Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настройки и предпазители /гардове/ за кормилото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Настройки и предпазители /гардове/ за кормилото

Браво на гоблин
    и поздравления за чинела и мики
    и като става въпрос за предпазители..наистина тия на цикра ми изглеждат най здрави от всичките ... верно скъпички са но...

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
      Браво на гоблин
      и поздравления за чинела и мики
      и като става въпрос за предпазители..наистина тия на цикра ми изглеждат най здрави от всичките ... верно скъпички са но...
      Мерси Митко, за здравина май всички модели с алуминиева шина са здрави нямат чупене но ЦИКРА предлагат най-голямо разнообразие за закрепване/ захващане и оттам сабилноста/сигурноста им е по голяма от на другите модели. Пиша това от собствен опит тъй като съм карал с три вида досега (с алуминиева шина) и можеш да ми се довериш щото аз падам много и при мен тестовете са по надеждни от при тебе

Ето тук долу в ляво се вижда най-добре /захващане за коловете/ .
      Супер нямаме вече възможност за извъртане по оста на кормилото.
      Последно редактирано от Chinela; 30-10-07, 11:22.

Коментар

Именно в захващането е разковничето и то от вътрешната страна на кормилото...има някой модели точно там са недомислени и при по-силен удар със страничен напън се кърши вътрешното захващане... Точно това трябва да се гледа като се избират модели с шина...иначе като цяло са си най-ефективни...

Коментар

не само захващането на цикра ми харесва
          ..просто са направени и изпипани така както си трябва ..ощ6е като ги видиш личи качеството и че който ги е правил е мислил с главата си ..и не я е удрял на икономии..паздравления към гоблин че е се е осмелил да внесе качественни неща макар и скъпи а не е залитнал на евтинджани ...които после носят и повече надценка..
          браво на гоблин...
          ..въбще ако има награди и тая година за вносител на оборудване ..аз лично предлагам гоблин и гласувам с две ръце за него

Коментар

Аййй, смятах да се наведа да мине четката, но сега се налага да се метна по корем направо

Chinela, радвам се че са станали, страхувах се че не съм то доставил правилния модел.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

като става въпрос за предпазители ето тези които ползвам аз..
              ..тези лопатки ..са закупени лятото на 2003 та година и са преживели-
              20..ендуро състезания
              7-8..мотокрос състезания
              2 похода до морето
              и 4 години свободно каране из шубраците около харманли
              сменили са..5-6 мотора ..ето ги и тях :

...в момента са все още що годе здрави..но..младото си младо ..та затова реших да ги сменя пак със същите..само че чисто нови ето ..открийте разликите ..както има рубрики

ето и разликата..в състоянието на новия и стария им държач в кормилото

тук вече едната е новата едната стара

и тук вече е ок и е готов с новите..за нови приключения

Коментар

До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                Колко пари взе гардовете че и аз искам такива
                Честито.
                Точно това щях да питам и аз, даже бях питал в поста, но после отворих сайта на бобимх и видях, че са 70 лв (освен ако не са му направили отстъпка нещо), съответно си редактирах и поста
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Охо май ще си карам със старите.Цената е много висока

Коментар

Абе висока висока, ама май вършат работа
                    Виждал съм ги на живо (и то точно такива червени ) - видяха ми се масивни, дебели и здрави. Освен това са и еластични малко (от еластична пластмаса), че като паднеш да се огънат, а не да се счупят
                    Преди време Димитър от Харманли продаваше едни такива май, само че бяло и синьо, ама продаде ли ги ... не си спомням вече
                    Последно редактирано от HD; 23-01-08, 11:49.
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Tрябва да имат алуминиева шина вътре в тях,иначе не вършат работа.Само да падне мотора и се чупят.Пак там при Стефчо в Севлиево, има на Ацербис,ама истински с шина, но са поне двоино по скъпи.

Коментар

Моите на КТМ-а са пластмасови, правени от някаква австрийска фирма, забравих и името, и досега при десетки изтървания нито са се счупили нито изкривили
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

И аз съм с такива, които са само от пластмаса, като на тази R-ка от Ерзберг същия Acerbis
                          Дори на минусови температури, когато пластмасата е уязвима, още не са се счупили от ударите. А при единия от ударите в асвалт, дори кормилото се поизкриви, но гардовете не

Коментар

Аз съм на път да се откажа да си купувам такива предпазители! Евтините се трошат като стъкло при всяко елементарно полягване на мотора, пък скъпите са ми скъпи нещо, а и не съм много убеден че и те ще издържат на килограмите на моя мотор! Предполагам че има със шини, специално за тежки мотори, ама те пък сигурно ще струват колкото половината ми мотор.
                            Сега съм се захванал да си правя сам! Попадна ми много добър материал, дуралуминий някакъв, ползван за някогашното военно производство. Най-голям зор видях с огъването защото си възвръщаше формата като закалена стомана, даже се опасявах че ще се счупи ако го понапъна, ама успях накрая да направя огъвките, използвайки всичките си 100 кг. лична маса ! За идея ползвам някои от моделите показани из форума. Имам още доста работа, но като приключа, ще снимам и ще се похваля с готовия продукт!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                              Моите на КТМ-а са пластмасови, правени от някаква австрийска фирма, забравих и името, и досега при десетки изтървания нито са се счупили нито изкривили
                              Краси на Денка КТМ-а дойде с оригинални,който са само с вътрешно захващане.сигурно счупи два комплекта.Сложиха от тези с шината и сега няма проблем.Той самия материал е много твърд,дето казва колегата по горе.Почти не се поддава на кривене.Тези които са на пистовия мотор ги имах същите и съм счупил поне 3 дръжки на съединител.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                                Краси на Денка КТМ-а дойде с оригинални,който са само с вътрешно захващане.сигурно счупи два комплекта.Сложиха от тези с шината и сега няма проблем.Той самия материал е много твърд,дето казва колегата по горе.Почти не се поддава на кривене.Тези които са на пистовия мотор ги имах същите и съм счупил поне 3 дръжки на съединител.
                                А моя дойде с цели ето такива и съм супер доволен, освен това при студено време не ти замръзват ръцете ;-)

А на Слави бих казал да си вземе едни алуминиеви шини, в щатските сайтове се намират по 30-35$ вместо да се мъчи с нещо което я стане я не

а най-готините и дуракоустойчиви предпазители които досега съм виждал са на EGO
                                ако си намерите такивя няма да съжелявате ;-)

Последно редактирано от Краси; 23-01-08, 17:07.
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X