа,стресна ме в мъглата,15 възла ще направи като я изтърве крана.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Не я виждаш шото е руска Това никой не може да каже дали е истина или не ама да не стане http://vbox7.com/play:b1bb0ad9fdБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеПодводницата не им виждам........май 'щото е под водата
А ето и как пристига "демокрацията" навсякъде по света - флотът на НАТО в действие.
Коментар
-
И всичко това за нищо? Това като гледам развитието на "демокрацията" в Ирак, Афганистан ...
Военно-транспортни самолети на стойност 486 милиона долара, дарени от САЩ на Военновъздушните сили на Афганистан, са били нарязани за скрап срещу 12 цента за килограм, или около 32 000 долара на машина, съобщава телевизия Фокс нюз.
Скандалният случай стана причина за разследване на правителството във Вашингтон за какво се харчат парите на американските данъкоплатци.
http://pan.bg/view_article-5-25356-Afganistan-narqza-za-skrap-dareni-samoleti-C-27A-za-$500-mln.htmlПоследно редактирано от Самодържец; 13-10-14, 11:46.Всеки трети е шести
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар