Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настройки и предпазители /гардове/ за кормилото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Настройки и предпазители /гардове/ за кормилото

Е това вече е класика.

Коментар

На Митков предпазителите- Ацербис определено не са тия от 70 лв.!

Коментар

Ще ги видиме тия ацербиси от 70 лв колко са здрави на мен ми изглеждат масивни и са с някаква подсилена пластмаса ли незнам какво през средата, да се надяваме, че ще издържат.
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

а най-готините и дуракоустойчиви предпазители които досега съм виждал са на EGO
          ако си намерите такивя няма да съжелявате ;-)

..на тъск са абсолютно същите ..само че пише..ТЪСК

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
            ..на тъск са абсолютно същите ..само че пише..ТЪСК
            Знам Митков ама незнам кой от кого ги е изкопирал

или пък и 2-те фирми са ги изкопирали от 3-та

а и това че изглеждат еднакво не е 100% критерий че са еднакво качествени, не казвам че на тъск нещата са долко качество, даже обратното ;-)
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              А на Слави бих казал да си вземе едни алуминиеви шини, в щатските сайтове се намират по 30-35$ вместо да се мъчи с нещо което я стане я не
              О, ако тръгна да купувам, най-вероятно ще купя целия комплект въпреки че ще е доста по-скъп! Просто не обичам полвинчатите неща. Обаче съм скептично настроен към тези дето се продават за кросови и леки ендуро мотори, все пак моя мотор е почти двойно по-тежък! Верно е и друго де, че при мене няма такива скорости и съответно падания по черно. Мойто, досега винаги е било по-скоро полягване когато не успея да задържа тежеста при някоя маневра. Виждал съм на филмчета за Париж-Дакар, и на ония с Юън Макгрегър, едни доста по-масивни предпазители, явно предвидени за по-тежките рали и туристически ендуро мотоциклети (BMW), но предполагам че тези ще са и доста по-скъпи! За сега мисля сам да се пробвам с изработката. Почти съм готов, още един ден ми трябва, ама е много студено в гаража та отлагам. Няма да са толкова красиви като купешките, ама ще вършат работа. Пък и ми доставя удоволствие да си проектирам и правя сам някои неща, все пак това ми беше образованието и професията преди време и си ми е тръпка!
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Знам Митков ама незнам кой от кого ги е изкопирал

или пък и 2-те фирми са ги изкопирали от 3-та

а и това че изглеждат еднакво не е 100% критерий че са еднакво качествени, не казвам че на тъск нещата са долко качество, даже обратното ;-)

а тия от ЕГО са си ги поръчали да пише его

..производителя е един и същт и се намира в тайванд ..което не значи че не са хубави -напротив ..екстра са си а и на добра цена

Коментар

Сега като гледам, май доста труд щях да спестя ако ги бях направил с права шина като тия ЕГО! Пък аз се хвърлих по едни криволици и сложнотии!

Коментар

Ами да, както и евтините наколенки са 1:1 на поне 8-10 различни марки та даже и предпазните жилетки, тия на драгомир и други известни марки като пластмаси са си 1:1, разлика само в мрежестия плат и качеството на ушиване и скрояване

произхода е ясен, някъде в Китай
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

с адски много неща е така..например автомати за сноуборд, един и същ модел правен от определена марка с щампи на поне 10 фирми и произхода на автоматите отдоло пише че си е от едно и също място...ако се разровим и в denniskirk.com половината гардове са еднакви а различни марки

Коментар

Колеги какво да ви кажа аз самия пробвах много модели,сега съм с Полиспорт но са с алуминиева рамка преди това бях с подобни но бяха само от пластмаса щте ви ги снимам и щте ги пусна да ги видите говоря за полиспорт.За мен може би наи доброто е Сикра и Ендуро Инжинеринг но са американски и аз не съм толкова в час зада си ги поръчам.Видях че говорите за предпазителите на Митков тук ги гледах ония дни струват 80 евро а тези на Ацербис с алуминиева рамка са 90 .Моите ги взех за 80 евро и за сега не мога да кажа как са защтото все оште не са тествани ,но мисля че няма да се забавят.Мотора ми нов доиде с Хебо отворени но на мен не ми допадат много и за това си сложих цели ,да кажа и за тези на КТМ които са като на Краси много са здрави като за пластмасови когато имах КТМ съм ги тествал многократно.И като за накрая колеги евтиното винаги излиза по скъпо.
                        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Понеже казах че щте пусна снимки на предпазителите днес ги снимах та етоги и тях.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от pepimotos; 31-01-08, 22:21.
                          Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                          0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Видях че говорите за предпазителите на Митков тук ги гледах ония дни струват 80 евро
                            ..а в щатите са...75 долара
                            аз старите си ги бях купил от гърция от където ..също бяха даже 85 евро май ..дали не и 90 ..но като се поразговорихме с гърка и човека каза че специално за мен ще ги намали и ще ми ги даде на 50 евро ... та така късметлийски ги бях взел ..сега новите..са ми от щатите де .. и са същите на външен вид но всъщтност открих едно дребно но същественно подобрение

Коментар

До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              Имам още доста работа, но като приключа, ще снимам и ще се похваля с готовия продукт!
                              Язък за труда! Направих предпазителите. По точно единия е напълно готов а другия има още малко! Обаче се отказах! Като монтирах готовия пробно, забелязах че вероятността при падане предпазителя да се извърти и да ми удари и изкриви сериозно резервоара, е твърде голяма (поради големината и разположението на резервоара)! За съжаление не е възможно да монтирам допълнителни стабилизиращи шини като на Кики (пак заради пустия резервоар, който обхваща даже и тройниците и телескопите, толкова напред и нагоре е изнесен)! Така че си оставам на вариант пластмасови! То трябваше да се сетя че последните цели пластмасови, които ползвах, се удариха в резервоара, но се строшиха, поемайки енергията на удара, и не можаха да го изкривят! Глупаво би било да си пазя дръжките пък да си изкривя резервоара! Пак добре че открих проблема по този начин, а не се набутах да купя някои скъпи, та да си ги блъскам сетне в главата!

Коментар

аз пък си сложих на POWER MAD хареса ми това че всичко се продава отделно може да си купиш всякакъв монтажен кит и отделно самият предпазител има възможност за монтаж и като ацербиса на Димитър има възможност и за монтаж като стандартните ацербис за атв аз пък реших да ги окмплектовам с метални опори и от двете им страни между другото пластмасата на самата лопатка е дебела посредата около 4мм и супер здрава мисля че ще издържи силен удар с чук 1,5кг и се почна една драма тръгнах да ги слагам като цялата операция започна с подробно оглеждане,мерене и накрая установих че няма да стане тъй като съм с дебело кормило и по него само мен ме няма нали е атв то са стойки за гпс то са скорости ключета за лебедки и какво ли още не в резултат няма място за предната опора от лявата страна, захвърлих ги в гаража и след близо 2 месеца в момент на спокойно разположение на духа и творческо прозрение как съм дал 2 торби с пара на вятъра бях осенен свише от идея как да ги поставя гепих държачите и с помоща на мейд бай шмиргел и пила тунинга направих нови легла на предните основи по кормилото за около 4 часа ето как се получи крайният резултат

Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X