До: от офроуд към супермото
Една снимчица на новити ми придобивки за проекта ми
Една снимчица на новити ми придобивки за проекта ми

) ма да се дадат пари за едни нови яаки спирачни апарти, дискове, маркучи и най-добрите възможни гуми защото на асвалта няма ебавка! окачването сте го нагласили сичко е точно само триаа да се обърне внимание и на спирачните апарати! за дисковете (колкото по-голиам толкова по-добре) много сники като ги донагласите! евала за труда! 
) ма да се дадат пари за едни нови яаки спирачни апарти, дискове, маркучи и най-добрите възможни гуми защото на асвалта няма ебавка! окачването сте го нагласили сичко е точно само триаа да се обърне внимание и на спирачните апарати! за дисковете (колкото по-голиам толкова по-добре) много сники като ги донагласите! евала за труда! 

и че нама да сменя и спирачния апарат с диска на предницата,но мисля да го направя след като подкарам мотора.А и на TTRката спирачките са BREMBO който е карал знае колко са добри, спокойно си го кантаря на предна гума даже с моите 110 кимограма
като я събера накрая.Днес пристигнаха частите които бях поръчал за които се оръсих още точно 602лв,но не ми остана време от работа да поръчам другите неща които съм включил в списъка ми ама утре следва:нов заден пиньон(преден вече имам) и верига,предни и задни накладки,нов преден спирачен диск и ръкохватки за новото кормило

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар